Sinke:
Ne može biti spuštanja Nevjeste - Novog Jeruzalema prije no se završi službovanje Isusovo u Nebeskoj Svetinji..
A glavno u ovom izlaganju jest: takva imamo Velikog svećenika koji sjede zdesna prijestolja Veličanstva na nebesima 2 kao bogoslužnik Svetinje i Šatora istinskoga što ga podiže Gospodin, a ne čovjek.
http://cro.scripturetext.com/hebrews/8.htm
Da li je bogoslužnik završio službu u Svetinji?
Kakve ima veze Njegova završena ili nezavršena služba sa katoličkom misom?
Dalje , kada se spominje Orion ipak ne bi smjeli sveti događaj silaska Novog Jeruzalema smještati u izmišljeni prostor i vrijeme - u sarkastićni prostor ispod trećeg neba koje je iznad ovog vidljivog svemira u koji je bio prenešen Pavao u tijelu ili bez tijela, nije znao ni on...:
"1 Hvaliti se treba? Ne koristi doduše ali - dolazim na viđenje i objave Gospodnje. 2 Znam čovjeka u Kristu: prije četrnaest godina - da li u tijelu, ne znam; da li izvan tijela, ne znam, Bog zna - taj je bio ponesen do trećeg neba. 3 I znam da je taj čovjek - da li u tijelu, da li izvan tijela, ne znam, Bog zna - 4 bio ponesen u raj i čuo neizrecive riječi, kojih čovjek ne smije govoriti. 5 Time ću se hvaliti, a samim se sobom neću hvaliti osim slabostima svojim. 6 Uistinu, kad bih se i htio hvaliti, ne bih bio bezuman; istinu bih govorio. Ali se uzdržavam da ne bi tko mislio o meni više nego što vidi na meni ili što čuje od mene."
Sinke, koja je Tvoja osnova omalovažavanja "Danielovog pečaćenja" ?
Molim , Sinke , prikaži katoličko tumačenje Daniela.Tenks..
Znači, ovog trena svemirom luta Nebeski Jeruzalem? I trenutno je u Orionu?
Ne može biti spuštanja Nevjeste - Novog Jeruzalema prije no se završi službovanje Isusovo u Nebeskoj Svetinji..
A glavno u ovom izlaganju jest: takva imamo Velikog svećenika koji sjede zdesna prijestolja Veličanstva na nebesima 2 kao bogoslužnik Svetinje i Šatora istinskoga što ga podiže Gospodin, a ne čovjek.
http://cro.scripturetext.com/hebrews/8.htm
Da li je bogoslužnik završio službu u Svetinji?
Kakve ima veze Njegova završena ili nezavršena služba sa katoličkom misom?
Dalje , kada se spominje Orion ipak ne bi smjeli sveti događaj silaska Novog Jeruzalema smještati u izmišljeni prostor i vrijeme - u sarkastićni prostor ispod trećeg neba koje je iznad ovog vidljivog svemira u koji je bio prenešen Pavao u tijelu ili bez tijela, nije znao ni on...:
"1 Hvaliti se treba? Ne koristi doduše ali - dolazim na viđenje i objave Gospodnje. 2 Znam čovjeka u Kristu: prije četrnaest godina - da li u tijelu, ne znam; da li izvan tijela, ne znam, Bog zna - taj je bio ponesen do trećeg neba. 3 I znam da je taj čovjek - da li u tijelu, da li izvan tijela, ne znam, Bog zna - 4 bio ponesen u raj i čuo neizrecive riječi, kojih čovjek ne smije govoriti. 5 Time ću se hvaliti, a samim se sobom neću hvaliti osim slabostima svojim. 6 Uistinu, kad bih se i htio hvaliti, ne bih bio bezuman; istinu bih govorio. Ali se uzdržavam da ne bi tko mislio o meni više nego što vidi na meni ili što čuje od mene."
Sinke, koja je Tvoja osnova omalovažavanja "Danielovog pečaćenja" ?
Uglavnom, da skratim:
Pečačenje knjige nije izvršio Bog, već Danijel. Vjerovati u nekakve mentalne pečate podrazumijevalo bi da mrtav i grešan prorok može kontrolirati umove milijuna ljudi u tisuće godina. Ovo nije Biblijska vjera, i svi mogu provjeriti u Svetom Pismu o čemu se ovdje radi.
Apostoli su očekivali Isusov dolazak. Iz čega izlazi spoznaja da nisu imali zajednička vjerovanja s Adventistima Sedmog Dana. Na kraju krajeva, čak niti pod dojmom Duha Svetoga koji im je dao razumijevanje Biblije, nisu Danijela interpretirali kao na nešto što se odnosi na više od 1900 godina u budućnost.
S tim na pameti, nitko nije dužan vjerovati da su Katolici napravili bilo što, već sve zamjerke u ovom razgovoru nastaju iz greški u Biblijskoj interpretaciji iz gore navedenih činjenica.
Molim , Sinke , prikaži katoličko tumačenje Daniela.Tenks..