Neki kažu da je kraj vremena počeo.
Noemi je napisao/la:Neki kažu da je kraj vremena počeo.
Mali princ je napisao/la:</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>Noemi je napisao/la:Neki kažu da je kraj vremena počeo.
Je, otkad je počelo postojanje.
Dina je napisao/la:juce gledam na TV kako se desavaju strasne erupcije,da li to predskazuje kraj plave planete.
Mali princ je napisao/la:Svako jutro kad se probudimo sve smo bliži kraju ovog svijeta, tj. sve smo bliži grobu....
Joshua je napisao/la:Sve što se zbiva na plavom planetu (potresi,poplave,ratovi....)zapisano je u Bibliji kao znak posljednjeg vremena.Nitko od nas ne može znati kada će doći kraj ovom svijetu,ali blizu je.
Mali princ je napisao/la:</BLOCKQUOTE>Abraham, htio sam reći da se Otkrivenje događa u svakom ponaosob svakog dana, svi mi putujemo k Cilju, i stižemo zajedno-tada dolazi ponovo Krist pred nas.
Dina je napisao/la:Sto mislis pod dogadjanjem Otkrivenja u nama,kojem Cilju putujemo,i kojim sredstvima?
<BLOCKQUOTE>
Noemi je napisao/la:Wouu, viđer ti našeg Malog princa, proroka i vidovnjaka!
De, reci ti nama, ko je to tebe naučio tako zboriti?
A da nam pokažeš na primjerima iz Otkrivenja kako se to apokalipso događa.
Baš sam jučer napenalila jednu zmijicu
a, čuj, jel to propovijeda velečasni tako u tvojoj crkvi, de dovedi ga vamo na pivo Poznam ja jednog velečasnog, ima crveni nos, uvijek miriši na šljivu, al jako dobar čovjek, nema šta, pun je viceva i kad god se sretnemo, nasmije me do suza.