Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Isus i komunizam......?

power_settings_newLogin to reply
+5
simply
No Nick
crusader
imhotep
Jesus the communist
9 posters

descriptionIsus i komunizam......? - Page 2 EmptyRe: Isus i komunizam......?

more_horiz
ak nisi skužio, nisam ti govorio za današnje javljanje, već za taj lokot. potpuno je bespotrebno da se javljaš s takvim glupostima kao što su lokoti ili rečenicama tipa: "ne zanima me to" na neke teme. ako te ne zanima, onda se nemoj uopće javljati, ko sav normalan svijet.

more_horiz
Zabranjeno mi bude kad to admin odluči, dotle ću se javljat gdje JA hoću i komentirat što ja hoću, a tebi ak smetam, tvoja stvar

more_horiz
ok, htio sam ti dat do znanja da time djeluješ vrlo mutavo... al samo ti daj Wink

more_horiz
Bhakti je napisao/la:
ok, htio sam ti dat do znanja da time djeluješ vrlo mutavo... al samo ti daj Wink

NARAVNO!

more_horiz
1. Ivanova 4,5 Oni su od svijeta, zato iz svijeta govore i svijet ih sluša.

I Komunisti i monarhisti i republikanci i demokrate ....

A mi nismo od svijeta!

15,19 Kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio; no budući da niste od svijeta, nego sam vas ja izabrao iz svijeta, zbog toga vas svijet mrzi.

Ivan 17,6 Objavio sam ime tvoje ljudima koje si mi dao od svijeta. Tvoji bijahu, a ti ih meni dade i riječ su tvoju sačuvali.

Ivan 17,14 Ja sam im predao tvoju riječ, a svijet ih zamrzi jer nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta.

Ivan 17,16 Oni nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta.

1. Ivanova 2,16 Jer što je god svjetovno - požuda tijela, i požuda očiju, i oholost života - nije od Oca, nego od svijeta.

more_horiz
Ali zato u krscanstvu treba biti primitivan,konzervativan i fanatican,pa u cemu je razlika?

more_horiz
nažalost, mnogi tako misle... a to je velika zabluda.

more_horiz
Istina je napisao/la:
Ali zato u krscanstvu treba biti primitivan,konzervativan i fanatican,pa u cemu je razlika?

Biblijsko krscanstvo nije ni primitivno ni fanaticno ni konzervativno,ono je stvarnost koja navjescuje vjecnost i spasenje u i kroz Isusa Krista.
Ako zelite vidjeti primitivizam vidjecete ga kroz svecenstvo Isusova doba ako zelite da vidite fanatizam vidjecete ga u rulji koja je trazila da se razapne i ako zelite vidjeti konzervativizam vidjecete ga u jevreskim vodjama Isusova doba,a Isus je bio progonjen od takvih....

more_horiz
Tocno u potpunosti ali sad se prica malo izokrenula.Sto god mi govorili i ovaj forum pokazuje nevjerojatnu dozu primitivizma,konzervatizma i fanatizma...Ali sad to ovdje nije tema...

more_horiz
ILIJA je napisao/la:
Istina je napisao/la:

Biblijsko krscanstvo nije ni primitivno ni fanaticno ni konzervativno,ono je stvarnost koja navjescuje vjecnost i spasenje u i kroz Isusa Krista.
Ako zelite vidjeti primitivizam vidjecete ga kroz svecenstvo Isusova doba ako zelite da vidite fanatizam vidjecete ga u rulji koja je trazila da se razapne i ako zelite vidjeti konzervativizam vidjecete ga u jevreskim vodjama Isusova doba,a Isus je bio progonjen od takvih....

potpuno se slažem... tim više je žalosno kad kršćani postaju slični onima koji su razapeli Isusa...

more_horiz
A postaju nazalost...

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply