jednostavno pitanje... zar ne?
btw ovo mi je prvi post
btw ovo mi je prvi post
?????? je napisao/la:znaci vise volite izmisljenu zidovsku licnost za koju mislite da se brine za vas i da vas voli. nego sto volite svoje roditelje koji su vas donijeli na ovaj svijet i koji vas vole...
ubijte se i provedite vijecnost u smrdljivoj utrobi vase iluzije...
dominik je napisao/la:kada ja to pomislim mene je i sada već strah makar imam Onoga na kojeg se mogu osloniti pred Ocem, zamislite one koji Ga nemaju i moraju se opravdat pred Ocem...brrrrrrrrrrrrrrrrr....ne bi im htio biti u koži...Cuj, za tebe izmisljenja licnost, za nas - Nebeski Otac. ;)I ti ces Ga jednog dana vidjeti, ali tada neces biti bahat/bahata kad sada. tada ces u strahu i uzasu klecati pred Sucem. Jer ces vidjeti sebe, naspram Njegove svetosti.
Joshua je napisao/la:Prijatelju/ice,ta ličnost Isus Krist za koju misliš da je izmišljena je došla na ovaj svijet zbog nas svih i dao je svoj život za tebe,mene,sve nas,podnio je,iako nevin,osudu koja čeka svakog onog tko Ga ne prihvati,a što se tiče tvog pitanja u anketi je samo po sebi kontradiktorno jer Bog od nas ne traži izbor hoćemo li voljeti svog oca i majku ili Boga.
dominik je napisao/la:Cuj, za tebe izmisljenja licnost, za nas - Nebeski Otac. ;)
I
ti ces Ga jednog dana vidjeti, ali tada neces biti bahat/bahata kad
sada. tada ces u strahu i uzasu klecati pred Sucem. Jer ces vidjeti
sebe, naspram Njegove svetosti.
dominik je napisao/la:Nije kontradiktorno pitanje. Jer je pitanje koga volimo VISE!
I jasno se pitanje odnosi na Matej 10,37:
Tko ljubi oca ili majku više nego mene, nije mene dostojan. Tko ljubi sina ili kćer više nego mene, nije mene dostojan. Tko ne uzme svoga križa i ne pođe za mnom, nije mene dostojan. Tko nađe život svoj, izgubit će ga, a tko izgubi svoj život poradi mene, naći će ga."
dragomir je napisao/la:Danijel, ne razumem sto polazes na takva iskustva zbilja, zasto bi te Bog plasio, zasto bi od nejgova prisutnosti pao mrtav. Sta ce ti sve to?
Na Pentakost kada se Sveti Duh pojavio oni su primili otkrivenje i bili toliko radostni da su ljudi mislili da su se napili, toliko da je Petar morao objasniti razlog radosti.
Niko od njih tu nije pao kao mrtav niti je bilo bilo kakvog straha, Bozija PRisutnost izbacuje strah napolje.
hrvoje hrki je napisao/la:
možeš li mi malo pojasniti na koji način više voliš Boga , negoli svoje roditelje
šta si to spreman svaki dan učiniti za Boga, a nisi za roditelje?
|
|