Jevrejin je napisao/la:
Ma nije u tome problem kod tebe Izrail, ti si samo na tatu.
Molim te pojasni ovo?
Što to znači?
Jevrejin je napisao/la:
Jevrejin je napisao/la:Izrail je napisao/la:Pa ja sam uvijek tvrdio da između Hrkija i Jevrejina postoji mala razlika.
Kad nebi znao tko kojoj crkvi pripada....
Zato se meni vise svidja drugi tabor, jednog dana i hrki ce to shvatiti.
Dizma je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Dizma je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Izrail je napisao/la:Ja ne čeznem za pravom Crkvom kad sam njen član.
Ono čega nema za tim čovjek čezne.
slažem se
ne bih htio nikada biti pripadnik crkava koje tvrde da je čovjek unaprijed PREDESTINIRAN za nešto, drugim riječima negacije slobodne volje i slobodnog odabira
takve "crkve"-zajednice su čista diskriminacija ljudske slobode koju nam je Bog dao!
Da, slobode za grijeh.
hoćeš reći da si ti (ili barem reformirani ) imun na grijehe, tj da ih nemaš iliti da si svet
ili možda hoćeš reći da nisi slobodan
da svaki potez koji vršiš u životu , radiš automatski bez vlastite volje
tj svaki tvoj akt je unaprijed predodređen- ti nemaš nikakvog utjecaja na nj:?:
vidiš, opet ti bez problema pobijam preddestinaciju:pop:
Baš ti je malo ili ništa jasno. Kad bi tako bilo protestantske bi zemlje bi bile domovina najveće letargije u svijetu a ne zemlje pismenosti, obrazovanja, naprednog gospodarstva. Tak ti to ide. Katoličkim zemljama je išlo na bolje tek u vrijeme kad su se u politici otarasile utjecaja svemogućeg i sveprisutnog katolibanskog klera.
Dizma je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Dizma je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Izrail je napisao/la:Ja ne čeznem za pravom Crkvom kad sam njen član.
Ono čega nema za tim čovjek čezne.
slažem se
ne bih htio nikada biti pripadnik crkava koje tvrde da je čovjek unaprijed PREDESTINIRAN za nešto, drugim riječima negacije slobodne volje i slobodnog odabira
takve "crkve"-zajednice su čista diskriminacija ljudske slobode koju nam je Bog dao!
Da, slobode za grijeh.
hoćeš reći da si ti (ili barem reformirani ) imun na grijehe, tj da ih nemaš iliti da si svet
ili možda hoćeš reći da nisi slobodan
da svaki potez koji vršiš u životu , radiš automatski bez vlastite volje
tj svaki tvoj akt je unaprijed predodređen- ti nemaš nikakvog utjecaja na nj:?:
vidiš, opet ti bez problema pobijam preddestinaciju:pop:
Baš ti je malo ili ništa jasno. Kad bi tako bilo protestantske bi zemlje bi bile domovina najveće letargije u svijetu a ne zemlje pismenosti, obrazovanja, naprednog gospodarstva. Tak ti to ide. Katoličkim zemljama je išlo na bolje tek u vrijeme kad su se u politici otarasile utjecaja svemogućeg i sveprisutnog katolibanskog klera.
Jevrejin je napisao/la:Samo se ti koprcaj Hrki, samo se koprcaj.
Jevrejin je napisao/la:Samo se ti koprcaj Hrki, samo se koprcaj.
hrvoje hrki je napisao/la:
uđi malo više pa ćeš uvidjeti gdje vodi svijet takva protestantska etika i duh:!:
|
|