Uh ove slike?
Zar je u stvarnosti moglo izgledati drugacije?
Zar je u stvarnosti moglo izgledati drugacije?
laodikejac je napisao/la:ja, ali uprkos svemu tome-upućujete molitve njoj, a to je greh! Molitva se jedino može uputiti direktno Bogu i kroz posrednika Isusa Hrista pa i samom Posredniku!
Marija je rodila Hrista(Mesiju), Hrista Boga koji se utelovio i postao čovek-jedan od nas, i samo tako je mogo da bude rođen od žene, jer i stoji da se i sam mnogo puta nazvo "sinom čovečijim" (ali ona time se ne može nazvati Bogorodicom jer nije ona majka Božja) ali pre no što je došo i pre no što je čovek pao, Isus je bio taj koji je stvorio Nebo i Zemlju!
Vi ne želite da priznate ono što Biblija govori da je Isus i sin čovečij! Taj Isus koji je hodio u pustinji nije obična ličnost, i dan danas je Isus tajna! Taj Isus je Bog! Utelovljeni Bog! I za Isusa Marija je bila samo jedna žena kako je On i mnogo puta nazvo i ništa više od toga, žena preko koje je došo! Ona je u bila nj. majka kao čoveku, ali ne majka Bogu! Jer žena ne može da rodi Bogi-jedino Boga koji se utelovio!
Pozdrav i čitajte Sveto pismo!
hrvoje hrki je napisao/la:laodikejac je napisao/la:ja, ali uprkos svemu tome ....
odakle ti to da kotolice ne priznaju da je Isus sin Čovečji tj Bog:?:
mi to itekako priznajemo
i zato što je Bog , majku koja je rodila Isusa , zato i nazivamo da je Bogor RODICA kužiš, pa barem to nije teško
dominik je napisao/la:zanimljivo je da nema opisa u Bibliji da su marija i ucenici skinuli Isusa sa kriza, vec da je to ucinio Josip - potajni ucenik, a Nikodem mu je pomazao tijelo i pripremio za ukop (da, Nikodem farizej i clan Velikog Vijeca). Mariji tu nema ni spomena, samo da je stajala kraj kriza.
dominik je napisao/la:zanimljivo je da nema opisa u Bibliji da su marija i ucenici skinuli Isusa sa kriza, vec da je to ucinio Josip - potajni ucenik, a Nikodem mu je pomazao tijelo i pripremio za ukop (da, Nikodem farizej i clan Velikog Vijeca). Mariji tu nema ni spomena, samo da je stajala kraj kriza.
hrvoje hrki je napisao/la:
zato što su bili takvi običaji kod jako patrijarhalnih židova
Justin je napisao/la:
Braćo Katolici, čitajte Bibliju i odgovorite:
laodikejac je napisao/la:Čovek sa raketom ne može da vas stigne, pitah vas: gde nalazite da Mariju veličate i upućujete molitve njoj! Od kada je ona vaš posrednik između Boga i čoveka?
Okrećete se po začaranom krugu! Ispade da sad vi gonitelji ste jadni progonjeni, vas neko radi Marije goni! Goni vas vaša savest, kad vam se kaže: nađite u Reč Božju to što verujete (zato je i ne čitate) vi odmah: ku ku le le ovi nas proganjaju! Mi nismo ni jednu iskvarenu reč kazali o Mariji, i ja je poštujem kao sestru, kao vernicu ali ne kao osobu kojoj se trebamo klanjati i moliti! To je idolopoklonstvo-čitaj šta kaže druga zapovest o tome!
|
|