Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
Ne brini, kada ti se smire hormoni, Bog će i dalje biti tu! Pozdrav!
Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
a koja ti je crkva najmrskija ?
Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
Što znam želiš dokazat ovim pitanjem?! On je već odgovorio koju najviše mrzi.
hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
ništa ne želim dokazati
samo ga pitam:heart:
Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
ništa ne želim dokazati
Pa napisao je - u tome i je problem. Jedino da nisi pročitao. Ja sam mislila da nam želiš dokazat kako je najpravija (koja gramatika) ona koju đavo najviše mrzi pa si to povezao s njegovom mržnjom.
Svjetlosna ratnica je napisao/la:Dragi forumaši, kada će ljudi shvatiti da je Bog živa Stvarnost i Njegova Crkva smo Mi koji su poslušali zov Radosne Vijesti: Pokajte se, i obratite se!
Krist koji je s desne strane Ocu, preselio nas je iz carstva tame u carstvo Svjetla Ljubavi njegove.
Naš um - promijenjen um. I ne slavimo više djela tame. Nego slavimo Svjetlo koje je nadvladalo svaku Tamu.
Možemo mi pričati što god nam , misliti i filozofirati no Njegova Riječ ostaje dovijeka. A to je Riječ Ljubavi. Bog je Ljubav i u Njemu tame nema nikakve. Oni koji su u Svjetlu Krista razapeše starog čovjeka. I tada su hram Duha Svetoga! Mi smo Živa Crkva u kojoj Bog želi da prebiva. Novi Čovjek, nova tvar u Isusu Kristu: to je prava crkva.
Svjetlosna ratnica je napisao/la:Nakon puno molitve i posta, svega proživljenog, uz žarki vapaj Gospodinu vidjela sam koliko je potrebno da se naoružamo oružjem božjim. Sve piše u Bibliji. I paše mi ovaj naziv zasada. Svjetlosna ratnica: Krist je naše Svjetlo a bitku koju vojujemo nije protiv vidljivog neprijatelja nego protiv sila tame koje sve dublje silaze na zemlju. Silom Duha Svetoga i Riječju Božjom, borimo se, i ratujmo protiv neprijatelja naše duše. Borimo se molitvom za mlade , djecu, za sve ljude!
Tema je :koliki jeutjecaj na ljude sotone i demona. Veliki. Sve je više onih koji čak nemaju snage da se suprostave duhu ovog vremena. Ljudi se okreću televiziji, videu, drogi, bludničenju,prevarama, materijalizmu....
Gospodin želi spasiti svakog čovjeka. Isus je umro za sve ljude! Molimo i tražimo. Vapimo.Ratujmo protiv bezboštva i sila grijehovnih kojisuvrloopasne. Pogotovo su djeca na udaru.
Malo, jako malo djece u našoj zemlji ima izgrađen blizak odnos sa Bogom. To me boli.Jako.
Nisam ja Dina i Dina nije ja, i nikad nismo mjenjali nikove međusobno.Zašto bi to radili? Ja sam mjenjala par puta iz šale ali za sebe, osobno. Naša Dina je Dina.
hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
ništa ne želim dokazati
Pa napisao je - u tome i je problem. Jedino da nisi pročitao. Ja sam mislila da nam želiš dokazat kako je najpravija (koja gramatika) ona koju đavo najviše mrzi pa si to povezao s njegovom mržnjom.
To sam i mislio
vidiš da je odgovorio da mu je RKC
Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Mila je napisao/la:hrvoje hrki je napisao/la:Gnosis je napisao/la:..heh nevjerujem da ču ikad vbolit boga, jer sam u mislima uništio svaku crkvu koja stoji a i još bjesnim...
ništa ne želim dokazati
To sam i mislio
vidiš da je odgovorio da mu je RKC
Hrki, kako možeš biti tooooliko zaslijepljen u svojoj ljubavi prema katoličkoj crkvi?! Bog nije slijep iako je ljubav. Stoga ne možeš to prodat pod Božje. Zašto ne misliš da se čovjek baš zbog grijeha crkve sablaznio i okrenuo od nje?! Zašto ne možeš misliti da je zbog toga što nije tamo mogao naći ništa okrenuo se i tražio dalje?! Zašto ne misliš da zbog toga što nije imao odgovor za svoje traženje duhovnog skrenuo?!
Da li si ti uopće svjestan da su mnogo puta upravo pastiri krivi zbog propasti ovaca?! Da li si ti opće svjestan da u Bibliji piše da će Isus tražiti račun za krv ljudi koji su pod nečijim vodstvom? (a ne da će se dičiti pred Isusom s njihovim otpadom i da će im to dokaz biti da su pravi) Da li si svjestan da su baš zbog vjerskih vođa mnogi ili na krivom ili na pravom putu?! Kako možeš gledati TOLIKO pristrano?! Ja nemam ništa ni protiv ni za katoličku crkvu, ni protiv ni za moju, ali nisam baš toliko pristrana da gubim svaki osjećaj zdravog prosuđivanja.
Oprosti ako griješim, ali imam osjećaj da si ti takav. Mislim da ne smijemo biti takvi. Ako je Katoličkoj crkvi na diku što su toliki u otpadu e pa onda vam zbilja svaka čast!
|
|