Nisam ja odmaglio po dokaze,nego sam bio u Parizu 6 dana.Naslov i ime autora ne mogu navesti ali knjiga nije konkretno o Isusu nego o prorocima svih religija.
Djuro Djuric je napisao/la:Nisam ja odmaglio po dokaze,nego sam bio u Parizu 6 dana.Naslov i ime autora ne mogu navesti ali knjiga nije konkretno o Isusu nego o prorocima svih religija.
Djuro Djuric je napisao/la:Nisam ja odmaglio po dokaze,nego sam bio u Parizu 6 dana.Naslov i ime autora ne mogu navesti ali knjiga nije konkretno o Isusu nego o prorocima svih religija.
Djuro Djuric je napisao/la:A ti Izraile očekuješ da se ja sjećam imena autora nakon skoro godinu dana?Ali probat ću je nać.
Izrail je napisao/la:
I sama knjiga nije dokaz, valjda ti je to jasno?nego dokazi moraju biti povijesne činjenice a ne rekla kazala.
Djuro Djuric je napisao/la:E upravo to,ja zato ne vjerujem takvim knjigama,jer su ideološke,ali kao što sam rekao ova knjiga ne daje ni pozitivne ni negativne komentare,već samo činjenice.A čak ni tim činjenicama ne ocrtava Isusa u negativnom smislu,jedino racionalno opisuje njegov život.
Djuro Djuric je napisao/la:Ma nisam ja to proglasio neosprnim dokazima,ali tamo je iznijeto ono što je već bilo istraženo od nekog drugog pa zato ne može baš manipulirati činjenicama.
Djuro Djuric je napisao/la:Da,ja negiram da je Isus bio božansko biće,ali ne negiram njegovu poruku svim ljudima,to je bila poruka ljubavi i mira.Problem je bio kada su ljudi(crkva) počeli slobodno interpretirati i nadodavati političke stavove na Isusovo učenje.Ja osobno ne mislim da bi Isus odobrio križarske ratove,inkviziciju i druga masovna ubojstava za koja je kriva crkva.
|
|