jony je napisao/la:Izrail je napisao/la:jony je napisao/la:Uzmimo još u obzir da nitko nikog ne tjera da bude na forumu... Pa ako je to mjesto gdje vrijeđaju tvoju vjeru, možeš otići. Npr. ja sam kršćanin i ne pišem na nekom sotonističkom forumu! Ili kad bi pisao, znao bi što oni vjeruju i što će mi govoriti! ...
Žalosno je da tako razmišljaš jer ovaj se forum diči slobodom pisanja i svi su dosada bili pozvani pisati ovdje ima jedan sotonist čak?
I baš me zanima hoće li neki prema njemu biti uviđavniji nego prema katolicima.
Stvarno se više ne želim natezati, međutim ne želim ostati krivo shvaćen.
Braćo, ovdje su napadana mnoga vjerovanja i ne samo katolika. Ljudi su banirani i ne samo katolici. Nitko od njih nije potezao za tako kukavičkim potezima očajnika tipa objavit ću te u novinama, otvorit ću web stranicu protiv tebe i slično...
Svi imamo izbor: sudjelovati na forumu ili ne. U trenutku kad mi bude dosta slušati da sam heretik i slične stvari koje sam se naslušao na ovom forumu - namjeravam vas lijepo pozdraviti, zahvaliti na suradnji, zaželjeti sve najbolje i otići! Za sad se još uvijek nadam da na ovom forumu postoje ljudi koje zanima biblijska istina i
koji su spremni istaživati Božju Riječ ne bi li do nje došli i tako proširili svoju spoznaju o Bogu i bili bolji kršćani i bolji ljudi.
Toliko o tome i više zaista ne želim pretrestai iz šupljeg u prazno po pitanju ove teme!
Želim dati svoj skromni doprinos temi o relikvijama.
Katolici pričaju da ima negdje u Njemačkoj u jednom benediktinskom samostanu i relikvije pijevca koji je zakukurijekao nakon Petrove izdaje...e sada nisam siguran jel imaju pera iz krila ili repa...ili je u pitanju kljun...