Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 12 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
ja rijetko sanjam jer preko dana svjesno živim, i sa sobom odmah raščišćavam dojmove iz vanjskog svijeta, automatski ih predajem Gospodu, tako da se u meni jako malo toga zadržava, jer ne želim nakupljati iz ovog svijeta ništa što nije korisno i krijeposno, zato nemam strahova, nakupina i sl. zbog čega bi se podsvijest trebala oslobađati kroz snove...

kad me pikne stres, i to brzo rješim, van iz sebe, molitva zakon, uz suradnju Duha Svetoga, i moj Spasitelj me spašava od mene same..

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 12 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Ja sanjam uvek nesto nevezano kada sanjam, inace ne sanjam nista, ili se ne secam.

Inace uvek legnem u molitvi, sa strahopostovanjem prema Gospodu pun zahvalnosti.

Verujem da se On brine i za nase snove.

more_horiz
Ja sanjam puno toga,Isus mi se objavljivao u snovima i sve što mi je rekao obistinilo se.Inače često imam kroz snove objave od Boga,tako me je i pozvao dok sam bila klinka.

more_horiz
Ja sam isto od Isusa dobijao poruke preko snova. Ali ne uvek. Ili ne bar cesto.

Pre mi se desavalo da ljudima tumacim snove koji su komplikovani, koji se ne mogu lako razumeti.

Hvala Isusu, sada se borim svim srcem da utonem i stopim se u jedno sa Njim.

Molim te, moli su u tom pravcu za mene, imam jednu veliku borbu i nosim nesto u sebi. Potrebna mi je pobeda.

more_horiz
uđi u molitvu, reci Isusu da zajedno s tobom uđe u taj problem, osvijesti ga uzduž i poprijeko i reci Isusu da ti ne možeš to riješiti, ali On pobjednik to može, i onda dopusti da Gospod čini, ako imaš dar jezika, to bi ti pomoglo, jer sila božja sagorijeva sve što je problematično u čovjeku...sjeti se zlata, ono se tek u užarenoj peći, u jakoj vatri i visokoj temperaturi odvaja od onog što je primjesa, i kad se rastali što je slabije od zlata, ostane čisto zlato...sila božja rastapa

more_horiz
OK brate evo uzimam post i molitvu za tebe i obitelj.

more_horiz
Hvala.

Mi vec mesec dana postimo. Radili smo to na pocetku svaki drugi dan, ali sam osetio da ne mogu tako dugo jer idem u skolu, pa tamo ne jedem i onda tek kada dodjem kuci.

Pa me to previse oslabi. Tako ja i zena postimo samo dva puta nedeljno.

Hvala i tebi i Noemi.

more_horiz
to stari

more_horiz
lipo završi govor o hormonima i snovima
ma super eto nek nas Gospod dalje vodi.

more_horiz
Evo posle svega ne osta nam vise ni volje ni zelje za seksualnim obrazovanjem,

razvijanjem hormona,

osim pusti snovi.

Znao sam da se ova tema ovako zavrsiti.

more_horiz
Ko je rekao? Čekaj samo dok malo odmorim dušu, pa dok se najedem, ne može se gladan ni sanjati, ma ništa Evil or Very Mad

more_horiz
Da cuo sam da neki moraju prvo da se najedu kako bi mogli ... da, da, se ispune preduslovi pravilnog stava prema seksu.

Samo sam cuo.

more_horiz
zločko jedan Very Happy pazi me se, ja čujem što ti misliš da si čuo lol!

ja sad odoh.. mouse

more_horiz
Sam se salil.

Malo da razbijemo monotoniju.

more_horiz
znam, i ja, al kisela mi šala jer sam pila limunadu s kiselim mlijekom, od toga se hormone uzbune, jako se ogladni, želučić vrišti: daj jesti, daj jesti... Twisted Evil

more_horiz
Ja mislio ti otisla.

more_horiz
Stvarno te moze dobiti covek na skajpu?

more_horiz
da.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply