Malo ozbiljnosti molim, ovo je bilo na naucno filozofskom nivou.
Noemi je napisao/la:jesi, i sada ću ti poželiti laku noć, sa lijepim snovima o cvijeću i proljeću, i kako letimo ususret Gospodu , on je naša ljubav
Jevrejin je napisao/la:A zasto ja neki put kada spavam sanjam seks? Zasto onda sanjam neku tamo a ona lepa pa seksi i sve tako, ja zaljubljen do usiju, tako to?
Koce mi to objasniti.
Nije problem sto sanjam seks, aj to i nije u snu neki put i tako lose, nego sto sanjam mlade i lepe zene? Tako da nesmem ni zeni da kazem, bukvalno bi m ubila jer je ljubomornija od psa.
Aj da vas vidim, i to na naucno filizofskom nivou.
Jevrejin je napisao/la:A zasto ja neki put kada spavam sanjam seks? Zasto onda sanjam neku tamo a ona lepa pa seksi i sve tako, ja zaljubljen do usiju, tako to?
Koce mi to objasniti.
Nije problem sto sanjam seks, aj to i nije u snu neki put i tako lose, nego sto sanjam mlade i lepe zene? Tako da nesmem ni zeni da kazem, bukvalno bi m ubila jer je ljubomornija od psa.
apostol je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>Jevrejin je napisao/la:A zasto ja neki put kada spavam sanjam seks? Zasto onda sanjam neku tamo a ona lepa pa seksi i sve tako, ja zaljubljen do usiju, tako to?
Koce mi to objasniti.
Izgleda da si poceo stariti..........za mlade kazu mlado pa ludo a za starije staro pa................to ti je sve na naucnoj osnovi.</BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:Ma jesi li videla ima 43 godine, a koju je mozda i sakrio a kaze mi da sam mator.
Ovo je previse.
A ti Noemi, samo se rugaj, ako ako, vraticu ti ja to.
|
|