ne, ima je onaj koji te stvorio i koji je umro za tebe i koji ti zeli dati svoju ljubav da je vidis, kako bi bio sretan, ako to zelis???
Hell master je napisao/la:... imaš veliku moć..ah...
UČENIK10 je napisao/la:levitiro je, pojavljuje se na dva mijesta,one stigme su cudne, da je umro nekoliko puta,
ovo je ono sto moze trece oko:Ako biste danas pitali bilo koga u Indiji ili na Tibetu, da li postoji “trece oko”, gotovo da bi vas pogledao s prezirom. Kakvo pitanje!? Pa “trece oko” posjeduje svako razumno bice! Doduše, kod nekih ljudi “trece oko” je zakržljalo i neaktivo, a kod nekih naprosto blista. Uz pomoc njega može se sagledavati buducnost, proizvoditi fantomske dvojnike, boraviti istovremeno na dva razlicita mjesta, hodati po površini vode, levitirati, putovati kroz vrijeme i prostor. Sve se to može uz pomoc “treceg oka”, svjedoce tibetanske lame i indijski jogini. Uostalom, primjera je mnogo da bi se sumnjalo u fascinantne moci “treceg oka”.
a mi zanamo da to trece oko je nadahnuto demonima i da to demoni rade...
bit ce da ce slijepac voditi slijepce, Bog je bio jasna kad je rekao da nek je proklet covjek koji se uzdaje u covjeka
a ti odi ako hoces, ali pitaj Boga da li da ides kod njega!
UČENIK10 je napisao/la:Josip13 je napisao/la:O.K. trbamo se držati teme. Evo jedno pitanje za diskusiju. Šta ako sotonizam počne propovjedati o miru, jedinstvu, sve slićno kao katolicizam, zabrne sve obrede krvi, Sotonu poćnu spominjati samo kao simbol nećega ćemu teže ali je to drukćije od tradicionalnih sotonističkih vjerovanja. Kako se prema njima odnositi?
to se ne moze dogoditi jer sotona ljude nece poticati na dobro...
a to sto si ti rekao to je katolicizam, jer nitko ne vidi sto se događa iza zida u vatikanu...
Hell master je napisao/la:ah.. dokazi..ti slatki dokazi di ste??
darkie je napisao/la:UČENIK10 je napisao/la:levitiro je, pojavljuje se na dva mijesta,one stigme su cudne, da je umro nekoliko puta,
ovo je ono sto moze trece oko:Ako biste danas pitali bilo koga u Indiji ili na Tibetu, da li postoji “trece oko”, gotovo da bi vas pogledao s prezirom. Kakvo pitanje!? Pa “trece oko” posjeduje svako razumno bice! Doduše, kod nekih ljudi “trece oko” je zakržljalo i neaktivo, a kod nekih naprosto blista. Uz pomoc njega može se sagledavati buducnost, proizvoditi fantomske dvojnike, boraviti istovremeno na dva razlicita mjesta, hodati po površini vode, levitirati, putovati kroz vrijeme i prostor. Sve se to može uz pomoc “treceg oka”, svjedoce tibetanske lame i indijski jogini. Uostalom, primjera je mnogo da bi se sumnjalo u fascinantne moci “treceg oka”.
a mi zanamo da to trece oko je nadahnuto demonima i da to demoni rade...
bit ce da ce slijepac voditi slijepce, Bog je bio jasna kad je rekao da nek je proklet covjek koji se uzdaje u covjeka
a ti odi ako hoces, ali pitaj Boga da li da ides kod njega!
I Isus Krist je bio čovijeka mi se uzdajemo u njega... po mom mišljenju si se ti izgubio. i to jako. Koristi ono što ti je dano ali i jednako tako kada ti treba. Da Isus nije imao treće oko otvoreno(tj. Bog mu je otvorio predpostavljam) danas ništa od krščanstva nebi bilo. Nerazumijem zašto se skoro svi krščani boje tog trečeg oka heh.
i najjače mi je kada ste napisali za ovu sektu odma se vidi panika i strah i onda se javi teški krščanin i pita zašto policija nešto neučini, a ti da možeš najradije bih ih poubijao ili koji KrC? Bar sam takav dojam dobio od vaših postova.
Neke mi stvari nisu jasne i ja sam često zbunjen ali... čemu toliki strah, zar nije gospodin uz nas?
John Coffey je napisao/la:Evo jednog pitanja...
S obzirom na svijet u kojem živimo i na tragedije koje se neprekidno događaju dolazimo do zaključka da sotona postoji i da na ovoj zemlji radi odličan dobar posao.
Kolio često možemo promatrati sotonizam u svome životu i koliki je njegov utjecaj na moj, odnosno tvoj svakodnevni život?
Ne vidim smisao u raspravljanju o temi kao što je sotonizam, ako to doživljavamo kao fikciju i daleku stvarnost.
Vjerujem da je svatko od nas u svom životu iskusio opsjednutost, sotonizam i da bi iz ove diskusije treba izvući primjenjivu pouku inače gubimo vrijeme.
da bi iz ove diskusije treba izvući primjenjivu pouku inače gubimo vrijeme
Kolio često moľemo promatrati sotonizam u svome ľivotu i koliki je njegov utjecaj na moj, odnosno tvoj svakodnevni ľivot?
Fazlija je napisao/la:
[size=12]Sotonizam i Sotona ne postoje, pa je i njegov navodni utjecaj na nase zivote zanemariv... osim mozda kroz nasu vlastitu mastu i psihoze koje izaziva.
apostol je napisao/la:Kolio često moľemo promatrati sotonizam u svome ľivotu i koliki je njegov utjecaj na moj, odnosno tvoj svakodnevni ľivot?
Molim konkretnije pojasnjenje na ovo pitanje.
Domenika je napisao/la:..."Fazlija" već ova tvoja izjava jasno potvrđuje...Sotona postoji...
i već je duboko u tvome ľivotu...već si u raljama...
...tamne zvijezde bezdana...!!
©to god dolazi od njegova "sjaja" ...nije zanemarivo...već Opasno...!!
..."Fazlija" već ova tvoja izjava jasno potvrđuje...Sotona postoji...i već je duboko u tvome ľivotu...već si u raljama...
...tamne zvijezde bezdana...!!
©to god dolazi od njegova "sjaja" ...nije zanemarivo...već Opasno...!!
Fazlija je napisao/la:
Sotonizam i Sotona ne postoje, pa je i njegov navodni utjecaj na nase zivote zanemariv...
John Coffey je napisao/la:Fazlija je napisao/la:
Sotonizam i Sotona ne postoje, pa je i njegov navodni utjecaj na nase zivote zanemariv...
Svaki dan ga gledaą i joą ga ne vidią:
on očituje svoju moć u nasilju, laľima, prijevarama, krađama, ubojstvima, prirodnim katastrofama...
On drľi ljude zaposlene, opterećene sitnim problemima tako da oni nemaju vremena da upoznaju Boga ili uvide sotonine prijevare, a uza sve to savrąeno prikriva svoje postojanje i prikazuje se tako da ljudima bude nerealan.
Zamisli anđela sa iskustvom varanja ljudi od 6000 godina, mislią li zbilja da mi ljudi koji koristimo 5% mozga moľemo nadmudriti takvo biće.
|
|