Bhakti,bojim se da cu te razocarati,sve to stoji da je covjek,otkrio ali nije izumio,mislim sto se energetskog potencijala i tice mozda ne bi bilo strasno,da zlo ne kipi sa Zemlje,a ne smatram Drugi Kristov dolazak,propast svijeta,nego oslobodjenje od grijeha,vidi,neke prirodne pojave su bile i prije kako rece John_Doe,ali isto on rece ne tako ucestalo,sto se moze u zadnjih 200 god.mjerenjima i dokazati,mislim da nacionalna nasilja, vise ne bi nikom pala napamet,ali vidi kakva su obiteljska nasilja,neki dan citam ubio majku, a onda i on umro,ili otac silovao jedinicu kcer,rodila djete bacila ga,muz pretuko zenu s 4 djece,izbacio na ulicu,i mnogo crnih vjesti,za koje ne zelim znati,i sto mislis koliko bi to zlo moglo ici daleko?Kad mu je granica, kad mu je kraj,ljudi sve manji svjesni sebe i svoga okolisa,egoisticni,autisti,nazalost ima i medju vjernicima takvih ljudi,on ti govori o Bogu,a najradje bi te oblikovao po svom nekom modelu,gdje zaboravlja Boga,a na tebe vice kako te spasava,a zapravo gleda iz tebe izvuci nekakvu korist,i josssssssss mnogo toga.Iskreno receno,vec bi sad ovog casa voljela da Krist dodje,ne mogu reci da sam 100%spremna za susret sa Njim,ali sam mogla znati da sam htjela,mogla sam svoj karakter izgradjivati da sam htjela.