Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Sotonizam

power_settings_newLogin to reply
+22
sinan
matej24
otpadnik
misliti
Domenika
John Coffey
darkie
Spart
Lado
Josip13
Euro
ILIJA
mudri Salomon
Hell master
kristina888
UČENIK10
Izrail
crusader
Fazlija
jakob
Medeni
apostol
26 posters

descriptionSotonizam - Page 5 EmptyRe: Sotonizam

more_horiz
toliko je povezna s Bogom da mu Bog nije rekao da se nesmije moliti Mariji i kipovima i da mora svetkovati subotu, gdje je njegova veza s Bogom ako mu Bog to nije rekao, gdje???

samo ovo zapamti:

Jeremije 17,5.6: Ovako govori Jahve: "Proklet čovjek koji se uzdaje u čovjeka, i slabo tijelo smatra svojom mišicom, i čije se srce od Jahve odvraća. Jer on je kao drač u pustinji: ne osjeća kad je sreća na domaku, tavori dane u usahloj pustinji, u zemlji slanoj, nenastanjenoj.

Jeremija 17,7.8: Blagoslovljen čovjek koji se uzdaje u Jahvu i kome je Jahve uzdanje. Nalik je na stablo zasađeno uz vodu što korijenje pušta k potoku: ne mora se ničeg bojati kad dođe žega, na njemu uvijek zelenilo ostaje. U sušnoj godini brigu ne brine, ne prestaje donositi plod.

more_horiz
Držite se teme jer će biti prebačeno u offtopic!Hvala.

more_horiz
a mi znamo sto Bog o tome misli i sam Bog je rekao u bibliji da odemo iz KC

Shocked Shocked Shocked

more_horiz
O.K. trbamo se držati teme. Evo jedno pitanje za diskusiju. Šta ako sotonizam počne propovjedati o miru, jedinstvu, sve slićno kao katolicizam, zabrne sve obrede krvi, Sotonu poćnu spominjati samo kao simbol nećega ćemu teže ali je to drukćije od tradicionalnih sotonističkih vjerovanja. Kako se prema njima odnositi?

more_horiz
Euro je napisao/la:
a mi znamo sto Bog o tome misli i sam Bog je rekao u bibliji da odemo iz KC

Shocked Shocked Shocked

Otkrivenje 18,4: Začujem i drugi glas s neba: "Iziđite iz nje, narode moj, da vas ne zadese zla njezina te ne budete suzajedničari grijeha njezinih!

more_horiz
Josip13 je napisao/la:
O.K. trbamo se držati teme. Evo jedno pitanje za diskusiju. Šta ako sotonizam počne propovjedati o miru, jedinstvu, sve slićno kao katolicizam, zabrne sve obrede krvi, Sotonu poćnu spominjati samo kao simbol nećega ćemu teže ali je to drukćije od tradicionalnih sotonističkih vjerovanja. Kako se prema njima odnositi?

to se ne moze dogoditi jer sotona ljude nece poticati na dobro...

a to sto si ti rekao to je katolicizam, jer nitko ne vidi sto se događa iza zida u vatikanu...

more_horiz
JOSIP ZANIMLJIVA TEZA.. I TO JE TOČNA.. UCENIK TO SE VEČ DOGAĐA.. DANAS SE SMATRA AKO IDEŠ NA CRNE MISE ONDA SE FORSAŠ.. DANAS JE "POPULARNO" DA SVE DRŽIŠ U SEBI I DA VJERUJEŠ INDIVIDUALNO...

more_horiz
Bijele mise ili crne mise, to je sve isto, kao i crna i bijela magija.

Žalosno je koliko je ljudi spremno služiti nam tim sotonskim ritualima.

more_horiz
Hell master je napisao/la:
JOSIP ZANIMLJIVA TEZA.. I TO JE TOČNA.. UCENIK TO SE VEČ DOGAĐA.. DANAS SE SMATRA AKO IDEŠ NA CRNE MISE ONDA SE FORSAŠ.. DANAS JE "POPULARNO" DA SVE DRŽIŠ U SEBI I DA VJERUJEŠ INDIVIDUALNO...

danas ljudi ne zele biti krscani jer vide kako zive krscani, vide da je to bezveze, jer one koje gledaju nisu krscani, nego su samo oni koji se pozivaju na krscanstvo a to ne zive, sretan covjek je onaj koji zivi krscanstvo a ne onaj koji se samo naziva krscaninom i kaze " ja vjerujem u Boga", zato ljudi danas odlaze u sotonizam,yogu,razne stvari s istoka,bave se magijama i tko zna kakvim bogovima sunca,mjeseca,bozicama...a poslije ce biti plac i skrgut zuba kad im se sotona bude smijao u lice kako ih je sve prevario

more_horiz
inliner je napisao/la:
Bijele mise ili crne mise, to je sve isto, kao i crna i bijela magija.

Žalosno je koliko je ljudi spremno služiti nam tim sotonskim ritualima.

to su sve bivsi krscani koji nisu upoznali Bozju ljubav i zato idu tamo i bave se time, a da su upoznali Bozju ljubav nebi im bilo niti na kraj pameti da se time bave...

more_horiz
onda dođe demon i opsjedne osobu i onda pa kako se to dogodilo, nista ne dolazi samo od sebe, jedam moj frend koji slusa metal napisao je jednu pjesmu i na kraju pjesme kaze: smrt svim ljudima, to je ono sto on zeli, tko ga je nadahnuo na to?

more_horiz
onda dođe demon i opsjedne osobu i onda pa kako se to dogodilo, nista ne dolazi samo od sebe

Da li ti Učenik imaš kakva iskustva kako se osloboditi demona ako je već opsjeo neku osobu?

Nemoj mi samo reći da otiđem kod karizmatika ili da čitam Bibliju.

pozdrav

Euro

more_horiz
heheh.. uglavnom za mene su ovo sve bajke za laku noč... oduvjek sam se smijao kršćanima jer se preopterečuju nepotrebnim... i kompliciraju si život...
vau sotona če mi se smijati?? kako izgleda?? tko ga je vidio?..sotona..juhu....

more_horiz
Euro je napisao/la:
onda dođe demon i opsjedne osobu i onda pa kako se to dogodilo, nista ne dolazi samo od sebe

Da li ti Učenik imaš kakva iskustva kako se osloboditi demona ako je već opsjeo neku osobu?

Nemoj mi samo reći da otiđem kod karizmatika ili da čitam Bibliju.

pozdrav

Euro

samo Bog moze toga covjeka rijesiti, treba se moliti za tu osobu!
ili ti znas drugi nacin?

more_horiz
Hell master je napisao/la:
heheh.. uglavnom za mene su ovo sve bajke za laku noč... oduvjek sam se smijao kršćanima jer se preopterečuju nepotrebnim... i kompliciraju si život...
vau sotona če mi se smijati?? kako izgleda?? tko ga je vidio?..sotona..juhu....

u tome i jest problem da ti se nece pokazati nego ce te ubaciti u mjesalicu za meso i tlaciti dok ne kazes da Isusu i ISUS te oslobodi tog ropstva...

more_horiz
ah.. dokazi..ti slatki dokazi di ste??

more_horiz
pomoli se Bogu iskreno iz srca i otvori bibliju pa ces vidjeti dokaz....

more_horiz
... imaš veliku moć..ah...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply