Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 2 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Samo da se razumijemo, ja ovdje pišem o ovoj temi, kao što bih pisala o dalmatinskoj kuhinji, molim lijepo, gledam na sve to normalno, kao i na glad, žeđ, kupanje, proljeće, miris jorgovana...

U tome i je problem što ljudi na seks gledaju kao na nešto što je ne znam šta, a u biti je to kao slavonska kuhinja, slasno i ljuto... drunken

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 2 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Imamo ja i supruga troje dece, uopste neznam kako smo dosli do ... toga.

A nisam alkoholicar.

Ma cujes li ti uopste sta ja pricam?

more_horiz
de ti dođeš da mi tebe ženimo, nabaviću ja kulena... pravo ljutog iz Cerne...lol!

more_horiz
Noemi je napisao/la:
recimo, čovjek koji ne želi potrošiti svoje seksualno uzbuđenje na tjelesni kontakt, napravi neko dobro umjetničko djelo, ili posveti svoju snagu u humane svrhe...ili recimo, pretoči potrebu za ljubavlju, ka Bogu...i tako nastanu duboka duhovna stanja pročišćenosti i posvećenosti unutarnjeg čovjeka...

Noemi, da samo dodam, da se to treba obaviti prije samog uzbuđenja. Kad je čovjek uzbuđen, prvo se treba smiriti i ustabiliti kolanje energije.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:
Imamo ja i supruga troje dece, uopste neznam kako smo dosli do ... toga.

A nisam alkoholicar.

Ma cujes li ti uopste sta ja pricam?

ne čujem bolan, ubi se od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha nacrtaj ti to meni..ja sam bosanka, slabije kapiram...kavica

more_horiz
Noemi je napisao/la:
de ti dođeš da mi tebe ženimo, nabaviću ja kulena... pravo ljutog iz Cerne...lol!

A ko će me onda ugasiti, bit ću zajapuren ka vepar!

more_horiz
Mali princ je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

umirem od smijeha umirem od smijeha

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Mali princ je napisao/la:
Noemi je napisao/la:

umirem od smijeha umirem od smijeha

kulen se gasi vinom, bar kod nas u slavoniji, samo ti ja malo o učincima kulena i vina znam, a čuj, vatrogasce si pribavi sam lol!

more_horiz
Cekajte, hajde ozibiljno vas pitam

jesam li ja sada jos uvek nevin, ili ne?

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

Nevinost se očituje u čistom srcu i odanošću božjim zapovijedima. Čistoća u duhu se odražava i čistoćom u tjelesnim djelima. Ako imaš svoj brak, i združen si sa svojom ženom, i ne radiš preljubu, tada ste oboje pred Bogom nevini!!!

more_horiz
Ja pisala a valjda nije htjelo primit.Nego da ono šta sam htjela reć?E da ja nemam tabu tema što se toga tiče.Mislim da sexualne snove imaju više oni koji nemaju ženicu da se s njome igraju kiss Zato što prije ženit se i bit će snovi stvarnost he -he -he.Ma nije grijeh imati takve snove jer hormoni rade a tjelo ipak traži svoje hi-hi-hi.Meni je to sasvim normalno i nešto prekrasno što nam je Bog dao ,ali eto ljudi pokvarili sve pa i to.Eto sam ovako slobodna o tome pričati jer stvarno živim život onako sto na sat..............Embarassed

more_horiz
Oooo, sada smo postali ozbiljni.

Nego slusaj o cemu bi smo trebali da pisemo ovde?

more_horiz
Upravo pišemo o čemu treba da pišemo Very Happy

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

Nevinost je prije svega čistoća namjere. I nakon seksa ljudi mogu ostati nevini...

more_horiz
Sandra je napisao/la:
Ja pisala a valjda nije htjelo primit.Nego da ono šta sam htjela reć?E da ja nemam tabu tema što se toga tiče.Mislim da sexualne snove imaju više oni koji nemaju ženicu da se s njome igraju kiss Zato što prije ženit se i bit će snovi stvarnost he -he -he.Ma nije grijeh imati takve snove jer hormoni rade a tjelo ipak traži svoje hi-hi-hi.Meni je to sasvim normalno i nešto prekrasno što nam je Bog dao ,ali eto ljudi pokvarili sve pa i to.Eto sam ovako slobodna o tome pričati jer stvarno živim život onako sto na sat..............Embarassed

hvala Sandra, predivno rečeno..bounce

more_horiz
E, sad, hajdemo o hormonu sreće...

more_horiz
Noemi je napisao/la:

kulen se gasi vinom, bar kod nas u slavoniji, samo ti ja malo o učincima kulena i vina znam, a čuj, vatrogasce si pribavi sam lol!

Recept ni loš, no ja bih ipak vatrogasilice.cheers

more_horiz
možeš imati samo jednu vatrogasilicu i šta čekaš, ženi se već jednom...Very Happy

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply