Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Međugorska ukazanja i proročanstva

power_settings_newLogin to reply
+45
stranac
sunshine
stefani
marijana
amos
benedict
Bible_Believer
speratus
Navi
Medeni
Eutanasije
melkisedek
Gubavac
apostol
Edy
magdalena
UČENIK10
Caesar
Domenika
ILIJA
crusader
Hell master
10
Euro
tomahowk1
Izreal
megamenm
Justin
Feba
Ruta
Totus Tuus
Češljugar
Blue
jurky
Darko
Živac
Spart
braslav
hrvoje hrki
kainos
Daniel
samaritanka
Mali princ
dominik
Izrail
49 posters

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 29 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
megamenm je napisao/la:
Bog mi je uvijek na prvom mijestu.
vjerujem u Crkvu Katoličku.
idem u Crkvu Katoličku.
molim se u Crkvi Katoličkoj.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Moje je pitanje bilo jasno na nedjeljnoj misi u vjerovanju da li moliš "Vjerujem u Svetu Crkvu Katoličku"?

Nisi mi odgovorio. Zar je to tako teško za reći?

descriptionMeđugorska ukazanja i proročanstva - Page 29 EmptyRe: Međugorska ukazanja i proročanstva

more_horiz
Izrail je napisao/la:
megamenm je napisao/la:
Crkva nas uči poslušnosti i poniznosti.
ali Bogu ne crkvi .!!!!!!!
i ne dovodi u pitanje moju poslušnost Bogu!!!!!!!!
ja ljubim bližnjega svoga pa i tebe jer je Isus tako rekao

Pa čekaj jeli ti izgovaraš u nedjeljnoj misi vjerujem u Svetu Crkvu Katoličku?

sad ga pokušavaš diskreditirati kao i 20-30 milijuna onih koji vjeruju u Gospine poruke i ukazanja

megamemn nije neposlušan Crkvi , ako se ne slaže sa mišljenjem biskupa Perića:affraid: Exclamation
kad će ti to jednom biti jasno:idea:

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

sad ga pokušavaš diskreditirati kao i 20-30 milijuna onih koji vjeruju u Gospine poruke i ukazanja

megamemn nije neposlušan Crkvi , ako se ne slaže sa mišljenjem biskupa Perića:affraid: Exclamation

Molio bih da on odgovori i prevali to preko jezika ako može a advokat mu za to nije potreban.
A pogotovo šizmatičnih pogleda na Crkvu.

more_horiz
svaka čast Hrvoje
ali želim ti reći sve i da je zabranjivano to nije bitno.
meni ništa to neće promijeniti moj odnos prema međugorju.
jer kad jednom osjetiš onda to traje .
svjestan sam da većina ljudi nisu još to osjetili
ali doći će i taj dan
i za to se svi mole u Međugorju kao i u Lurdu,fatimi guadalupeu ruandi... i na svim mjestima koje je dragi Bog dotaknuo preko naše majke

more_horiz
pa jesam ti odgovorio
vjerujem u Crkvu Katoličku.

more_horiz
U svom nabrajanju si smetnuo važnu činjenicu ako se u svojim djelima vjernici protive pastirima Crkve čine grijeh neposlušnosti i otvaraju vrata sotoni.

more_horiz
megamenm je napisao/la:
Crkva nas uči poslušnosti i poniznosti.
ali Bogu ne crkvi .!!!!!!!
i ne dovodi u pitanje moju poslušnost Bogu!!!!!!!!
ja ljubim bližnjega svoga pa i tebe jer je Isus tako rekao

E sad ako si katolik kako možeš izostaviti poslušnost Svetoj Crkvi Katoličkoj.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Molio bih da on odgovori i prevali to preko jezika ako može a advokat mu za to nije potreban.
A pogotovo šizmatičnih pogleda na Crkvu.

evo sad sam šizmatik , a ne radim ništa kontra kanonskog prava i zakona
na 1000 svećenika, teologa, laika vjeruje u međugorje

to što ti ne vjeruješ to je tvoja stvar i pravo
ali , nemoj , prozivati one koji nemaju identično mišljenje tvome ili biskupa perića da su šizmatici:pale:

jer , to nije u duhu tolerancije jednog vjernika, pa ako hoćeš i u skladu sa crkvenim , Božjim i kanonskim zakonima:(

a megamenon, češljugar , ja i milijuni drugim smo normalni katolici , ništa manje vrijedni od tebe, koloko god si ti umišljao da si neki pravovjerni branitelj vjere

samo se priupitaj , zašto ne vjeruješ 6 vidioca
vidjeti ćeš da u biti nemaš argumentiranog razloga

onima s kojima biskup nije NIJEDNOM osobno popričao glede ovako važnog vjerskog slučaja i fenomena
zar, to nije jako čudno
ali to tebe , nimalo ne smeta i ne čudi???

more_horiz
Važno je reći par zabluda koje šire lažni katolici poput Hrkija a to je da je Međugorje katolička župa u kojoj se ostvaruje liturgijski i pastoralni život
kao i u ostalim župama ove mostarsko-duvanjske biskupije. I nitko nije
ovlašten pridavati službeni naslov „svetišta“ ovomu mjestu, osim Crkve.
Nijedan
svećenik koji kanonski djeluje u ovoj župi Međugorju ili je u prolazu
nije ovlašten iznositi privatno mišljenje, suprotno službenomu crkvenom
stajalištu, o takozvanim „ukazanjima“ i “porukama“, ni prigodom
sakramentalnih slavlja, ni za uobičajenih pobožnosti, ni u katoličkim
medijima.

more_horiz
moja su vrata otvorena Isusu

more_horiz
što bi onda rekao za fra Jozu Zovku i fra Slavka Barbarića.oni su isto pastiri crkve.
ja se njima ne protivim.

more_horiz
megamenm je napisao/la:
moja su vrata otvorena Isusu

...a izrailova, ka funkciji u mostarskom ordinarijatu...Smile

more_horiz
megamenm je napisao/la:
što bi onda rekao za fra Jozu Zovku i fra Slavka Barbarića.oni su isto pastiri crkve.
ja se njima ne protivim.

ili za rene lauremtina, za hans urs von balthazara, za dr ivana fra dugandžića, za pok.nadbiskupa franu franića, za fra petra ljubičića, za fra svetozara kraljevića, za fra tomislava vlašića i 100- ne drugih...Exclamation

jesu li svi oni izraile , ŠIZMATICI i nevjerni KC:?:
odgovori , jednom na sve te znane i neznane svećenike , teologe, dr.teologije itd. koji se ipak ne slažu sa mišljenjem lokalnog biskupa:heart:

Zadnja promjena: ; uto 22 svi 2007, 14:15; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
ili majku tereziju

more_horiz
megamenm je napisao/la:
ja se njima ne protivim.

Pa čovječe Jozi je zabranjen rad a to govori koliko je poslušan a što reći o tvom satvu žalosno je to sve.

more_horiz

Samo ti podmeći katoličkoj Crkvi podmećeš i pljuješ na sebe sama.

more_horiz

ili za rene lauremtina, za hans urs von balthazara, za dr ivana fra dugandžića, za pok.nadbiskupa franu franića, za fra petra ljubičića, za fra svetozara kraljevića, za fra tomislava vlašića i 100- ne drugih...Exclamation

jesu li svi oni izraile , ŠIZMATICI i nevjerni KC:?:
odgovori , jednom na sve te znane i neznane svećenike , teologe, dr.teologije itd. koji se ipak ne slažu sa mišljenjem lokalnog biskupa:heart:

Katolički
su vjernici ne samo oslobođeni obveze da vjeruju u istinitost
„ukazanja“ nego trebaju znati da nisu dopuštena ni službena ni
privatna, ni osobna ni kolektivna, crkvena hodočašća iz drugih župa,
ako pretpostavljaju istinitost „ukazanja“ ili koja bi time ovjeravala
takva „ukazanja“. Tko suprotno govori, necrkveno govori.

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Samo ti podmeći katoličkoj Crkvi podmećeš i pljuješ na sebe sama.

pa zar si ti "bogomdan" hijerarhijski dio KC
neki nepogrešivi teolog , ordinarijus, pa neslaganje s tobom je podmetanje KC???

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply