u satima očaja
kad nam se učini
kako su nas svi napustili
zaboravili
a breme postane teško
i život neizdrživo boli
jedna je Majka uvijek budna
zbog nas budna i
Moli
Justin je napisao/la:Hrki, oprosti, ali izgleda da si ti potpuno opsjednut nekakvim nabrajanjima i mantranjima...
ZAŠTO NE POČNEŠ MALO ISUSA SLAVITI?
ZAŠTO NE SLAVIŠ NJEGOVU LJUBAV, NJEŽNOST, SPASENJE??
Justin je napisao/la:Dakle, na temelju čega da ja sad prihvatim katoličku vjeru?
Nemam nikakve biblijske osnove za to, nikakvog logičnog razloga...
Ustvari, pozivaš me da prihvatim nešto što je potpuno besmisleno - da prihvatim da je Marija moja majka i da neću dobiti milost od Boga, ako se njoj ne molim.
A Biblija kaže da je grijeh komunicirati s mrtvima... A također kaže da imamo direktan pristup Isusu...
I na kraju mi kažeš da se ne krije Bog u pustim knjigama... Nadam se da nisi mislio na Bibliju.
hrvoje hrki je napisao/la:kad sam rekao o pustim knjigama mislio sam na knjige raznih tumača biblije, koji od pustih teorija i svojih vlastitih pametnih moišljenja ne vide neke stvari koje nikako nisu u suprotnosti sa vjerom i ljubavlju prema našem zajedničkom Bogu i Spasitelju
laodikejac je napisao/la:Prijatelju ja nijednu recitaciju koju si izneo o Mariji ne nađoh u Bibliji! Možeš li
da mi pomogneš malo, iz koje si to Biblijske knjige uzeo/prepisao da ne tražim uzalud!??? ili pomozi!
Ah, našo sam nešto, za one slike/ikone gore što si postavio, nalazi se u drugoj Mojsijevoj, druga zapovest, ako imaš Bibliju pročitaj!
|
|