Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 5 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Sandra je napisao/la:
neznam ako si u zagrebu,onda možda jer šest godina sam tamo živjela.jesi kad bio u Ilici 200?

Ja sam iz okolice Zagreba, ali sam se školovao i dugo radio u ZG. Bio ja u Ilici često, ali baš na tom broju, šta ima tamo?

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 5 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Mozda je ipak najbolje da pisem o seksu, samo da li ce to nekome svideti.

Imam nezgodan stil.

more_horiz
Jos od rane mladosti ceznuo sam da postanem ekspert po tom pitanju.

Ne secam se kada sam prvi put poceo razmisljam o tome. Mislim tamo negde u ranom detinjstvu. Poceo sam da upoznajem sebe, i onda mi je sinula kroz glavu dobra ideja.

Zamislite?

Ups, danas je Subota, ali kako sam cuo Jevreji taj dan najvise koriste za seks. E ako ga mozemo upraznjavati Subotom, mozemo li o njemu govoriti Subotom?

Citao sam na nekom forumu diskusiju povodom ovog pitanja. I veoma sam se iznenadio kada sam video da ljudi smatraju, i to velika vecina, da je Subota kao rodjena za seks.

Kada sam ja poceo da se bavim tom temom, to nisam znao, bio sam suvise mali.

more_horiz
Znam da ovo nije pravo mesto za ovu temu, ali ima nekih dodirnih tacaka.

Naprimer: Zasto je Bog stvorio seks?

Ili: Zasto evolucija nije nastavila da siri zivot bez seksa, kao sto ga je bez seksa, i dala.

Da li ova moja pitanja, onda dokazuju da je Bog stvorio coveka a ne neka tamo evolucija. Seks je veliki dokaz u korist Boga.

Sta bi smo mi bez seksa? O da, kako su se hormoni razvijali kroz evoluciju? Ovo se nisam setio da pitam evolucioniste. Zamislite, posle neznam tamo koliko miliona godina, skoci zaba na zabu. I tako stoje jedna preko druge.

Da li su one tada znale da je to bio pocetak seksualne revolucije? Mozda one nisu znale, jer su se samo igrale, ali bila je prva seksualna poza u istoriji evolucije kod suvovodenih zivotinja.

Ljudi, dosadno mi je na forumu, hocu da se malo svadjam. Taman sam se navikao Twisted Evil a sada moram da budem fin.

more_horiz
Vidim ja da tebi fale Hrki i Izrail smjeh

more_horiz
Znas ono ko se svadja taj se voli.

more_horiz
Seksualnost, hormoni i snovi - Page 5 P

<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Znam da ovo nije pravo mesto za ovu temu, ali ima nekih dodirnih tacaka.

Naprimer: Zasto je Bog stvorio seks?

Ili: Zasto evolucija nije nastavila da siri zivot bez seksa, kao sto ga je bez seksa, i dala.

Da li ova moja pitanja, onda dokazuju da je Bog stvorio coveka a ne neka tamo evolucija. Seks je veliki dokaz u korist Boga.

Sta bi smo mi bez seksa? O da, kako su se hormoni razvijali kroz evoluciju? Ovo se nisam setio da pitam evolucioniste. Zamislite, posle neznam tamo koliko miliona godina, skoci zaba na zabu. I tako stoje jedna preko druge.

Da li su one tada znale da je to bio pocetak seksualne revolucije? Mozda one nisu znale, jer su se samo igrale, ali bila je prva seksualna poza u istoriji evolucije kod suvovodenih zivotinja.

Ljudi, dosadno mi je na forumu, hocu da se malo svadjam. Taman sam se navikao Twisted Evil a sada moram da budem fin.

Ali Jevrejine,da bi bolje objasnio naslov ove teme i ne bi ti bilo,dosadno,idi tu energiju,za svadju,pretvori u energiju ljubavi njeznosti,radosti,odi poljubi svoju,zenicu,zagrli je,vidi kolika je mjesecina vani,raduje se zivotu,Seksualnost, hormoni i snovi - Page 5 090105_emYA17_prvpa daj i mene jednom poslusaj,vidjeces kako ce ti lijepo biti,a tvojoj zenici jos lijepse.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Necu.

Ako tako ucinim moze svasta da mi se desi. Jer i ona veruje da je Subota kao stvorena za seks.

more_horiz

<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Necu.

Ako tako ucinim moze svasta da mi se desi. Jer i ona veruje da je Subota kao stvorena za seks.

Pa vidis da ti je zena pametna,subota je stvorena bolje za seks,nego za svadju,sto je milije Bogu,svadja ili ljubav,a gdej pise da se subotom ne vodi seks,kako ja znam to nije robski posao.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 5 090105_emYA16_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Neznam kako, valda zbog pozicije, ja sam uvek seks smatrao robskim poslom.

i bla bla bla....

more_horiz

<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:

i bla bla bla....

Ma daj cocjece uozbilji se,i idi voli zenicu i ona tebe,vidis da ti fali to,i zapamti to je najljepse od zemaljskih stvari sto je covjek dobio,ljubav prema svojoj zeni i svome covjeku,tu nema novaca kojim se moze ta sreca platitiSeksualnost, hormoni i snovi - Page 5 100105_emYA4_prvSeksualnost, hormoni i snovi - Page 5 080104_emTE5_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina, molim te, neuvodi me u napast.

Znas kada prorade ti fenomenalni hormoni, svasta posle ce da bude.

Ti ces budes kriva.

more_horiz
Da li se hormoni trose kada se svadjamo, ili se pune? Cuo sam da je nekima nalepse posle svadje, jeli istina?

Ima li ovde neko da studira seks? Trebaju mi odgovori na neka pitanja.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

lol! Nisi valjda zagrezao u te vode, znaš ono, potčinjavanje, bič, robovanje i te spike...Rolling Eyes Ma šalim se, malo sam zločest...

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

Ako postoji takav faks, ja bih htio držat katedru...obred

more_horiz
Da, da, to je problem!

Ko ce me izbaviti do tela ovog?

more_horiz
Mali princ je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
neznam ako si u zagrebu,onda možda jer šest godina sam tamo živjela.jesi kad bio u Ilici 200?

Ja sam iz okolice Zagreba, ali sam se školovao i dugo radio u ZG. Bio ja u Ilici često, ali baš na tom broju, šta ima tamo?

Ma tamo smo jedno vrijeme imali rad sa mladima,evangelizacija i druženje,puno ih je prošlo kroz zajednicu pa valjda nekako mislim da sam te vidjela.Inače tamo je Kristova Pentekostna crkva,tamo sam krštena te mnogo vremena provela,a i humanitarni rad je bio tamo.No ok ,samo sam pitala jer nikad se nezna.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Da li se hormoni trose kada se svadjamo, ili se pune? Cuo sam da je nekima nalepse posle svadje, jeli istina?

Ma netreba sve prihvatiti zdravo za gotovo.I žena i muž se moraju truditi u braku,žena mora zavesti svog muža da mu je uvjek ljepa i poželjna.Netreba se zapustiti,ni fizički a ni psihički tu mislim da mora imati taktiku i biti pametna.Previše se ljudi uljujkaju u tu monotoniju,djeca i posao,pa životni problemi,a gdje je nestala ona stras?Uvjek se trudim njegovati zajedništvo i ljubav,taman misli da me upoznao kad ono............?
Bog nam je dao divne stvari,odlučila sam živjet punim plučima i zaista uživat u svemu.A što se tiće svađe ooo daa tadaaa jeee superrrrrrrr!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply