Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

power_settings_newLogin to reply
+20
Jesus the communist
DraganZ
dominik
Konin
Bhakti
Istina
Hell master
imhotep
Fazlija
Euro
Caesar
ILIJA
Peaceful_warior
Mila
Izrail
gideon
vivi
forestsilvy
Blue
hrvoje hrki
24 posters

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 10 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
Gnosis je napisao/la:
..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...

Ne brini, kada ti se smire hormoni, Bog će i dalje biti tu! Pozdrav!

descriptionsotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude - Page 10 EmptyRe: sotona i demoni- kolike su njihove moći i utjecaj na ljude

more_horiz
Gnosis, gdje vidiš pravednost i slobodu kod služenja demonima? Svejedno moraš služiti nekom i biti pod nečijom vlašću i autoritetom. Gdje ti je onda tu sloboda za kojom čezneš?!

more_horiz
gnosis, to je otprilike kao da ne želiš biti policajac zato što nemaš slobodu - moraš služit državi

ali hoćeš bit gangster nekog mafijaša... a s njim također nećeš imat slobodu, jer njemu služiš. al ćeš zato ko bonus imat pištolj pred čelom jer čim neš sitno zabrljaš, ovaj će te ubit ili ti obitelj premlatit, il šta ja znam...

ako onakav sotona doista postoji, onda je on zadnji kojem bih ja htio služit jer je đubre koje uvlači naivne ljude poput tebe u službu njemu samo da bi još više ljudi pridobio za propast, da im uništi živote, i to mu je glavni gušt...

pa rađe bih bio islamistički samoubojica. nakon akcije te makar čeka 70 djevica na nebu, ako niš drugo Very Happy šala naravno

ja Boga smatram oslobađujućim entitetom, jer nam svojim načelima pomaže da imamo ispunjeniji život - konkretno - daje nam ljubav i uči nas ljubavi. a ljubav je glavna. ljubav za sobom povlači dobre vibracije, odnose, prijateljstva, zabavu, sreću... a to što si vidio kako crkva predstavlja Boga, obriši wc papirom i baci u kanalizaciju... nekad sam i ja gledao na Boga kroz crkvene oči, pa sam se razočarao, ali sam odavno naučio da je to samo ljudska (i to jako mizerna) slika Boga... uzmi malo Bibliju i čitaj sâm, ali bez predrasuda... počni od Isusovog života... shvatit ćeš koliko je on oslobađajuća i tolerantna ličnost... ja sam svaki put iznova fasciniran njime.

ajd, uživaj malo u životu... pusti sotonu, nađi curu, liži sladoled, vozi bicikl... kakav sotona, kakvi masoni majko mila... život je tu da uživamo, a ne da tražimo sve najnegativnije što postoji i time se bavimo...

laku noć Wink

more_horiz
Gnosis je napisao/la:
..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...

a koja ti je crkva najmrskija ?

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

Što znam želiš dokazat ovim pitanjem?! On je već odgovorio koju najviše mrzi.

more_horiz
Mila je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

ništa ne želim dokazati
samo ga pitam:heart:

more_horiz
Mila je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

ništa ne želim dokazati

Pa napisao je - u tome i je problem. Jedino da nisi pročitao. Ja sam mislila da nam želiš dokazat kako je najpravija (koja gramatika) ona koju đavo najviše mrzi pa si to povezao s njegovom mržnjom. lol!

more_horiz
samo rimokatolička . gnostičkoi ortodoksno kršćanstvo mi je ok..

more_horiz
Mila je napisao/la:
Mila je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

ništa ne želim dokazati

Pa napisao je - u tome i je problem. Jedino da nisi pročitao. Ja sam mislila da nam želiš dokazat kako je najpravija (koja gramatika) ona koju đavo najviše mrzi pa si to povezao s njegovom mržnjom. lol!

To sam i mislio
vidiš da je odgovorio da mu je RKC Smile

more_horiz
Dragi forumaši, kada će ljudi shvatiti da je Bog živa Stvarnost i Njegova Crkva smo Mi koji su poslušali zov Radosne Vijesti: Pokajte se, i obratite se!

Krist koji je s desne strane Ocu, preselio nas je iz carstva tame u carstvo Svjetla Ljubavi njegove.

Naš um - promijenjen um. I ne slavimo više djela tame. Nego slavimo Svjetlo koje je nadvladalo svaku Tamu.

Možemo mi pričati što god nam , misliti i filozofirati no Njegova Riječ ostaje dovijeka. A to je Riječ Ljubavi. Bog je Ljubav i u Njemu tame nema nikakve. Oni koji su u Svjetlu Krista razapeše starog čovjeka. I tada su hram Duha Svetoga! Mi smo Živa Crkva u kojoj Bog želi da prebiva. Novi Čovjek, nova tvar u Isusu Kristu: to je prava crkva.

more_horiz
Svjetlosna ratnica je napisao/la:
Dragi forumaši, kada će ljudi shvatiti da je Bog živa Stvarnost i Njegova Crkva smo Mi koji su poslušali zov Radosne Vijesti: Pokajte se, i obratite se!

Krist koji je s desne strane Ocu, preselio nas je iz carstva tame u carstvo Svjetla Ljubavi njegove.

Naš um - promijenjen um. I ne slavimo više djela tame. Nego slavimo Svjetlo koje je nadvladalo svaku Tamu.

Možemo mi pričati što god nam , misliti i filozofirati no Njegova Riječ ostaje dovijeka. A to je Riječ Ljubavi. Bog je Ljubav i u Njemu tame nema nikakve. Oni koji su u Svjetlu Krista razapeše starog čovjeka. I tada su hram Duha Svetoga! Mi smo Živa Crkva u kojoj Bog želi da prebiva. Novi Čovjek, nova tvar u Isusu Kristu: to je prava crkva.

svjetlosna ratnica- zanimljiv nick
je li to naša bivša dina ilil?

more_horiz
mislim da je to bivsa "noemi"

bas me zanima je li citala knjigu od Coelha, "prirucnik za ratnika svjetlosti" pa ju je to motiviralo za novo ime? ili nesto drugo?

more_horiz
Nakon puno molitve i posta, svega proživljenog, uz žarki vapaj Gospodinu vidjela sam koliko je potrebno da se naoružamo oružjem božjim. Sve piše u Bibliji. I paše mi ovaj naziv zasada. Svjetlosna ratnica: Krist je naše Svjetlo a bitku koju vojujemo nije protiv vidljivog neprijatelja nego protiv sila tame koje sve dublje silaze na zemlju. Silom Duha Svetoga i Riječju Božjom, borimo se, i ratujmo protiv neprijatelja naše duše. Borimo se molitvom za mlade , djecu, za sve ljude!

Tema je :koliki jeutjecaj na ljude sotone i demona. Veliki. Sve je više onih koji čak nemaju snage da se suprostave duhu ovog vremena. Ljudi se okreću televiziji, videu, drogi, bludničenju,prevarama, materijalizmu....

Gospodin želi spasiti svakog čovjeka. Isus je umro za sve ljude! Molimo i tražimo. Vapimo.Ratujmo protiv bezboštva i sila grijehovnih kojisuvrloopasne. Pogotovo su djeca na udaru.

Malo, jako malo djece u našoj zemlji ima izgrađen blizak odnos sa Bogom. To me boli.Jako. Sad

Nisam ja Dina i Dina nije ja, i nikad nismo mjenjali nikove međusobno.Zašto bi to radili? Ja sam mjenjala par puta iz šale ali za sebe, osobno. Naša Dina je Dina. Smile

more_horiz
Svjetlosna ratnica je napisao/la:
Nakon puno molitve i posta, svega proživljenog, uz žarki vapaj Gospodinu vidjela sam koliko je potrebno da se naoružamo oružjem božjim. Sve piše u Bibliji. I paše mi ovaj naziv zasada. Svjetlosna ratnica: Krist je naše Svjetlo a bitku koju vojujemo nije protiv vidljivog neprijatelja nego protiv sila tame koje sve dublje silaze na zemlju. Silom Duha Svetoga i Riječju Božjom, borimo se, i ratujmo protiv neprijatelja naše duše. Borimo se molitvom za mlade , djecu, za sve ljude!

Tema je :koliki jeutjecaj na ljude sotone i demona. Veliki. Sve je više onih koji čak nemaju snage da se suprostave duhu ovog vremena. Ljudi se okreću televiziji, videu, drogi, bludničenju,prevarama, materijalizmu....

Gospodin želi spasiti svakog čovjeka. Isus je umro za sve ljude! Molimo i tražimo. Vapimo.Ratujmo protiv bezboštva i sila grijehovnih kojisuvrloopasne. Pogotovo su djeca na udaru.

Malo, jako malo djece u našoj zemlji ima izgrađen blizak odnos sa Bogom. To me boli.Jako. Sad

Nisam ja Dina i Dina nije ja, i nikad nismo mjenjali nikove međusobno.Zašto bi to radili? Ja sam mjenjala par puta iz šale ali za sebe, osobno. Naša Dina je Dina. Smile

a jesi li Noemi?

more_horiz
jesam brate Hrki Very Happy bivši nik Noemi koji može neki drugi put opet da se vrati, kad odratujem nekoliko bitki uz pomoć Kristova Svjetla!

more_horiz
Mila je napisao/la:
Mila je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

ništa ne želim dokazati

To sam i mislio

Hrki, kako možeš biti tooooliko zaslijepljen u svojoj ljubavi prema katoličkoj crkvi?! Bog nije slijep iako je ljubav. Stoga ne možeš to prodat pod Božje. Zašto ne misliš da se čovjek baš zbog grijeha crkve sablaznio i okrenuo od nje?! Zašto ne možeš misliti da je zbog toga što nije tamo mogao naći ništa okrenuo se i tražio dalje?! Zašto ne misliš da zbog toga što nije imao odgovor za svoje traženje duhovnog skrenuo?!
Da li si ti uopće svjestan da su mnogo puta upravo pastiri krivi zbog propasti ovaca?! Da li si ti opće svjestan da u Bibliji piše da će Isus tražiti račun za krv ljudi koji su pod nečijim vodstvom? (a ne da će se dičiti pred Isusom s njihovim otpadom i da će im to dokaz biti da su pravi) Da li si svjestan da su baš zbog vjerskih vođa mnogi ili na krivom ili na pravom putu?! Kako možeš gledati TOLIKO pristrano?! Ja nemam ništa ni protiv ni za katoličku crkvu, ni protiv ni za moju, ali nisam baš toliko pristrana da gubim svaki osjećaj zdravog prosuđivanja.
Oprosti ako griješim, ali imam osjećaj da si ti takav. Mislim da ne smijemo biti takvi. Ako je Katoličkoj crkvi na diku što su toliki u otpadu e pa onda vam zbilja svaka čast!

more_horiz
Mila je napisao/la:
Mila je napisao/la:
Mila je napisao/la:
Gnosis je napisao/la:

ništa ne želim dokazati

To sam i mislio

Hrki, kako možeš biti tooooliko zaslijepljen u svojoj ljubavi prema katoličkoj crkvi?! Bog nije slijep iako je ljubav. Stoga ne možeš to prodat pod Božje. Zašto ne misliš da se čovjek baš zbog grijeha crkve sablaznio i okrenuo od nje?! Zašto ne možeš misliti da je zbog toga što nije tamo mogao naći ništa okrenuo se i tražio dalje?! Zašto ne misliš da zbog toga što nije imao odgovor za svoje traženje duhovnog skrenuo?!
Da li si ti uopće svjestan da su mnogo puta upravo pastiri krivi zbog propasti ovaca?! Da li si ti opće svjestan da u Bibliji piše da će Isus tražiti račun za krv ljudi koji su pod nečijim vodstvom? (a ne da će se dičiti pred Isusom s njihovim otpadom i da će im to dokaz biti da su pravi) Da li si svjestan da su baš zbog vjerskih vođa mnogi ili na krivom ili na pravom putu?! Kako možeš gledati TOLIKO pristrano?! Ja nemam ništa ni protiv ni za katoličku crkvu, ni protiv ni za moju, ali nisam baš toliko pristrana da gubim svaki osjećaj zdravog prosuđivanja.
Oprosti ako griješim, ali imam osjećaj da si ti takav. Mislim da ne smijemo biti takvi. Ako je Katoličkoj crkvi na diku što su toliki u otpadu e pa onda vam zbilja svaka čast!

ne vidim da sam ičim zaslijepljen
ne znam šta uopće spominješ krv ljudi koji su pod nečijim vodstvom

kad samo pričali o vassuli onda si sa bijesom odgovorila Euru da nas vasulla hoće sve podvesti pod KC
i to si toliko riknula da je bilo za nevjerovat , kao da je KC neki vrhunski grešnik i zlo- a vasula se eto zalaže za podpadanje pod vlast zloga pape!?

a , vidiš, takve slične stvari smetajui i ovom sotonisti
čudno , zar ne
zna zlo odakle mu prijeti najveća opasnost, htjela ti to sebi priznati ili ne?

more_horiz
.... nikad nečeš znati cijelu istinu.... naravno zatupljenost je cilj katoličke crkve, na to papa računa....

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply