Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Sotonizam

power_settings_newLogin to reply
+22
sinan
matej24
otpadnik
misliti
Domenika
John Coffey
darkie
Spart
Lado
Josip13
Euro
ILIJA
mudri Salomon
Hell master
kristina888
UČENIK10
Izrail
crusader
Fazlija
jakob
Medeni
apostol
26 posters

descriptionSotonizam - Page 4 EmptyRe: Sotonizam

more_horiz
Za Josipa,procitao sam slucajno i nasao ovaj tvoj clanak koji si *Napisao*u potpunosti se slazem sa tobom!
Svaka *Vjera ili Religija govori i Nagovjestava *Boziju Ljubav,kroz koju se mora definirati *HUMANIZAM*,pomoci covjeku u svakom datom momentu,Prica u Krscanstvu koju nam je Milostivi *ISUS&Krist*Ispricao o Dobrom Samaritancu,a vjerujem da je *Znas*je danas Izgubljena,Humanizam ili pojam *Humanizma i Dusebrizja*I Crkva se je Izgleda Umorila od Toga,Svi su nekako *UMORNI*ili jednostavno Optereceni sami sa *SOBOM*Sotona je ili *Lucifer ili Djavo sve Vise uzima_Maha,Izrabljuje i Zasljepljuje Sve Vise Ljude ,Brigom oko Hrane i Matrijalizama..imam seminar *Gospodina i Velicasnog Zlatka Sudca,On je Karizmatik i Svecenik,ja njemu Osobno Vjerujem,Ali Ja Vjerujem i Isusu Koji Govori Da djavo Postoji,Kuso ga je 40,dana u pustinj,Ja Osobno vjerujem EVANDjELjU,I VJERUJEM OSOBI ISUSA KRISTA,A Sto se Tice O Temi *SOTONA,njegovo Vladanje ili Postojanje Je Istinito..Za Informaciju Vise Gospodo draga Preporucujem Vam Knjigu,Patera*Milivoja Bolbanica*pod Nazivom*EGZORCIST VAM GOVORI*Kako Prepoznati Zloga..Pater Milivoj Bolbanic je Prvi i pravi Egzorcist i svecenik,koji Izgoni djavle iz covjeka,Istu Funkciju Moze Obavljati i Gospodin Velicasni *ZLATKO SUDAC,ima ih Jos Par u Hrvata Jpsipe..Molitvom Do Prosvjetljenja,Nije Kriva ni Crkva kao Institucija,Ni nagomilani Sve Vise broj siromasnih u svjetu,Problem je U samim Krscanima,Koji Su se Odali Matrijalizmima i Karijeri,to je Danas *BOG*Boga Nigdje Nema zato Nam i jest takva situacija da *HUMANOST I DUSEBRIZJE*,Sve Vise Postaju DOGMA,i Bjezi se od Pomoci Covjeku!Velicasni Sudac.Z, kaze citiram;kada bi samo molili jedni za druge,*Bolnice bi Bile Prazne,a da ne govorim o ljubavi Koja Mora da Izvire iz Covjecijeg *SRCA*Jer Covjek je Stub i Hram Boziji i DUHOVNO BICE,a Ne Matrijalizirano Bice,Danas Ljudi Gos.Josipe Vegetiraju Poput Stoke i Brzo Ugibaju To je Cinjenica da je Tako!Ako Pogledamo u zadnje Vrijeme u Svjetu Koliko je Ljudi Umrlo Od Carcinoma ili AIDSa ili SIDe,mogu ti reci Zastrasujuca Cifra,Onda se sa Punim Pravom Zapitajmo sto Nam je Ciniti Da se To Ne desava i Sto Nas Ceka u Buducnosti,Kad Je Humanizam izgubio Svaki Pojam,i postao Sekularan,kao i Krscanska Europa, Koja je Krscanska,To Znamo,*ZENEVA Postoji*Zakoni O LjudskimPravima Postoje,Ali Psi i Macke *Danas Imaju Grobnice,A Covjek Umire na Cesti!Tako Da se svi Moramo Boriti,Protiv ,Krvavog Kapitalizma,Protiv Ne Humanosti i li Sebeljublja,kako se u Hrvata To Zove,Satanista koji Imaju svoje Ogranke i U Hrvatskoj i li Ti Djavla i Njegovih Slijedbenika,A jedini Nacin Je Molitva post Vjera Iskrenost i Postenje i Nasa Djela..Ako Se Udruze Dva il Tri,Tu je i Krist,Onda Nema Dvojbe Da Nece Pobjediti Vjera!Jer To je Najace Oruzje Na Svijetu..Sretan i Blagoslovljen Uskrs Zelim Svim Ljudima Dobre Volje i Lijep Pozdrav iz Daleke Canade..Vas Iskreni Prijatelj..LADO&Z!!Canada!!

more_horiz
Sotona Ili Djavo_Postoji!Ja sa Sdusnim postovanjem,(Prema Osobi *ISUSA KRISTA*)Ncu se U Dijalog Veci Ukljucivati,
Mogu Samo Reci Ovo,da ja Vjerujem*EVANDjELjU I Osobi Isusa Krista,Zalosno je To Sto na Teloskom Fakultetu*Rimo&Katolickom, Uce ,
Mladi Tim Svecenika gdje im govore,da on postoji,ali gledano samo kao ''SOCIJOLOSKOG Tipa)Tako da Boze me sacuvaj,sam Skeptik Kod Toga,O Tome Vise Govori Gospodin*Velcasni Zlatko sudac i Karizmatik,tako da sto se Tice Toga,Kratko i Jasno Mogu Samo Prenjeti Laganu Poruku,a Ona Glasi;Bog i Djavo -postoje,Zavisi od Nas Kojoj cemo se Strani Prikljuciti!Toliko Od Mene i Sretan i Blagoslovljen Uskrs Svim Ljudima Dobre Volje..Pozdrav Svima*Lado_Canada!!

more_horiz
dobri prijatelju ja ti preporucam da ne ides kod Zlatka Sudca, on je opasan...

more_horiz
A može li se znati zašto je Zlatko Sudac opasan?
Samo pitam informativno...

pozdrav

Euro

more_horiz
zato jer radi neke stvari koje ne postoje u bibliji, a mi znamo da sve ono sto nije po bibliji da nije od Boga...

more_horiz
Pa dobro čemu stalno kod tebe neka tajnovitost?

Reci otvoreno što to Zlatko Sudac radi što nije po Bibliji?
Baš me zanima, jer sam htio ići kod njega...

pozdrav

Euro

more_horiz
levitiro je, pojavljuje se na dva mijesta,one stigme su cudne, da je umro nekoliko puta,

ovo je ono sto moze trece oko:Ako biste danas pitali bilo koga u Indiji ili na Tibetu, da li postoji “trece oko”, gotovo da bi vas pogledao s prezirom. Kakvo pitanje!? Pa “trece oko” posjeduje svako razumno bice! Doduše, kod nekih ljudi “trece oko” je zakržljalo i neaktivo, a kod nekih naprosto blista. Uz pomoc njega može se sagledavati buducnost, proizvoditi fantomske dvojnike, boraviti istovremeno na dva razlicita mjesta, hodati po površini vode, levitirati, putovati kroz vrijeme i prostor. Sve se to može uz pomoc “treceg oka”, svjedoce tibetanske lame i indijski jogini. Uostalom, primjera je mnogo da bi se sumnjalo u fascinantne moci “treceg oka”.

a mi zanamo da to trece oko je nadahnuto demonima i da to demoni rade...

bit ce da ce slijepac voditi slijepce, Bog je bio jasna kad je rekao da nek je proklet covjek koji se uzdaje u covjeka

a ti odi ako hoces, ali pitaj Boga da li da ides kod njega!

more_horiz
levitiro je, pojavljuje se na dva mijesta,one stigme su cudne, da je umro nekoliko puta,

Levitirao je i Isus, barem tako piše u Bibliji. I Petar.
A stigme jesu čudne no one nisu karakteristične samo za Sudca jer su ih imali i drugi.

Ovo da je umro nekoliko puta prvi put čujem moram priznati...

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:

Levitirao je i Isus, barem tako piše u Bibliji. I Petar.
A stigme jesu čudne no one nisu karakteristične samo za Sudca jer su ih imali i drugi.

Ovo da je umro nekoliko puta prvi put čujem moram priznati...

pozdrav

Euro

da mnogo toga ces cuti jos o njemu sto ce vrijeme vise prolaziti...

gdje je Isus levitirao?

tko je imao stigme jos?

more_horiz
gdje je Isus levitirao?

Na Galilejskom jezeru. Hodao je po vodi dok su ga Petar i ostali promatrali iz barke.

Čudno da ti to ne znaš, a tri godine si proučavao Bibliju.

Eh moj mladiću...

tko je imao stigme jos?

Theresa Neumann.

pozdrav

Euro

more_horiz
Isus tada nije levitirao, a to sto je radio nije bilo bezveze kako se to danas radi, cuda se događaju bez duhovne potrebe, nego se događaju bez nekog smisla...

nisam rekao da proucavam 3 god

tko je to?

tako i tako sudac govori neke stvari koje nisu od Boga!

more_horiz
Isus tada nije levitirao

Nego? Hodao je po površini vode !!!

Theresa Neumann je bila katolička stigmatičarka.

nisam rekao da proucavam 3 god

Malo obrati pažnju na ono što pišeš. Nemam ja vremena da ti stalno pokazujem što si gdje napisao. Ne želim gubiti vrijeme...

pozdrav

Euro

more_horiz
dobro a sto koristi sudcu ako levitira, cemu mu to koristi, on o radi da bi privukao ljude svojim cudima, a onda im govori lazi, npr. ode pa ljude ispovjeda i govori im da je katolicka crkva prava, pa ako je on poslan od Boga onda mu to Bog nebi rekao da to govori...

pa naravno da ce se to dogoditi i toj zeni kad je katolik, oni vjeruju da je to od Boga i onda kad se događa ukazanje ili nesto takvo svi vjeruju...

3 god sam se molio a ne proucavao...

more_horiz
Mislim da treba vidjeti što se događa u srcu i glavi tog čovjeka kada se počinju kod njega događati čudesa.

Svako brzo izletavanje i ocjenjivanje je loše.

Možda Sudac ipak ima odnos sa Bogom kakav mi ne poznajemo.

Što misliš o tome?

pozdrav

Euro

more_horiz
Ono što je istina, je da Sudac nikako ne zagovara Sotonu ili Sotonizam, što nam je i važno za ovaj razgovor, mislim da je najvažnije to što zagovara mir i ljubav bez obzira na koji naćin i koje sposobnosti ima. Te sposobnosti samo su dio njegove karizme.

more_horiz
Slažem se Josipe s tobom.

pozdrav

Euro

more_horiz
Euro je napisao/la:
Mislim da treba vidjeti što se događa u srcu i glavi tog čovjeka kada se počinju kod njega događati čudesa.

Svako brzo izletavanje i ocjenjivanje je loše.

Možda Sudac ipak ima odnos sa Bogom kakav mi ne poznajemo.

Što misliš o tome?

pozdrav

Euro

da ima onda bi mu Bog rekao da on ne moze ispovjedati grijehe nego samo Bog, a on ispovjeda grijehe i uci da je kat. crkva prava i sakramenti su ok, a mi znamo sto Bog o tome misli i sam Bog je rekao u bibliji da odemo iz KC...da ima tu vezu onda bi pricao istinu a ne laz i bio kontradiktoran s biblijom....

more_horiz
Josip13 je napisao/la:
Ono što je istina, je da Sudac nikako ne zagovara Sotonu ili Sotonizam, što nam je i važno za ovaj razgovor, mislim da je najvažnije to što zagovara mir i ljubav bez obzira na koji naćin i koje sposobnosti ima. Te sposobnosti samo su dio njegove karizme.

Matej 7,15: Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi.

kako ne razumijete on se poziva na Boga a govori lazi, kaze ljudima 95% istine a 5% lazi i s tih 5% ih je zaveo na krivi put, to isto i papa radi...ali ljudi ne vide...
Luka 6,39: A kaza im i prispodobu: "Može li slijepac slijepca voditi? Neće li obojica u jamu upasti?

a ako je sudac slijep a pokazao je svojim govorom da je i onda svi ljudi koji mu vjeruju i koji ga slijede ce u jamu upasti jer slijede njega a ne Isusa tj. volju Bozju...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply