Joshua je napisao/la: Hrki,svaki topic ima određenu temu pa ako dođe do rasprava,a pogotovo vrijeđanja,mi smo tu da reagiramo.Zato postoje teme predviđene za rasprave isl.
teme su predestinacija, ja pričam o njoj , netko se protivi
tema 1000 prot. i reformiranih denominacija, ja pričam o njoj , netko se protivi
ja pričam o
new yorku kao velikoj bludnici -gradu najvećih grijeha, pričam o
protest. etici i kapitalizmu koji vodi u grijeh, okrenutost materijalizmu, trci za bogatstvom , pričam na konkretnoj temi i ta se tema onda nabrzaka zaključava
o tome sam znači pisao na konkretnim temama , nisam pisao na mariologiji, sakramentima ili ne nečemu što nema nikakve veze sa temom!
i sa mi nije jasno, što bih ja ili netko drugi trebao ići na rasprave??
postoji tema i tu ću najnormalnije pričati o toj temi
neću ići na neki čet i rasprave, i pričati o karli del ponte , ili nepravdi suda u hagu:roll:
ako pričam o nekoj temi , valjda ću pričati na toj temi
ništa ne shvaćam
vidim ja da kad se počme malo protiv reformacija, daleko je ljubav i sloboda priče i mišljenja
pobijte me djelima ,pa pustite sa se govori slobodno o kalwinu kao heretiku i krivom naučitelju, da se govori o new yorku ponosu i diki protestantske etike i duha KAPITALIZMA , a u biti je
veliki grad bludnica- grad grijeha i bluda koji se spominje u 17 i 18 poglavlju otkrivenja svetog Ivana evanđeliste, onda ću vam vjerovati, pustimo ove "političke govore i filozofije"