Da, mi svi ostali smo teški seksualni manijaci kojima je životni cilj što više rupa ispunit.
Justin je napisao/la:Mislim da mnogi ljudi zloupotrebljavaju pridjev "biblijski".
Samo zato što u SZ-u ne vidimo direktno Božje suprotstavljanje poligamiji, ne znači da je poligamija "biblijska"... itd.
Bhakti je napisao/la:Ja ne mogu ništa reć, ali dok sam čitao bibliju, primjetio sam da toga stvarno ima na tone...
Izrail je napisao/la:Bhakti je napisao/la:Ja ne mogu ništa reć, ali dok sam čitao bibliju, primjetio sam da toga stvarno ima na tone...
Samo primjećujem i ti puštaš da Biblija sama sebe tumači zar ne?
I to te odvelu u istočne religije?
Bhakti je napisao/la:Odgovorit ću ti iskreno: ne znam.
dominik je napisao/la:Ako je spolni čin između muškarc i žene onaj koji ih vjenčava, što je sa ženama koje su silovane? Ona su onda udate za te muškarce? Objasni mi to, molim te.hm, kad nekog "napumpas" vec si u braku ;)
jedini razlog za razvod je preljub tj. bludnistvo.
drugi je slucaj da ako si nevjernik, pa se obratis, a vec si u braku s nevjernicom i ta zeli razvod jer si se obratio..tada je dozvoljeno.
Ali detaljnije ti o toj temi pise Pavao u svojim poslanicama. Procitaj tamo za detalje, ne stignem ti sve pisati.
Bhakti je napisao/la:a šta je s ljudima koji apstiniraju od seksa, al se onda ožene što prije moguće da bi se mogli seksat, pa se onda ožene bezveze, i iz sasvim krivih motiva? je li to bolje od mladog para koji se iskreno voli i ne mogu izdržati da nemaju seksualne odnose prije braka, kojeg iz određenih razloga još ne mogu ostvariti?
|
|