ziger je napisao/la: Draga Dina,
oproti i ti i svi.
Ja samo želim reći istinu i živjeti ju.
Hoćeš reći da je tvoj prethodni post bio upravo to?
Znam da sam u revoltu rekao ovo što sam rekao, ali bio sam pogođen jednom vješću koj me jako pogodila, a poslije nje je došla druga.
Ne bih ovdje to iznosio.
Ni ne treba. To što si doživio u svom privatnom životu, riješi sa osobama koje su u tim događajima sudjelovale, ili možda imaš onaj rasistički pogled na svijet, da su svi subotari isti, pa ti je svejedno na kog se istreseš?
Po pitanju foruma i svega o EGW, vašoj crkvi... želim reći da mi je dosta veličanja ljudi na nivo Boga i njihovih knjiga na nivo Biblije.
I meni je dosta. Baš zato sam i član crkve u kojoj to nije tako.
Tu mislim na EGW.
Ako misliš da je neko ovdje na forumu veličao EGW na nivo Boga, izvoli se javit na tu temu pa riješi. Ili reci samo meni na kojoj je to temi pa ću rješit ja. Sigurno ću u osudi takve prakse bit oštriji od tebe.
Ako smatraš da ćeš bit u stanju da bes predrasuda razumiješ koji je zvanični stav adventističke crkve po pitanju nadahnuća EGW, preporučujem ti da odeš na
http://adventisti.info/dl.php?itemid=975&catid=13 i pogledaš drugu temu u playlisti.
Ajmo već jednom okrenut se samo Bibliji i Isusu našemu kralju, hajdemo već jednom na izvor i u osvajanje svijeta za Krista.
Hajdemo propovjedati Evanđelje, a ne opet robovati zakonu, hajdemo prestati praviti kompromise sa nebiblijskim stvarima i ići u propast.
Pa mi smo već odavno na tom putu i pozivamo te da nam se pridružiš.
Da Dina, i ja sam adventist- čekam Isusa, ali slavim nedjelju jer je tada On uskrsnuo.
Ja ne robujem zakonu, jer Krist me oslobodio. Po Zakonu spoznah grijeh, a po Kristu dobih oproštenje, izmirenje, vječni život i slobodu.
Pa ne robujemo ni mi adventisti zakonu. Baš uživamo u slobodi koju imamo.
Još jednom isprika što sam bio oštar.
Ma nisi ti brate bio oštar, ti si bio jadan, i jedina osoba koja je imala štete od tvog posta si ti sam.