laodikejac je napisao/la:vi ste sastavili Bibliju? Kad u kojem veku? Ako ste je sastavili što ne živite po njoj?
Prijatelju bez razloga se nerviraš, ja sam par puta bio nazvan Heretikom, ne samo ovde na forumu nego i na pravoslavnom i katoličkom! Biću uvek jeretik za svakoga ko odbacuje nauk Biblije! Još gore je to kad neko kaže: e mi smo Bibliju sastavili, a ne živite po njoj! Ako ste je sastavili, onda sigurno imaš malo više informacija: odakle si i iz koje glave uzeo molitve o Mariji?
Ondašnje Hrišćanstvo i današnje se razlikuju veoma! Hristos je kazao: kad dođe sin čovečij, hoće li naći vere na zemlji? To pitanje stoji i dan danas pred našim očima, koje je isto i nama upućeno! Hrišćani onog vremena su živeli životom Biblije, današnji (koji sebe nazivaju crkvom Božjom) žive životom paganstva, jer se paganstva nisu nikad ni odrekli, pa je samo primilo obličje pobožnosti (plašt hrišćanstva) a sile se njezine odrekli, a kako bi prihvatili silu Božju kad sve više i više tonu u dubinu u kojoj nema povratka-dubina nemorala, ostavljanje ili menjanje zapovesti Božjih, na svakih par god. se proglašavaju kojekakvi sveci, kojima se mole, pale sveće, kadi i sl. To samo draži Boga moj prijatelju!
Ako tvrdiš da je KC. sastavila Božju reč, onda nemoj da je čitaš zato što ti ja to preporučujem, čitaj je upravo zato što je ona sastavila, i ne zaboravi: ŽIVI TAKO!!!
Svako dobro u Gospodu ti želim!
pa tko ti kaže da ne živim , ili se barem trudim živjeti
ali zašto ti govoriš da trebamo živjeti , ako nam djela nisu bitna za spasenje:afro:afro: , nego samo vjera:shock:
zar, nam nije bitno samo čitati, komentirati bibliju i razbacivati se sa napamet nabubanim citatima:pop: