<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la: Bog je Ljubav, zar ne?
I ono dvoje koje se ljubi i koje jedno pred drugom iskažu ljubav, predanje jedno drugom do same duše, oni su to učinili pred Bogom, oni su u Ljubavi. I što Bog-Ljubav združi neka čovjek ne razdruži. Od tog čina, svojevrsnog vjenčanja duša, dvoje postaju Jedno, i zajednici ljubavi mogu činiti što žele. Hoće li ta njihova predanost Bogu gdje se Bog prepoznaje u onome drugome, biti predstavljena vanjskim obrednim ceremonijama posve je Bogu nebitno. Jer, ako tvrdite da jest bitno, tada možemo ući u raspravu kako su Sveti sakramenti kako ih obavlja Katolička crkva jedini potpuni put spasenja. Jer, poanta je ista....
Znas Mali prince,Bog prizna bracnu zajednicu i bez ceremonija ,i nije tu problem.Problem je, sto mi pravimo vise tih bracnih zajednica,i ono sto kaze Jevrejin je poslije pakao.Zivim u visoko razvijenoj industrijskoj zemlji, i cesto srecem bol tih ljudi, koji zive godinama skupa,i onda kazu,e ustanovili smo mi nismo jedno za drugo,ne vidim sebe pored tebe,jednako pate i muskarci i zene,i te rane vidaju psihijatri,koji su opet pametni i to cine sedativima,a farmaceutska drustva sve bogatijima, i tako to je citav lanac toga,a sad bi Izrael ,rekao masonerija,sto se ja slazem s tim a i mamonerija.Svidja mi se ovo sto je Sandra pisala ,prije,imam slicno iskustvo,za 15 dana sam rekla mom dragom muzu bit cu vjecno njegova zenica,cin vjencanja je uslijedio nakon 7 mjeseci.Ako netko nije ustanju prepoznati,da li je jedno za drugo nakon par mjeseci,taj isti nece prpoznati i nakon par godina i nakon par decenija garant.Brak je Bozja institucija,koju je Bog dao covjeku,to treba postivati a ne isprobavati od zenske do zenske, ili od muskog do muskog.Jer nikad covjek nece sresti idalnu osobu,a ni sam nije idealan,i u tome brak ima svoje cari,da ti ono sto je razlicito od tvog prihvatis kao da je tvoje,
i obrnuto dozivis,i da to ne bude razlika nego harmonija razlika.</BLOCKQUOTE>