Sandra je napisao/la:neznam ako si u zagrebu,onda možda jer šest godina sam tamo živjela.jesi kad bio u Ilici 200?
Ja sam iz okolice Zagreba, ali sam se školovao i dugo radio u ZG. Bio ja u Ilici često, ali baš na tom broju, šta ima tamo?
Sandra je napisao/la:neznam ako si u zagrebu,onda možda jer šest godina sam tamo živjela.jesi kad bio u Ilici 200?
Jevrejin je napisao/la:Znam da ovo nije pravo mesto za ovu temu, ali ima nekih dodirnih tacaka.
Naprimer: Zasto je Bog stvorio seks?
Ili: Zasto evolucija nije nastavila da siri zivot bez seksa, kao sto ga je bez seksa, i dala.
Da li ova moja pitanja, onda dokazuju da je Bog stvorio coveka a ne neka tamo evolucija. Seks je veliki dokaz u korist Boga.
Sta bi smo mi bez seksa? O da, kako su se hormoni razvijali kroz evoluciju? Ovo se nisam setio da pitam evolucioniste. Zamislite, posle neznam tamo koliko miliona godina, skoci zaba na zabu. I tako stoje jedna preko druge.
Da li su one tada znale da je to bio pocetak seksualne revolucije? Mozda one nisu znale, jer su se samo igrale, ali bila je prva seksualna poza u istoriji evolucije kod suvovodenih zivotinja.
Ljudi, dosadno mi je na forumu, hocu da se malo svadjam. Taman sam se navikao a sada moram da budem fin.
Jevrejin je napisao/la:Necu.
Ako tako ucinim moze svasta da mi se desi. Jer i ona veruje da je Subota kao stvorena za seks.
Jevrejin je napisao/la:Neznam kako, valda zbog pozicije, ja sam uvek seks smatrao robskim poslom.
i bla bla bla....
Jevrejin je napisao/la:Neznam kako, valda zbog pozicije, ja sam uvek seks smatrao robskim poslom.
Jevrejin je napisao/la:
Ima li ovde neko da studira seks? Trebaju mi odgovori na neka pitanja.
Mali princ je napisao/la:Sandra je napisao/la:neznam ako si u zagrebu,onda možda jer šest godina sam tamo živjela.jesi kad bio u Ilici 200?
Ja sam iz okolice Zagreba, ali sam se školovao i dugo radio u ZG. Bio ja u Ilici često, ali baš na tom broju, šta ima tamo?
Jevrejin je napisao/la:Da li se hormoni trose kada se svadjamo, ili se pune? Cuo sam da je nekima nalepse posle svadje, jeli istina?
Ima li ovde neko da studira seks? Trebaju mi odgovori na neka pitanja.
|
|