<BLOCKQUOTE>
Ma,ja sam ti zaduzena za mir i disciplinu,lako mi odgovorimo na sva pitanja kad smo trijezni,posteni,ponizni,bratoljubni,kao Kristove sluge,postivamo se i volimo, sva teplogija nije teska,a ako si dopustimo maha iracionalnim,animalnim strastima,necemo dobiti nista,ti kupis svoje krpice ja moje i cao,ali valjda smo zreli ljudi,a sto se tice tvog pitanja budi strpljiv od 60 i toliko valjda ce jedan znati , ako ne isto sto i ti barem slicno.</BLOCKQUOTE>
Izrail je napisao/la:Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>Izrail je napisao/la:Nemoras otici ali je lijepo da kao svi drugi pristojni ljudi budes pristojan,i pravi Kristov sljedbenik,mozemo sve u miru dogovoriti i razgovarati.Dijalog i medjuljudski i medjureligijski,mogu voditi svi ljudi.</BLOCKQUOTE>Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>evo ti,sto bar nisi fin kao Zivac i Hrki i diskutiras u stilu pristojnog krscanina,vec si juce, prekrsio zapovijed,kao dobar katolik podmetnio moderatoru crvena slova i podpiso ga,</BLOCKQUOTE>
Pa o čemu ti pišeš
Ovo veze s vezom nema.
Ali ako vam smetam za pristojnu diskusiju neću više sudjelovat.
očito se bojite pa hoćete izvrdavat a kod mene nema mrdanja.
No neću diti onaj koji vam kvari igru.
Mir vama i lijepi pozdrav.
Što bar ne ogovori na moje pitanje nego popuješ.
Ma,ja sam ti zaduzena za mir i disciplinu,lako mi odgovorimo na sva pitanja kad smo trijezni,posteni,ponizni,bratoljubni,kao Kristove sluge,postivamo se i volimo, sva teplogija nije teska,a ako si dopustimo maha iracionalnim,animalnim strastima,necemo dobiti nista,ti kupis svoje krpice ja moje i cao,ali valjda smo zreli ljudi,a sto se tice tvog pitanja budi strpljiv od 60 i toliko valjda ce jedan znati , ako ne isto sto i ti barem slicno.</BLOCKQUOTE>