Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Seksualnost, hormoni i snovi

power_settings_newLogin to reply
3 posters

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 10 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Pa, dakle, tu sam pricu izmislio.

Ali cuo sam da se to ljudima desava.

Ujedno, ja sam odavno izgubio interes za zenama, pa i za svojom.

Ona zbog toga potajno mi sprema egzekuciju, onakvu kao za vreme francuske revolucije. Za sada se uspesno branim, ali ko zna, mozda jednom nocu dok spavam.

Kada budete videli da me nema na forumu, znajte sta se desilo.

descriptionSeksualnost, hormoni i snovi - Page 10 EmptyRe: Seksualnost, hormoni i snovi

more_horiz
Dejstvo hormona Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 41927

more_horiz
Čudim se da si izgubio interes za svojom ženom
Nešto ne štima a kod koga sada misli
Te vaše godine su super za druženja i nemoj da ti padne interes jer to ženu boli.
Ma nek ona uradi sve da bi ti probudila interes jer ovako nevalja ne
ajmo žene nedaj te se,ni slučajno udebelit,ne se zapustiti,pazit na izgled i biti coollll

more_horiz
Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 P

<BLOCKQUOTE>
Sandra je napisao/la:
Čudim se da si izgubio interes za svojom ženom
Nešto ne štima a kod koga sada misli
Te vaše godine su super za druženja i nemoj da ti padne interes jer to ženu boli.
Ma nek ona uradi sve da bi ti probudila interes jer ovako nevalja ne
ajmo žene nedaj te se,ni slučajno udebelit,ne se zapustiti,pazit na izgled i biti coollll

Ej mala,pa sta ti mislis da je debljina u pitanju,za promjenu interesa,ma jesil cula sta Mali princ kaze tu srce bira a ne pamet Dj.Balasevica citira a ja obojicu.Nego nemoj ti sve na zenske,daj sto cine muski,oni su Don Juani,gdje su pokloncici,pusice,lijepe rijecice,sto je s cvjecem,mjesecom,suncanim zracima,malo romantike,i onda eto srece.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 010107NA11_prv</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Ma važno je ipak da se žena ne zapusti,kako će se muž uzbudit ako ona ono neznam ima 120 kg,groznu frizuru ili sva isprištana ili ružna do boli,mislim pig Ipak iako nije neka ljepotica trebala bi još pogotovo pazit na izgled.Ja ću se što duže trudit da budem šarmantna.a muški debeli stomaci ajme
kako slatko pepsi

more_horiz
Sad sam podkurila vatru zoro

more_horiz
Da znas, posle mene Dina grdi.

more_horiz
Evo vam kako ja tu negde, ovako izgledam, pravi maco tip

Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 25258

more_horiz
Gde vi tu gore vidite stomaci i tako to, salo ili nesto slicno? Gde?

Molim vas, pa mi smislimo na sve.

more_horiz
Doduse ova mi je fotografija pre sest meseci, ali nisam se puno promemio.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Sandra je napisao/la:

Pa da Sandra i onda Jevrejin nastrada,i muci se snovima,ali ja stojim kod Malog princa sto srce kaze,imas i debele ljude koji se jako dobro slazu i vole,pa zar ce moje tjelo gospodarit mojim duhom,ni govora,to su tamo teorije Jopa,ili Klagenfurta ili neznam kojih psihopata.Tjelesna tezina je nekad uzrokovana i nekakvim poremecajima,npr.hormonalnim,metabolizam,itd.pa to nemora znaciti,da ja zato ne volim svoga muza,ili on mene ma ni govora,tjelo je sluga duhu,Sandrice moja,zivot je bajka,svasta ima u njo,sto znaci da debela zenska ili debeli muski,moraju imati komplekse,i bjezati od braka i bracnih duznosti.Ja volim moga muza,pa bio on debeo ili mrsav,i dobro ti rece podkurila si vatru samo ja cekam,moju Noemi i malog princa,i Izraela.pa bus vidla kaj te bu snaslo,ili tebe ili mene.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

Sandra je napisao/la:

Pa da Sandra i onda Jevrejin nastrada,i muci se snovima,ali ja stojim kod Malog princa sto srce kaze,imas i debele ljude koji se jako dobro slazu i vole,pa zar ce moje tjelo gospodarit mojim duhom,ni govora,to su tamo teorije Jopa,ili Klagenfurta ili neznam kojih psihopata.Tjelesna tezina je nekad uzrokovana i nekakvim poremecajima,npr.hormonalnim,metabolizam,itd.pa to nemora znaciti,da ja zato ne volim svoga muza,ili on mene ma ni govora,tjelo je sluga duhu,Sandrice moja,zivot je bajka,svasta ima u njo,sto znaci da debela zenska ili debeli muski,moraju imati komplekse,i bjezati od braka i bracnih duznosti.Ja volim moga muza,pa bio on debeo ili mrsav,i dobro ti rece podkurila si vatru samo ja cekam,moju Noemi i malog princa,i Izraela.pa bus vidla kaj te bu snaslo,ili tebe ili mene.

Jedva čekam.........................
A ovim putem se ispričavam svim debelima i manje ljepima samo vi uživajte i volite se ma to je super!
he he
trk </BLOCKQUOTE>

more_horiz
Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 29510 necu vise s vama da se druzim.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>Ah ovaj Jevrejin,lose utjece na drustvo,cim je malo gusto bjezite,ne stante idemo dalje,debeli nisu malo ruzni,Bog je stvorio sve ljude,mi nesmijemo,nikome stvarati komplekse.To je svjetovno glediste,rade nam konfekciju ovi masoni u Kini,prvo eksploatisu sirotinju,nama nabijaju komplekse,jer ti standardi ne pasu nama,pa br.46 je XXL a 48 ti je XXXL; a 50 ti je XXXXL,a djeces moj djed bio 2m a baka 1,8 pa normalno da moram i ja biti ko zirafa.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 010107NA12_prvma bitno je da se mi Sandrice volimo a debeli mrsavi,nije tako bitno,i duh je jaci od tjela.

Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 P</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
Jevrejin je napisao/la:
Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 29510 necu vise s vama da se druzim.

Ne vrati se,kud bjezis,stani,sto ce nam Noemi reci da smo te otjerale,a Krizo,cekaj ih sve.</BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>Ah ovaj Jevrejin,lose utjece na drustvo,cim je malo gusto bjezite,ne stante idemo dalje,debeli nisu malo ruzni,Bog je stvorio sve ljude,mi nesmijemo,nikome stvarati komplekse.To je svjetovno glediste,rade nam konfekciju ovi masoni u Kini,prvo eksploatisu sirotinju,nama nabijaju komplekse,jer ti standardi ne pasu nama,pa br.46 je XXL a 48 ti je XXXL; a 50 ti je XXXXL,a djeces moj djed bio 2m a baka 1,8 pa normalno da moram i ja biti ko zirafa.Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 010107NA12_prvma bitno je da se mi Sandrice volimo a debeli mrsavi,nije tako bitno,i duh je jaci od tjela.

Seksualnost, hormoni i snovi - Page 10 P</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

No no samo dajte uživajte ljubav je za sve ljude,ja kažem za sebe ono da ću pazit i tako dalje ali ipak mislim da se može i mora držat do sebe.A jevro nek mi nikud neide tako iskrenog i otvorenog forumaša još nisam čula.To je vrlina što je čovjek iskren bez njega bi forum osiromašio, baš ga zna zasolit

smjeh

more_horiz
Eto opet sam nesto naljutio Noemi.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ti ubijas svoje hormone, a Noemi ih gaji.

Jel ovo=?

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply