Ajd se izlistajte sad ovdje svi fanatici i stremitelji redom.. Ajdmo napraviti anketu:
Pitanje glasi:
Tko je ZA, a tko protiv Armageddona..? Zaokruži slovo ispred Vama odgovarajuceg odgovora:
a) NE bojim se Smaka svijeta, svejedno mi je, ionako taj dan mora jednom doci.
b) JAKO SE plasim da ne dođe do toga da sami uništimo svoj planet..
c) Gospodin će doći kao lopov u noći, neznamo čas ni minute..
d) Joj, ništa od navedenog. Svemoguci je milostiv i sve nas brizno cuva i motri, sva hvala i slava njemu koji je na nebesima
Histerično, zar ne..?
Crusader ukazuje na kamuflazu za civile u postu o dogadjajima dana:
Igor:
u crnu rupu koju naprave...upasti će sve do vatikana i velika ruševina će to biti...krajnji čas je... ja uzimam kartu i idem u australiju
Šalu na stranu, ali ipak - pazi usput na rupe.. Prema Otkrivenju 18 nema govora o takvoj vrsti kazne...netreba Ti karta jer još uvijek svi putevi vode u Rim kako je to i bilo i u starom Rimskom carstvu kada su narodi u velikoj seobi naroda bili pokrenuti Rimskom infrastrukturom kako bi poduzeli pljačkaške pohode koji su završili rastom autoriteta Rimskoga biskupa i osnivanjem crkvene države koja je postojala sve do francusko - njemačkoga rata ..
Armagedon - biblijski je duhovna bitka a ne planetarni fizički neki treći ili četvrti svj.rat..
Jedan od genijalnijih ljudi - Einstein je upozoravao na opasnost od nuklearnog rata te je slikovito izrekao ovu opomenu smatrajući da bi oni koji bi preživjeli taj rat vodili slijedeći - toljagama..Ali, ima biblijska istina o onima koji su pogubili Zemlju da će biti kažnjeni..Ovo pogubljenje Zemlje je posljedica katastrofalne pohlepe i odbacivanje civilizacije zasnovane na Kristovoj pravednosti.. Tragićno je što su najutjecajnije crkve - KC i Evangelićka uz ortodoksnu premalo učinile na demokratizaciji kontrole znanosti od avanturističkih zahvata i motiva u strukturu materije , genetskog koda ..Krajni je čas da se one još više angažiraju u znanosti radi oblikovanja civilizacije u skladu sa Božjim zakonom.. Ne treba imati iluziju o ovom eksperimentu jer se radi o seriji eksperimenata koji slijede sukcesivno jedan za drugim..Radi se o trci u dosezanju novog izvora energije koja će dovesti do civilizacijskih promjena jer će na pr. nafta postati manje važan resurs..Opet će se naučnici podijeliti u dvije skupine - jedni će težiti poslušnosti Bogu a drugi će se svrstati protiv Boga..Kao što je pretpotopno odbrojavanje imalo svoj kraj nilosti - tako će i ovaj događaj biti dio poslijepotopnog obrojavanja o kojem gvori apostol Petar - predpotopni svijet je bio uništen vodom a ovaj , poslijepotopni u novozavjetnoj završnici bit će uništen morem ognja..Ovaj će dogašaj također biti nova faza u svrstavanju svijeta u dvije velike grupacije - jedne koja će biti armagedonski progonjena u duhovnoj bitki od svojih progonitelja koji se neće željeti pokloniti Bogu..Jedan od malih primjera takvog svrstavanja je bila i nedavn pobuna u pitanju Galilea u Rimu kada su liberalni intelektualci smatrali da crkva nema pravo se mješati u znanost..Pogled duša u svijetu se ponovo usmjerava ka vječnom evanđelju i njegovim opomenama o ipak jednom trenutku povlaćenja milosti od ovoga svijeta... No slićno vremenu rata u zaljevu kada sus e javile razne teorije o arnagedonskom sukobu kada su bili zapaljeni izvori nafte, tako će i sada biti novih teorija o propasti svijeta koje će odvraćati ali i usmjeravati na istraživanje vječnog evanđelja i straha Božjeg te istine o vremenu nebeskoga suda..Više je puta bilo dramatićnog poziva svijetu da se ne igra sa sudbinom...
Aleksandar je nešto zanimljivo rekao o učenjacima koji su se upustili u eksperiment sa crnim rupama:
abraham je napisao/la:
kao i današnja nemoć da se zaustavi eksperiment sa inicijalnim česticama materije i energije koji može dovesti do opasnosti ili do zloupotrebe novih saznanja u oružane svrhe..
Aleksandar: I ne samo to nego ja mislim da su znanstvenici nalaze toliko blizu otkrivanju nastanka svijeta koliko je ameba blizu čitanja Biblije. Oni se poigravaju našim životima i u sistemu koji sam ja predložio to oni ne bi mogli učiniti jer bi dobijali milone negativnih ocjena za takve pokuse.
abraham je napisao/la:
mogli bi priznati da nismo dovoljno koristili ocjenjivanje u pozitivne svrhe kao što na pr. fama est - kažu ljudi koriste medijske sile da blokiraju slobodu mišljenja i uvjere ljude da su nemoćni pred , na primjer- antikristima ili nekom identificiranom Antikristu..
Alekasndar savjetuje:
Zato se treba izolirati od takvih antikrista i krenuti novim putem. Ti ljudi koji krenu putem koji sam ja definirao će ostvariti takav prosperitet na svim poljima da će ih ubrzo drugi ljudi slijediti. Antikrist će na kraju ostati sam, izoliran, nemoćan i neće imati drugog izbora doli da se i on pridruži.
Nisam za to da se antikrist pridruži humanom društvu jer će ga pokvariti..Nastojao je zasjesti u crkvi i vladati crkvom..Njegov je otac - đavao, a što je od đavla đavlovo je i nepopravljivo .. Jedna ilustracija simulacije putovanja kroz antimateriju - za Igora:
u neki cudni svijet:
Ali, do uznesenja ce ipak jednom doci:
Radio Vatikan prenosi mišljenje da teorija o eksploziji nije u suprotnosti sa vjerom pozivajuči se na papu Ivana Pavla II : CERN'S BIG BANG
On Wednesday, scientists from across the globe hope to recreate the Big Bang to discover what lay at the beginnings of the Universe: what some call the "God Particle." The ambitious physics experiment at CERN laboratories in Switzerland may open the door into a new world of information or, a pandora’s box. We speak to two Jesuit physicists about the project and its implications for the Church...
To nije završeno.... u desetom mjesecu slijedi novi udarac.... ja se ne bojim kraja svijeta....... ali taj projekt kada se započne, ne može se reči da je završen...