laodikejac je napisao/la:ti razmišljaš ono što je ljudski a ne ono što je Božje! Kad bi ti znao Boga, ne bi tako govorio i pisao! Ti čekaš na neki odgovor, a odgovora imaš i to ne jedan već više njih!
Na ovom forumu možeš da pišeš i napadaš, niko ti ništa neće, a kad sam bio tamo na katolič.živa nepravda, no drago mi je da možete da se ogledate!
Jedan apostol piše: da nijednoga nema pravedna, nijednoga nema celog, svi su sagrešili i izgubili su slavu Božju! Pod ovim je apostol podrazumevao i Mariju! Jer i ona treba krv Isusa Hrista za očišćenje greha!
Te molitve koje se upućuju njoj, nije ništa drugo nego idolopoklonstvo, čime dražite Boga, nećete i ne želite da upoznate Boga, jer ne čitate, ne istražujete, kad bi čitali()i istraživali Bog bi vam otkrio, dirnuo bi vaša srca i nj. dobrota bi vas vodila na pokajanje! Ja od vas ne iziskujem da se kajete, to mi trebamo svi, ali vaša dela i vaši postupci i same vaše reči govore ko stoji iza vas! Tu ne treba čovek biti teolog da bi sve to vidio i razumio!
Možda ove moje reči izgledaju oštre, ali nisu, jer nisu izišle iz zavisti niti mržnje prema vama, za razliku od vas-ja vas ne nazivam "HERETICIMA" ali mogu reći ono što i Biblija govori: da svaki koji laž čini čini i preljubu, da ko sagreši u jednoj zapovesti kriv je za sve, dakle nijedan idolopoklonik neće naslediti carstva Božjega.
A ja i mnogi ovde bi hteli da svi mi budemo jednog dana sa Isusom na nebu! Kad bude došo da se nađemo čisti od svakog kurvarstva i idolopoklonstva! Ako mislite da ste na pravom putu(mislim na upućivanje molitve Mariji)dokažite iz Svetog Pisma, da se i mi molimo! Ako li nema onda ostavite put idolopoklonički!
Ja drugo da vam kažem nemogu, i ovo da razumete(a nećete)biće dovoljno za napredak!
Svako dobro vam želim u Gospodu Isusu Hristu, koji je LICE BOŽJE!
ja brate opet ne vidjeh odgovor
samo puno filozofije i krokodilskih suza
btw, mene i izraila ( koji je bio i baniran 10 dana) kroz mnoge teme je vrijeđano -npr. otvorenim pisanjem 3-4 reformirana člana da je KC bludnica iz otkr, da je papa antikrist , a svi koji ga štuju sotonini sljedbenici itd- o tome smo pisali ranije
nije mi namjera opet otvarati rane , pa neću dalje o tome, ali svatko može provjeriti na temama koje se malo više dotiču KC , šta je i tko je šta pisao
ali ne skreči od teme
odgovori: tko je rodio Isusa.-Boga Sina
ako ga je rodila BDMarija- šta je onda ona??
( nije rodila Boga Oca , ali je rodila Boga Sina- onoga koji nam je otvorio Nebo- Otkupitelja i Spasitelja)
pa ako je ona Majka Otkupiteljeva, uzaslužuje li barem od nekih reformiranih da se njeno ime piše VELIKIM slovom , ako ništa , onda barem zato jer je to žensko ime
eto o tome se radi