Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Posljedak svijeta ipak dolazi

power_settings_newLogin to reply
+9
BlessedBeYourName
stranac
stefani
amos
Justin
Fazlija
usamljena
SRBIJA
otpadnik
13 posters

descriptionPosljedak svijeta ipak dolazi - Page 2 EmptyRe: Posljedak svijeta ipak dolazi

more_horiz
Fazlija je napisao/la:
usamljena je napisao/la:
I zato će Židovi umjesto obećanog Mesije, (kojeg nisu htjeli prihvatili zbog svoje nevjere), dočekati i prihvatiti samog antikrista, kao "pravog" mesiju.

Ma kako ti to znas, molim te lijepo? Vasa sva uvjerenja su zasnovana samo na vlastitom (slijepom) vjerovanju, i nicemu vise. Nikakav logican i razuman dokaz, nikakav suvisao podatak. Samo bubate ono sto sami vjerujete i nista vise. Sve se vodi na nacelo: vjeruj ili gori u paklu. A cime podkrepljujete to svoje vjerovanje, nicim. Opet svojim vlastitim vjerovanjem... i tako u krug.

Nema ti druge "Fazlija" već uzmi Bibliju pa čitaj, i sve će ti se otkriti vjeruj mi. Lep pozdrav i mirnu noć ti želim.

descriptionPosljedak svijeta ipak dolazi - Page 2 EmptyRe: Posljedak svijeta ipak dolazi

more_horiz
usamljena

točnu si tvrdnju iznijela, a zabilježeno je i u Bibliji. točno je da Duh puše kako hoće, ali sve što donese mora imati temelj u Pismu. naime, Židovi ne vjeruju u Mesiju-Krista i još uvijek čekaju onog koji je odavno došao u tijelu i pomirio svijet s Bogom. to vrijeme njihove nevjere vrijeme je pogana dok u punom broju ne budu spašeni. Antikrist će zasjesti u hram (2. solunjanima 2:4) koji današnji Židovi uskoro namjeravaju sagraditi. sve je već pripremljeno prema starozavjetnim uzorcima. jedini problem je što se na mjestu hrama nalazi đamija, ali ona će u nekom skorom ratu biti srušena i niknut će novi hram. da bi sjeo u hram, on po tijelu kao imitacija Krista neminovno mora doći iz židovstva, zato što poganin nikada ne bi bio prihvaćen od Židova kao očekivani Mesija. antikrist će tražiti da ga se štuje kao Boga, a sasvim sigurno će učiniti zlodjela koja su u suprotnosti sa židovskim vjerskim stavovima. to će izazvati njihovo protivljenje, ali i progon od strane sina propasti, vrijeme nevolje za Jakova i cijeli svijet. na vrhuncu užasa antikristove vlasti drugi put vratit će seGospodin Isus Krist, uzdići svoju crkvu, Židovi će se obratiti Bogu (mali broj), a antikrist će biti pobijeđen zajedno sa svojom vojskom.

Fazlija je obrazovan i načitan čovjek, koji je sigurno pročitao Bibliju nekoliko puta. dakle, nije problem u nedostatku čitanja, nego u nedostatku vjerovanja da je ono što se čita Božja riječ, a ne obična ljudska misao. no, taj problem je izražen i kod onih koji kažu da su kršćani, tako, malo bi nešto vjerovali, pa ono što im ne paše proglašavaju štivom u duhu vremena i slični biseri ovovremenog tzv. kršćanstva

pozdrav

more_horiz
Fazlija,
ovaj forum i služi tome da svatko slobodno izrazi svoje vjerovanje i da se o tome razgovara.
Kad su u pitanju 'dokazi', nadam se da ćeš se složiti sa mnom da nitko nema apsolutne dokaze za svoje vjerovanje o životu nakon smrti, kraju svijeta i sličnim stvarima... Za te stvari jednostavno NE POSTOJE apsolutni dokazi i zato se one MORAJU prihvatiti vjerom. Ili ti možda imaš apsolutne dokaze za svoje vjerovanje? Ako ih imaš, iznesi ih. Ja vjerujem da takve dokaze svi želimo čuti, jer nitko ne želi živjeti u neznanju...

Usamljena,
nije u redu napadati druge. Ako imaš nešto ovako ozbiljno za izjaviti, tada to trebaš učiniti u duhu ljubavi i s pravim argumentima, a ne samo nekoga omalovažavati. Omalovažavanje nikamo ne vodi, osim u svađu i nered.

more_horiz
Justin je napisao/la:

Usamljena,
nije u redu napadati druge. Ako imaš nešto ovako ozbiljno za izjaviti, tada to trebaš učiniti u duhu ljubavi i s pravim argumentima, a ne samo nekoga omalovažavati. Omalovažavanje nikamo ne vodi, osim u svađu i nered.

Hvala "Justin" već sam uočila tvoj dar raspoznavanja duhova.

more_horiz
cime potkrepljujemo?

Matej 24.23-28

Ako vam tko tada rekne: Slušaj! Mesija je ovdje ili ondje - nevjerujte, jer će se pojaviti lažne mesije i lažni proroci te će činiti tolike čudesne znakove da bi zaveli, kad bi bilo moguće, i same izabranike. Eto kazah vam unaprijed! Zato, reknu li vam: Eno ga u pustinji! - nemojte izlaziti! Eno ga u tajnim odajama! - nemojte vjerovati. Jer će dolazak Sina Čoviječjega biti sličan munji što sijeva na istoku i rasvijetli sve do zapada. Gdje god bude strvina, tamo će se orlovi skupljati.

more_horiz
andjeo
otpadnik je napisao/la:
Isus dolazi, bili mi spremni ili ne!

?????????zar ne misliš da je on već tu samo zavisi o svakom od nas koliko ga je spreman primiti u svoje srce.....ISUSOV drugi dolazak samo je simbolika svakom on dođe prvi put al za drugi put svatko je od nas zaslužan dal si ga spreman primiti ponovo ili ne ja ga imam duboko u srcu iako sam velika griješnica ne bojim se njegovog 'drugog dolaska?spremna sam .......ON JE SAMNOM U SVE DANE MOJE....

more_horiz
datum se ne zna iz vrlo prostog razloga- uvek postoji sansa da se ljudi opamete, meni je postalo jasno da uskoro ide kraj ovog sveta, ali nedavno sam i posumnjao u to, ovo stvarno lici na poslednja vremena ali opet mislim da moze da se "odgodi"

more_horiz
Tema je prešla u raspravu kako dokazati vjeru,a vjera se ne dokazuje razumom,nit osjećajima...kada se Duh Sveti izlije nad nas,tad nam ne dozvoljava ni MISLITI da to nije BOG,nit OSJEĆATI da to nije BOG,on tad jednostavno JEST,i otklanja svaku sumnju u to.
Razumom razlučivat samo odgađate svoj mir ,a vjera je u duhu čovjeka,po Duhu Svetome,i briše EGO,nije napadna ,iako objavljuje.

more_horiz
gledajte opomenu:

7 mrtvih u eksploziji u tvornici municije

Šest žena i jedan muškarac izgubili su život nakon
što je u četvrtak navečer došlo do četiri eksplozije municije u
tvornici "Prvi partizan" u Užicu, javlja B92.

Posljedak svijeta ipak dolazi - Page 2 090904001Foto: Prvipartizan.com

U eksploziji čiji uzroci nisu poznati lakše je povrijeđeno 14 lica,
saoopštio je Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Istražni organi rade na utvrđivanju uzroka nesreće i drugih detalja, a građani su veoma uznemireni.

Svjedoci su novinarima kazali da su čuli detonaciju, a potom je gust dim zaposlene istjerao vani.

Pomoćnik ministra policije za vanredne situacije Predrag Marić je rekao
da su vatrogasne ekipe potpuno lokalizovale požar i da nema opasnosti
od novih eksplozija.

Predsjednik opštine Užice najavio je Dan žalosti u ovom gradu.

http://www.sarajevo-x.com/svijet/regija/clanak/090904001

more_horiz
Zašto bi to bila opomena ?

more_horiz
Da,kraj dolazi,kao što rekoh-2001.

more_horiz
omakla se greška
2011
zašto nemam mogućnost editovanja? Shocked

more_horiz
Sofia je napisao/la:
omakla se greška
2011
zašto nemam mogućnost editovanja? Shocked

Bila je ta mogućnost....ali često se događalo da se brišu postovi, nakon što je jednom napisano....i inda ponekad ispadne neka svađa, pa jedna strana obriše svoje postove....i onda se ti sjećaj što je bilo napisaono, nema dokaza....ovako razmislite prije nego što nešto napišete

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply