ti mislis da me ne mrzis jer racionaliziras svoju mrznju kroz biblijske stavove.ali to opet ne mozes razumijeti pa...nema veze
ararat je napisao/la:nisam ja manje vrijedan zato što sam češljugarjoj češljugaru molim te dovoljno je procitati tvoje postove....
Istina je napisao/la:hmmmmm, poslanica rimljanima nekomentirana...no dobro...inače grčka riječ koja je tamo navedena MOŽE značiti i pedofiliju I muškarca koji na neprirodan način seksualno tjera svoje tijelo...a neprirodan način kako Pavao kaže u 1. poglavlju Rimljanima je i homoseksualizam...govoriš da će kršćani okreniti RIječ kako njima paše i to je točno, zatvaraš oči nad citatima koje govore PROTIV homoseksualzima a otvaraš na sumjnivim citatima koji o tome ne govore...i što onda govoriš o licemjerju?Pa da imam takvih sklonosti vodila bi ljubav sa zenom,jer smatram da Bog nema nista protiv toga nego nasa pohotna i samopravedna srca...Sa zivotinjama nebi jer je to sasvim nesto drugo...Ali o tome nebi jer je to druga tema.Muskoloznici kad se prevede sa originalnog znaci Pedofili sto je krivi prevod jer nekim krscanskim religijama odgovara da ljudi to poistovjecuju sa homesxualizmom...I procitaj original pa ces vidjeti sto zaista i pise i u kome kontekstu...????Toliko o tome.Kao sta rekoh kroz stoljeca su ljudi vadili i izbacivali citate iz Biblije kako im se svidalo, tako kaciti se za jedan citat mislim da je suludo....sta je onda sa ratom u Iraqu koji vode krscani (nanovorodeni),razvodima,propovjedanu zena u Crkvi..Da ali kad se potegni ta teme onda se mijenjaju misljennja i Biblija se pocne uzimati a Pavao je reko to zato sto zbog ovoga i onaga..Bog nije htio da okrenemo drugi stranu da volimo neprijatelje zbog toga i toga iako Biblija izricito pise o protiv rata i neznam cega .Naravno kad je u pitanju homosexsualizam onda jedan ciata znaci sve a kad su u pitanju neke druge stvari ona cijela Biblija ne znaci nista...Nego moze pisati na milion mjesta nesto, krscani ce to okreniti onako kako im odgovara...O tome ja pricam...Licimjerje.Nista drugo!!!!