Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 6 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Seksualnost, hormoni i snovi - Page 6 P

<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:

Ima li ovde neko da studira seks? Trebaju mi odgovori na neka pitanja.

Ako postoji takav faks, ja bih htio držat katedru...obred

Kako ja vidim vas dvojica to sve nesto teoretski,ako su vam godine tocne na nikovima pozurite proci ce vam bioloski sat i kaj bute onda,nece vam pomoci ni svadje niti nista.Jedino malo bucino ulje a ono je stetno,pa da visis muke,nego kako Sandra kaze uzivajte u radosti sad.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 6 070105_emYA37_prvSeksualnost, hormoni i snovi - Page 6 080105_emYA16_prv</BLOCKQUOTE>

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 6 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Neznam kako, valda zbog pozicije, ja sam uvek seks smatrao robskim poslom.

i bla bla bla....

Joj pa nisu li te valjda sexualno iskorištavali?
Ako je tako jako mi je žao, Sad
A ako misliš da je sex ropstvo onda grdno griješiš kako
Dina ti dobro govori,jedino ako imaš nekakvih velikih problema onda se čovjek nemože baš opustit so
POkušavam te shvatiti i razumjeti misli Hmmmmmm

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Sandra je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Neznam kako, valda zbog pozicije, ja sam uvek seks smatrao robskim poslom.

i bla bla bla....

Joj pa nisu li te valjda sexualno iskorištavali?
Ako je tako jako mi je žao, Sad
A ako misliš da je sex ropstvo onda grdno griješiš kako
Dina ti dobro govori,jedino ako imaš nekakvih velikih problema onda se čovjek nemože baš opustit so
POkušavam te shvatiti i razumjeti misli Hmmmmmm

Ma mislim ja da on vise izbegava,nego de nek nam da svoju zenicu da vidimo sto i ona kaze,ja volim biti pravedni sudija,a tko ce mu bolje pomoci nego njegova zenica,i da je nedaj boze nesto strasno bilo,zena je a und o za sve,u ljubavi se sve prevazidje.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Upravo me zove zena, kasnije cu vam cu vam objasniti neke stvari.

more_horiz

<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Upravo me zove zena, kasnije cu vam cu vam objasniti neke stvari.

E dobro da napokon krenes i prakticnoSeksualnost, hormoni i snovi - Page 6 040105_emYA22_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

Kako ja vidim vas dvojica to sve nesto teoretski...

Na faksu postoji i praktična nastava, zar ne, laboratoriji, demonstrature i tako to.....lol!

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Dina je napisao/la:

Kako ja vidim vas dvojica to sve nesto teoretski...

Na faksu postoji i praktična nastava, zar ne, laboratoriji, demonstrature i tako to.....lol!

Da,da ali pozurite,vidis Jevrejina smo jedva ubjedile,a sad si ti na redu,brzo ide biolski sat,nema se kad,nesmije vas pitati starost gdje vam je mladost,vids Mali prince,ja to bolje reklamiram nego oni bucino ulje.mouse brzo kreni...</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Evo Prinče ženi se,nema ti druge.Dina lijepo reče,biološki sat otkucava smjeh

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:
Evo Prinče ženi se,nema ti druge.Dina lijepo reče,biološki sat otkucava smjeh

Josua i ti si ngdje blizu,decki nema tutanj....daj srce srce curi ,i da vidis ...kako je zivot lijep.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina nemoj me plašit.Pa ja sam još mlad,imam ja i drugih briga za rješavat Shocked

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Joshua je napisao/la:
Dina nemoj me plašit.Pa ja sam još mlad,imam ja i drugih briga za rješavat Shocked

Ma kakav strah,tako sam i ja mislila i sirota udala se u 30 god.doduse sad ti je taj prosjek oko 40 god.u industrijskim zemljama,a za par godina idu u rentu,zenskice hormonima dobijaju dvojke i to je to,a gdje je bracna idila,pojma nemam......sve naopakao,i Danijel i Izrael bi mogli i ovo nazvati znakom posljednjeg vremena.leti nego mi smo izuzeci....</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Sada posle intimnog razgovora sa zenom znam zasto sam se svadjao u zadnje vreme.

Nisam vrsio bracne duznosti.

more_horiz

<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Sada posle intimnog razgovora sa zenom znam zasto sam se svadjao u zadnje vreme.

Nisam vrsio bracne duznosti.

Pa jesam li te dobro procitala ,i vec 3 dana ti savjetujem a ti ne slusas i ne slusas,ajd bar sad nas poslusaj, voli svoju zenicu i bit ce sve dobro,malo paznje vise joj posveti.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 6 080104_emTE5_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ajmo malo potkuriti vatru...a sex prije braka? Cool

more_horiz
E, e, e, samo da znate sta se dogodilo.

Ovo nisam mogao ni u snu pomisliti da ce mi se dogoditi.

Samo kad bi znali, tada bi ste me razumeli.

Eh, te zene, o zene!

more_horiz
Samo napred, seks pre braka.

A onda ce videti kako se to nabija na nos.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

A onda ce videti kako se to nabija na nos.

De pojasni to...

more_horiz
I ovako mi se prebacuje da sam suvise otvoren.

Samo nesto, u prirodi je onoga sto cinimo da nosimo ili nagradu ili posledice.

Tako i seks pre braka, donosi srecu ili nesrecu. To obapartnera okuse tek kada brak zadje malo dublje.

Otud mnoge nesrece i problemi koje brak cine lepim paklom na zemlji. Problem je dublji nego sto mislimo.

Bog kaze ne, covek ne slusa. Onda dolazi plata. Bog nikada ne kaze bez razloga ne.

Zivi bili pa videli.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply