BRAĆO KATOLICI!
Stvarno sam radostan što ste navaratili...
Čujte i počujte me malo... MI VAS SVI OVDJE VOLIMO, ja čuo iz prve ruke...
A ako mi ne vjerujete, onda mi makar vjerujte da vas ja volim!
Volim vas, iako sam student teologije i naučio sam neke stvari o mariologiji, pa bih imao argumente s kojima bih mogao započeti s vama vjerski rat...
ALI ZNATE ŠTO? NAUČIO SAM NA TEOLOGIJI DA VJERSKI RATOVI NEMAJU SMISLA!!!
I zato me možete izazivati dokle god hoćete, ali ja neću s vama započeti religijski rat!!!
A vjerujem da ni ostali vjernici ovdje to neće učiniti.
Jer, braćo, mi nismo ovdje da vodimo ratove. Mi smo svi kršćani, sljedbenici Krista, a On nam je pokazao primjerom da se dobrota, pravednost, istina i ljubav mogu postići - JEDINO OPROSTOM.
Ako je netko zainteresiran za razgovor o oprostu i svemu što je naš Spasitelj učinio za nas, neka mi se javi.
NE VIDIM SMISAO U DOKTRINARNOM PREPUCAVANJU.
A ako ćemo već razgovarati o doktrini - molim vas, prestanite dramatizirati i dajte najjače argumente na stol, s ljubavlju (Efežanima 4:15).
Samo tada ćemo postići valjani dijalog.
Stvarno sam radostan što ste navaratili...
Čujte i počujte me malo... MI VAS SVI OVDJE VOLIMO, ja čuo iz prve ruke...
A ako mi ne vjerujete, onda mi makar vjerujte da vas ja volim!
Volim vas, iako sam student teologije i naučio sam neke stvari o mariologiji, pa bih imao argumente s kojima bih mogao započeti s vama vjerski rat...
ALI ZNATE ŠTO? NAUČIO SAM NA TEOLOGIJI DA VJERSKI RATOVI NEMAJU SMISLA!!!
I zato me možete izazivati dokle god hoćete, ali ja neću s vama započeti religijski rat!!!
A vjerujem da ni ostali vjernici ovdje to neće učiniti.
Jer, braćo, mi nismo ovdje da vodimo ratove. Mi smo svi kršćani, sljedbenici Krista, a On nam je pokazao primjerom da se dobrota, pravednost, istina i ljubav mogu postići - JEDINO OPROSTOM.
Ako je netko zainteresiran za razgovor o oprostu i svemu što je naš Spasitelj učinio za nas, neka mi se javi.
NE VIDIM SMISAO U DOKTRINARNOM PREPUCAVANJU.
A ako ćemo već razgovarati o doktrini - molim vas, prestanite dramatizirati i dajte najjače argumente na stol, s ljubavlju (Efežanima 4:15).
Samo tada ćemo postići valjani dijalog.