Momo je napisao/la:natjeraj vodu da kleči, ili zrak, ono nema tjelo
...E "Momo"...zrak i voda jesu tijelo...!!
Momo je napisao/la:natjeraj vodu da kleči, ili zrak, ono nema tjelo
Momo je napisao/la:nije sve što zauzima prostor tjelo
?????? je napisao/la:Covek treba voleti Boga na prvom mestu da bi mogao da voli sebe na pravi nacin, da bi onda moga da voli druge oko sebe kao sebe, a samim tim i svoje roditelje.A sto se tice ljubavi roditelja ne bih o tome mogao puno da pricam jer mi je majka alkoholicar koji je vecinu svog zivota provela po mentalnim ustanovama, a otac mi je ozenjen sa drugom zeno koja me bas i nevoli mnogo, tako da sam vecinu svog zivota proveo na ulici.E kada me je moj Nebeski Otac pozvao po imenu i podario mi novu porodicu i oprostio mi moje grehe, dobio sam u srcu snagu i mogucnost da oprostim svojim roditeljima njihov nemar, i sada zivim sa majkom koju sam izveo iz bolnice i imama priliku da se brinom o njoj posto ona vise usled raznih mentalnih oboljenja i ostecenja krvnih sudova koji su naposletku uzrokovali mozdani udar od kog jedva zna kako se zove.I tako zahvaljujuci tome da sam Boga stavio na prvo mesto, imam mogucnost, snage i zelje da brinem o svojoj majci koja je bila nemarna prema meni.I veruj mi nekada to nije uopste jednostavno.I ne, necu se ubiti jer mi je Gospod dao smisao i svrhu u zivotu,tako da nebih da samovoljno prekinem nesto sti je On zapoceo i time Ga povredim nakon svega sto je ucinio za mene. Neka se proslavi ime Bozije medju narodima kroz Njegovu crkvu, one koji su spremni da se odreknu svega zbog Njegovog imena!znaci vise volite izmisljenu zidovsku licnost za koju mislite da se brine za vas i da vas voli. nego sto volite svoje roditelje koji su vas donijeli na ovaj svijet i koji vas vole...ubijte se i provedite vijecnost u smrdljivoj utrobi vase iluzije...
znaci vise volite izmisljenu zidovsku licnost za koju mislite da se
brine za vas i da vas voli. nego sto volite svoje roditelje koji su vas
donijeli na ovaj svijet i koji vas vole...ubijte se i provedite
vijecnost u smrdljivoj utrobi vase iluzije...
?????? je napisao/la:znaci vise volite izmisljenu zidovsku licnost za koju mislite da se brine za vas i da vas voli. nego sto volite svoje roditelje koji su vas donijeli na ovaj svijet i koji vas vole...
ubijte se i provedite vijecnost u smrdljivoj utrobi vase iluzije...
|
|