Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 9 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
hahahahahahaha...tooo, bitka...muški protiv žemskinja, hahahaha

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 9 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Hoce li biti i rvanja grudu u grudi?

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Hoce li biti i rvanja grudu u grudi?

Ej ti muska grjesna duso uozbilji se.......znas ti ono koga zene tuku i svinje jure to ti nije vise covjek,de pipazi se malo.......lol! </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ma salim se, al ste vi zene ozbiljne.

Bolje je da se kupim dok sam jos citav.

more_horiz
šta sad begaš, a ne bojiš se bitke grud uz grud, kaj se ne bojiš da ne pređe na tebe Razz

more_horiz
Ma iz iskustva znam da taj rat moze svasta da donese. Zato se povlacim preko Karpata.

Ono, Dina me vec kvalifikovala medju muske gresnike, a to nije dobar glas.

Koga zene prokunu, bolje da ga nije.

Jes da bi me ono rvanje malo osvezilo andjeo

more_horiz
Noemi je napisao/la:
jel bi mogla ja proći kao cura umirem od smijeha

Uveeeek...

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Mali princ je napisao/la:
Noemi je napisao/la:
jel bi mogla ja proći kao cura umirem od smijeha

Uveeeek...

Jel'ovo hormonska ili nohormonska izjava??????flower </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ohoohho!

Sta je ovo?

more_horiz
Oho, šta je sad ovo? aha...jel da se branim, il šta...Very Happy

more_horiz
ja imam sijedu kosu, debele cvikere, 113 kila, umjetne zube....cura za pet, nema šta geek (lažeeeem..)

more_horiz
Noemi je napisao/la:
ja imam sijedu kosu, debele cvikere, 113 kila, umjetne zube....cura za pet, nema šta geek (lažeeeem..)

Znam ja nju kakve cvike i ostalo................?
Žena je zgodna i poletna i ,čekaj da se sjetim misli
Pametna i dobrodušna,dobro se drži za svoje godine zubeki
Ma mislim ko avionnn:av:

more_horiz
...a Sandra je jako zgodna i lijepa, ima dugu kosu, i uopće ne izgleda kao mama četvero krasne dječice, Sandra sva pršti od zdravlja, vedrine i ljubavi za Gospodom, a tek mužić njen... vidi se na njima duhovno zdravlje i radost cheers

more_horiz
...tu ne bira pamet, nego srce...Đorđe Balašević

more_horiz
Imam neugodnosti kad negdje idem sama,čak su i neka braća mislili da sam slobodna pa se onako fino nabacivali,a meni neugodnoooooooooo,kad dođem djeci u školu osmaši misle da sam nova učenica pa čujem svakakve komentare.Već sam se mogla sto puta ponovo udati,a muž sa smješkom to sve promatra.On sanja samo mene jer je ludo zaljubljennnnnnn
Stariji je od mene i to mi nekako baš paše.A sama baš i nesmjem previše šetkati. Cool

more_horiz
Ti ubijas svoje hormone, a Noemi ih gaji.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ti ubijas svoje hormone, a Noemi ih gaji.

umirem od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha umirem od smijeha

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
A zasto ja neki put kada spavam sanjam seks? Zasto onda sanjam neku tamo a ona lepa pa seksi i sve tako, ja zaljubljen do usiju, tako to?

Koce mi to objasniti.

Nije problem sto sanjam seks, aj to i nije u snu neki put i tako lose, nego sto sanjam mlade i lepe zene? Tako da nesmem ni zeni da kazem, bukvalno bi m ubila jer je ljubomornija od psa.

Aj da vas vidim, i to na naucno filizofskom nivou.

Ma to je normalno,podsvjest nemožemo kontrolirat zato nemaj beda.
Jer kriza srednjih godina svašta donese,navodno ipak čovjek sa svoji četrdeset-pedeset naj više treba žensku pažnju,ljubav i sex.A ako toga nema u potpunosti onda trpi podsvjesno pa svašta sanja i tako to.
Trebali bi muž i žena vodit brigu i o tim stvarima a nikako se zapustiti.
Puno ljubavi i pažnje čovjeku je lijek,a da neću zaboravit i dobar sexualni život pomlađuje i kažu znastvenici štiti od bolesti kako fizičkih tako psihičkih.
Pa dakle...?
kiss

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply