Justin je napisao/la:Izraile, oprosti ako sam bio prenapadan.
Sve što sam htio ovom raspravom postići, jest dobiti nekakvo normalno objašnjenje o tome, zašto Mariji pridajete te atribute i uloge koje ja u Bibliji čak ne mogu ni nazrijeti?
Ako mi ne možeš dati ni biblijski ni povijesni odgovor, tada nije u redu od tebe da me blatiš, govoreći da si ti bolje protumačio Bibliju nego ja. Zar ne?
A ako doista imaš tako veliko otkrivenje i ako doista možeš tako dobro tumačiti Bibliju, onda te vruće molim da podijeliš sa mnom kako si u Bibliji došao do toga, da je Marija naša majka, da je danas živa i da zagovara pred Bogom za nas!
MOLIM VAS, BRAĆO KATOLICI, OBJASNITE MI. JA NE TVRDIM DA VI POGREŠNO TUMAČITE BIBLIJU.
EVO, SLUŠAM....želim shvatiti istinu o Mariji.
pa brate kako ne shvaćaš,
kako ne znam copy/paste iz više citata-autora pomalo ću ubacivati - vidi kako ti je lijepo rekao Izrail o pismoznancima i sličnim, ai ja sam jučer rekao slično tomu:
Toliko navodno čitate Bibliju a promakla vam je činjenica da su Gospodina raspeli baš oni koji su čitali Bibliju više od svih nas ovdje skupa.
Isto tako su se puhali i pravili da sve znaju o Pismu.
Dakle nemojte da gospodin proge pored vas a da se ne zaustavi kako se zaustavi kod Abrahama.
nije znači bit da sve treba pisati u Bibliji ili da bibliju treba znati napamet
vjera se živi , a NE CITIRA!