Daniel je napisao/la: nitko ne zna ništa osim Boga, mi nemamo pojma o ničemu i zato ja govorim samo one stvari za koje sam siguran, zato ni ne govorim (više, jer prije jesam) tko je prva zvijer, tko druga, a što je znak zvijeri, ne govorim više da ne treba primat euharistiju, jer mi je Bog pokazao neke stvati za koje sam se zapitao (za razliku naravno da to nije nekrvna žrtva), zatim što se tiče krštenja male djece isto tako...i onoliko koliko sam zapravo bio revan prije te doktrine odmah "napasti" shvatio sam da Božja Milost nadvladava to sve, jer nema većeg dobra od toga u ovom svemiru...zato kažem da nemam ja pojma o ničemu...
Znaš li onu pjesmu : O kad ugledam ja Krista..
Znanje će se ljudsko posramiti pred istinom, ne treba sustajati, od predmeta do predmeta, po redu Duha Svetog..Daniele, idemo naprijed, samo malo odmora, pa onda opet..
Slučajno sam saznao da sestra Noemi odlično pjeva..Može li se to čuti na forumu?Ne smijemo sustati u vjeri i ljubavi da budemo suslični Isusu..
Neke stvari neznamo a neke znamo, no ne kao što bi trebalo biti..U Pismu je najteže razumjeti najljepši predmet tajne pobožnosti - Kako je to Isus uzeo grijehe svijeta na sebe i unio ih krvlju svojom u Svetinju, a onda , da će ih , kako?, "iznijeti" iz svetinje...Kako je uzeo moje i Tvoje grijehe..
Laku noć svima, Daniele, laku noć, neka Te Duh Sveti odmara..