Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Sotonizam

power_settings_newLogin to reply
+22
sinan
matej24
otpadnik
misliti
Domenika
John Coffey
darkie
Spart
Lado
Josip13
Euro
ILIJA
mudri Salomon
Hell master
kristina888
UČENIK10
Izrail
crusader
Fazlija
jakob
Medeni
apostol
26 posters

descriptionSotonizam - Page 3 EmptyRe: Sotonizam

more_horiz
Gle, postoje samo dvije strane, prema tom ključu, papa je na vašoj strani, ili ste vi na našoj.

Kako je očito da biblijski kršćani i masoni nisu na istoj strani....

Više je nego jednostavno za zaključiti, da niti papa nije na našoj strani...

Iz čega nije teško shvaiti da je papa na strani masonerije

more_horiz
inače obče papinstvo je farsa.. ali niti me ne zanima što pape u povjesti znače...

more_horiz
inače obče papinstvo je farsa

To si dobro rekao i tu se slažemo....

more_horiz
Hell master je napisao/la:
inače obče papinstvo je farsa.. ali niti me ne zanima što pape u povjesti znače...

Izreke14,12: Neki se put učini čovjeku prav, a na koncu vodi k smrti.

Izreke12,15: Luđaku se čini pravim njegov put, a mudar čovjek sluša savjete.

upitaj sam sebe iskreno iz srca i vidjet ces svoju ljudsku slabost, kao sto je i mi imamo, mozes biti jak samo ako ti Isus da snagu, budi mudar i klekni na koljena svaki dan i pokoni se Bogu i imat ces blagosove i shvatit ces da su ti lagali i reci Bogu da zelis da te on vodi i neces pozaliti, predaj Bogu svoje srce i misli...zelim ti iskreno iz srca da se izvuces jos dok nisi upao dublje u sotonsku zamku

2. Tim2,26: I da dođu k sebi i iskopaju se iz zamke đavola, koja ih je stjerala pod volju njegovu.

more_horiz
Hell master je napisao/la:

Htio si reci da Te ne zanima, ovako kako si rekao gramaticki ne odgovara stvarnosti Tvoga ne-zanimanja niti zanimanja, jer sto znaci niti me ne zanima - vjerojatno niti me zanima niti me ne zanima tj .- ravnodusan si..no , kako onda tvrdis da je painstvo - farsa?

more_horiz
http://video.google.com/videoplay?docid=-2257603426892317827

more_horiz
Postoji i organizacija u našim prostorima koja se naziva mysterium aloim. Molim vas da malo proučite ove stranice jer su zabrinjavajuće. http://mysteriumaloim.blog.hr/
Koliko sam ja shvatio oni su se odrekli svega što je poznato o sotonizmu i što je loše te čak su prihvatili i nauk biblije te ga koriste u svoje potrebe ali ne cijelokupni nauk. Zabrinjavajuće je što na taj naćin mogu jako puno ljudi vrbovati u tu sektu, a u zadnje se vrijeme jako puno prića o njima. Na internetu sam pronašao i novinski članak o njima što samo znači da su dobro poznati. Isto je i važno pitanje dali poštivati religiju ili sektu koja nagovara na mir i jednakost i toleranciju a naziva se sotonizmom?
Jako je zbunjujuće ali je i jako zavodljivo za mlade danas a po tome kako je blog napisan mislim da bi stariji mogli se upiutit u njihove vode, ako već i nisu. Dali bi trebalo takve sekte zabrinjavat? Dali mi kršćani uopće imamo pravo voditi teološke rasprave ba temu sotonizma ako to nije naša vjera, a na svim seminarima koje sam vidio uvijek bi se o sotonizmu govorilo u negativnom smislu. Što raditi sa takvim "pozitvnim" sotonistima, kako protiv toga? i najvaznija pitanja zašto poilicija ništa ne radi u vezi tih sekta? i zašto se crkva u vezi sekta kao šta je opisana na tom blogu ne izjasni, jer imamo puno neodgovorenih pitanja.

more_horiz
prožvakani sotonizam

more_horiz
to su sve sitne ribe

more_horiz
Josipe to je sprdnja, malo je ljudi koji uistinu štuju đavla.

more_horiz
Nesmijemo zaboaviti da je najveći vragov trik bio uvjeriti ljude da on ne postoji. I ne mogu vjerovati da su sitne ribe, jer u onom novinskom članku je pisalo da ih ima i u Bosni i u Srbiji a eto i u Hrvatskoj. Po tom blogu oni se ne klanjaju Đavlu nego nekakvom njohovom bogu koji nema imena a živi u svemu i onaj koji ga priznaje kao boga postaje sam bog, jednak njemu i svemu na svijetu. Podsječa baš na priću o padu Sotone koji je htio biti kao Bog. Oni se navodno okupljaju svuda po Hrvatskoj već zadnjih 15-20 godina a da nitko nije za njih ni znao, i kako tamo piše tek su sad odlučili otići u javnost. Imaju na svojoj strani i teologe, psihologe, filozofe, upučeni su u zakone i pravo. Nadam se da si u pravu i da jesu sitna riba.

more_horiz
oni se klanjaju sotoni, ali ne znaju tko je sotona, misle da je to sala...

a postoje vece ribe i postoji najveca riba koja se jos nije otkrila

more_horiz
Moguce je, mozda i pretjerujem. A tko bi zapravo onda bila najveca riba? Ako se plašimo takvih sitnih stvari. šta će tek biti ona prava?

more_horiz
Dobar dan/vecer... Very Happy
Evo i mene, ukazujem se cesto kao i gospa. Ali ipak...

Razmislite o ovome:

-------------------------------------------------------------

Za većinu osoba religija je organizirani sustav vjerovanja i bogoslužja koje stavljaju Boga u središte. Za neke druge pak religija označava vjerovanje u veći broj bogova a postoje i osobe koje ne posjeduju neku tradicionalnu vjeru ili religiju već prakticiraju neku vrstu vjerovanja na svoj osobni način, nevezano od organiziranih religija. Ipak većina zemaljskog stanovništva vjeruje da je nekakva vrhunaravna sila utjecala na stvaranje svijeta i da ima bar donekle utjecaj i na život pojedinaca. Dok se vjera obično definira kao uvjerenje u istinu neke tvrdnje bez njene provjere. Prema tome, to je subjektivno duhovno tumačenje ishoda percepcije, vlastitog razmišljanja ili komunikacije.

Sto se tice kultova i sl. a pogotovo na podrucju HR... istina to su sve male ribe... I krajnje je nepotrebno razbijati glavu s time sto ce biti ili nece biti s njima... Nitko od njih nije u vezi sa tzv. najvecom ribom... cak niti s onim vecima...
Ti kultevi nemogu prezivjeti jer i unutar njih vladaju razdori i nesuglasice, neorganizirani su i u krajnju ruku... nemaju neki stvarni cilj ili smisao koji bi ih vodio... Oni su samo trenutacni "boom" koji cemo sutra zaboraviti...

To je tipican primjer da se povijest ponavlja... Uzmemo li samo za primjer komunizam... Komunizam su definirali Marx i Engels jos 1848. ... Ideja je bila savrsena, sreca i blazenstvo... raj na zemlji... Znamo svi sto se dalje desilo i kako... Ideja se pretvorila u utopiju... naslo se par pametnih budala i dokazali su jos jednom da ljudskoj gluposti nema kraja...

Sotonizam, a isto tako i svaka druga vjera ili religija jest prisvojena filozofija... Kao kula od karata savrseno slozena... ali ako izvadimo jednu kartu... kula pada...

Ali nitko ne provodi onu prvobitnu ideju... Tu savrsenu ideju... utopiju...

Sotonisti i sl. su zapeli na svojoj "prvoj stepenici", i sada slijepo i zatucano se svadjaju medjusobno i sa svima drugima tko je u pravu, i nikako da uvide da postoji cijelo stubiste koje trebaju proci... Dok su krscani i sl. toliko zaslijepljeni bozanskom svjetloscu da vise nista ni nevide...

Svi su zaokupljeni sami sobom i svojim potrebama... Bilo duhovnim ili materijalnim... nitko ne stane da pomogne drugome... tuzno...

Cast iznimkama, ljudima koji vide veliku sliku i imaju znanja i iskustva da vode dalje, da pomognu drugima, ali takvih ljudi je malo, a jos veci problem je sto su vecinom izgubili volju da tumace, pomognu i vode.

U nasoj kulturi nauceni smo uocavati individualne razlike, biljezimo sve te dimenzionalne razlicitosti, stavljamo ih u kategorije i onda se prema njima tako i odnosimo.

Ljudi koji su shvatili i znali, te pokusali pomoci i prosiriti znanje... Koji su uvidjeli da individualne razlike ne postoje, da smo svi jednaki... jedan organizam koji zivi... i da trebamo pomagati jedni drugima... Ljudi koji su htjeli prosiriti istinu...neslavno su zavrsili... Mi uvijek ubijemo te ljude... I onda izokrecemo njihove rijeci i misli kako nama pase...

The troublewith the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.

more_horiz
Josip13 je napisao/la:
Moguce je, mozda i pretjerujem. A tko bi zapravo onda bila najveca riba? Ako se plašimo takvih sitnih stvari. šta će tek biti ona prava?

mogu ti to reci samo preko privatne poruke...procitaj otkrivenje 17 i 18

more_horiz
Znam otkrivenja, ali mozes mi i ti reci objasniti preko privatne poruke

more_horiz
vao...takve teme u forumu o sotonizmu...

more_horiz
ono o cemu pricamo ima veze s masonima

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply