Justin je napisao/la: Oprosti, ali ja ne cjepidlačim.
Ti možda nisi ni svjestan da sada sa mnom raspravljaš o veoma važnoj točki svoje nauke. Naime, kažeš da je Marija naša majka. Ja te pitam u čemu je ona naša majka. A ti mi odgovoriš: Ona je metaforična nježna majka sviju nas... na duhovnoj razini najponiznija i najnježnija.
Molim te da shvatiš da to nije zadovoljavajući odgovor na moje pitanje.
Ništa ja ne cjepidlačim - napisao si da je Marija naša majka i molim te da mi na temelju Biblije i zdravog razuma daš nekakvo normalno objašnjenje ZAŠTO je ona naša majka i što to znači da je ona naša majka?
Doista me to zanima, nemoj mi samo tako prelaziti preko ovoga. Kako bi ovo objasnio nekome tko želi prijeći u katoličku vjeru? Jel bi mu rekao da će dobiti malo više nježnosti, ako se moli Mariji? Daj molim te...
Ja sad o ovoj stvari ozbiljno želim raspravljati. Ako je za tebe tvoja vjera u Mariju nešto za što nemaš nikakve biblijske potvrde, nešto potpuno subjektivno i mistično - tada ju ja stavljam u kategoriju new agea.
kako nam BDMarija ne bi bila važna
pa ona nam je rodila Isusa Otkupitelja
čemu sve ovo minuciozno , seciranje svake riječi , kakd brate , vidiš da samo time odlazimo u filozofiju i psihologiju
eto izrail ti posla lijepe slike , stihove u kojima možeš vidjeti kolika je ljubav Gospina prema svome Sinu i prema nama svim ljudima
pa ako nas ona toliko voli i ljubi , zašto i mi ne bi voljeli i ljubili Majku našeg spasitelja , ali i majku našega Boga ( Boga Sina)
( složićeš se NADAM SE , da je Isus Bog:pop: )