Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

100-tine različitih reformiranih denominacija ?

power_settings_newLogin to reply
+11
senka
Mila
ziger
dominik
Spart
kainos
Živac
No Nick
Daniel
Izrail
hrvoje hrki
15 posters

description100-tine različitih reformiranih denominacija ? - Page 4 EmptyRe: 100-tine različitih reformiranih denominacija ?

more_horiz
Noemi je napisao/la:
al nisam te grdila affraid samo sam ti rekla da ostaviš katolike na miru mouse

draga sestro Naomi
hvala ti na brizi
ali ne treba nam takva zaštita
znamo se mi i sami braniti
molim te samo, zamoli svoje sumoderatore , da nam naprasiti ne zaključavaju teme čim malo počmemo ogoljavati po njih nezgodne istine i teze

eto , molim te , samo se izbori za toliku slobodu pisanja
ako se netko nije slagao sa mojom i Malog princa tezi o Maxu weberu i sličnim tvrdnjama, ima Bogu hvala internet , pa neka argumentirano brani drugačija mišljenja!
unaprijed hvala:gro:

description100-tine različitih reformiranih denominacija ? - Page 4 EmptyRe: 100-tine različitih reformiranih denominacija ?

more_horiz
Hrki,svaki topic ima određenu temu pa ako dođe do rasprava,a pogotovo vrijeđanja,mi smo tu da reagiramo.Zato postoje teme predviđene za rasprave isl.

more_horiz
Dragi Hrki, molim te nastavi pisati na temi komentari o drugim religijskim pravcima. Na komentarima ćemo vas pustiti da pišete svi tko to želi, reći svoje mišljenje jer je to mjesto određeno za takve stvari. Ako je moj sumoderator donio odluku , ja to poštivam, jer imamo opcije za sve i svakoga, ako on ne želi da se u slijedu izlaganja provlače komentari, ja ga podržavam.

Mi moderatori ne želimo sprječavati druge da pišu, ali neka pišu na određeno mjesto za to.

Usput, molim drage protestante koji imaju svoje stavove protiv katoličke vjere da idu na topik Svjedočenja i tamo svjedoče svoj stav, vrijeđanje katoličke crkve, pape i Marije neću više dopuštati.

Tako molim i katolike da budu na visokom kulturnom nivou.

Jel me razmete il ne?

Ja sam samo dijete božje koje voli Isusa Krista, i shvaćam da svatko ima svoj originalni osobni odnos sa Bogom u čemu jeste.

Mir vam.

more_horiz
Opet moram napomenut ; do sad niti jednom nisam zaključao temu,a što ne znači da neću kada se mi moderatori zajedno složimo oko toga iz preventivnih razloga.

more_horiz
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>

Joshua je napisao/la:
Opet moram napomenut ; do sad niti jednom nisam zaključao temu,a što ne znači da neću kada se mi moderatori zajedno složimo oko toga iz preventivnih razloga.

Imas potpuno moju podrsku,neki nazivaju to slobodom pisanja a to je cini mi se vise sloboda vrjedjanja,i to necemo i nesmijemo dopustiti,Hrki,Jevrejine i vi svi ostali,slavite svojim izlaganjem Krista a ne sotonu.Ne cete nikoga zadobiti svojim vrijedjanjima i podmetanjima,Hrki moram ti reci da mi je jako zao na tebe, vec u par navrata te napominjem nemoj govoriti sto vjeruju adventisti,jer kazes ili iz neznanja ili iz namjera ono sto nije tocno,govori o svojoj vjeri bit ce ljepse,bolje atmosfera prijatnija,opustenija,postujmo se ljudi, mi smo svi djeca jednog Boga.obred
a evo ti adrese sto vjeruju adventisti www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

more_horiz
Dina je napisao/la:

<BLOCKQUOTE>

<BLOCKQUOTE>

Joshua je napisao/la:

Imas potpuno moju podrsku,neki nazivaju to slobodom pisanja a to je cini mi se vise sloboda vrjedjanja,i to necemo i nesmijemo dopustiti,Hrki,Jevrejine i vi svi ostali,slavite svojim izlaganjem Krista a ne sotonu.Ne cete nikoga zadobiti svojim vrijedjanjima i podmetanjima,Hrki moram ti reci da mi je jako zao na tebe, vec u par navrata te napominjem nemoj govoriti sto vjeruju adventisti,jer kazes ili iz neznanja ili iz namjera ono sto nije tocno,govori o svojoj vjeri bit ce ljepse,bolje atmosfera prijatnija,opustenija,postujmo se ljudi, mi smo svi djeca jednog Boga.obred
a evo ti adrese sto vjeruju adventisti www.adventisti.hr</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

Vidi opet pominjes mene Dina.

Ja te stvarno molim da prestanes to ciniti. Sada nisi imala razlog za to.

Prosto me provociras da ti kazem ono sto ne zelim. Uzdrzavam se, i jos neko vreme cu te opominjati.

Ako nastavis ovako ja cu ti vratiti, na moj nacin, kroz humor, ali sve sto u njemu bude receno bice istina.

more_horiz
Ok.Ajmo sad lijepo to raspravite na miran način i molim vas da ne zachatavate temu.Hvala.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
Hrki,svaki topic ima određenu temu pa ako dođe do rasprava,a pogotovo vrijeđanja,mi smo tu da reagiramo.Zato postoje teme predviđene za rasprave isl.

teme su predestinacija, ja pričam o njoj , netko se protivi
tema 1000 prot. i reformiranih denominacija, ja pričam o njoj , netko se protivi
ja pričam o new yorku kao velikoj bludnici -gradu najvećih grijeha, pričam o protest. etici i kapitalizmu koji vodi u grijeh, okrenutost materijalizmu, trci za bogatstvom , pričam na konkretnoj temi i ta se tema onda nabrzaka zaključava
o tome sam znači pisao na konkretnim temama , nisam pisao na mariologiji, sakramentima ili ne nečemu što nema nikakve veze sa temom!

i sa mi nije jasno, što bih ja ili netko drugi trebao ići na rasprave??
postoji tema i tu ću najnormalnije pričati o toj temi
neću ići na neki čet i rasprave, i pričati o karli del ponte , ili nepravdi suda u hagu:roll:
ako pričam o nekoj temi , valjda ću pričati na toj temi
ništa ne shvaćam viče

vidim ja da kad se počme malo protiv reformacija, daleko je ljubav i sloboda priče i mišljenja

pobijte me djelima ,pa pustite sa se govori slobodno o kalwinu kao heretiku i krivom naučitelju, da se govori o new yorku ponosu i diki protestantske etike i duha KAPITALIZMA , a u biti je veliki grad bludnica- grad grijeha i bluda koji se spominje u 17 i 18 poglavlju otkrivenja svetog Ivana evanđeliste, onda ću vam vjerovati, pustimo ove "političke govore i filozofije"

more_horiz
Mislim da Gospodin nemože biti u tolikoj podijeljenosti.
Sam je govorio da "Kraljevstvo koje je podijeljeno između sebe propada"

more_horiz
Dizma je napisao/la:
Podijeljenost kršćana na denominacije ima i pozitivnu vrijednost: da se ne bi ponosili denominacijom i u nju uzdali kao što to neki "pravovjerni" rade, nego da se ponosimo jedino našim Spasiteljem Isusom Kristusom te se uzdamo samo u Njega. Njemu slava u vijekove. amen

Soli Deo gloria!

AMEN na ove riječi!
Božji blagoslov!

more_horiz
ziger je napisao/la:
Dizma je napisao/la:
Podijeljenost kršćana na denominacije ima i pozitivnu vrijednost: da se ne bi ponosili denominacijom i u nju uzdali kao što to neki "pravovjerni" rade, nego da se ponosimo jedino našim Spasiteljem Isusom Kristusom te se uzdamo samo u Njega. Njemu slava u vijekove. amen

Soli Deo gloria!

AMEN na ove riječi!
Božji blagoslov!

Sto nije moguce i da je tako?

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
ziger je napisao/la:
Dizma je napisao/la:

Soli Deo gloria!

AMEN na ove riječi!
Božji blagoslov!

Sto nije moguce i da je tako?

nimalo se ne slažem
olako potežete taj amen

više ljudi koji su imali objave dane od Isusa, BDMarije , anđela primali su poruke da ISUS BEZGRANIČNO PATI što je njegovo Mistično Tijelo na zemlji toliko rascjepkano:pale:

evo , sjećam se konkretno zadnje objave gdje sam to čitao
mističarka Vassula ryden često je o tome pisala u svojih 12 knjiga koje je izdala, a njena prvenstvena misija koju joj je naložio Gospodin je jedinstvo svih kršćana:king:

pa sad mi recite , kako može biti super toliko sekta, sektica i zajedničica koje rastu ko gljive poslije kiše:?: Idea

more_horiz
Hrvoje hrki, mi protestanti ne vjerujemo u objave BDM, Vassule. Smatramo takve objave sotonskom prijevarom. Pa te molimo da nas poštediš pričanja o objavama lažnih proročkih duhova.

Dosta vremena smo to trpjeli, iz ljubavi prema ljudima katoličke vjeroispovjesti. No, ako mi ljubimo tebe kao svojeg bližnjeg, ne znači da moramo trpjeti nezdrave i lažne proročke objave.

Noemi

more_horiz
Noemi je napisao/la:
Hrvoje hrki, mi protestanti ne vjerujemo u objave BDM, Vassule. Smatramo takve objave sotonskom prijevarom. Pa te molimo da nas poštediš pričanja o objavama lažnih proročkih duhova.

Dosta vremena smo to trpjeli, iz ljubavi prema ljudima katoličke vjeroispovjesti. No, ako mi ljubimo tebe kao svojeg bližnjeg, ne znači da moramo trpjeti nezdrave i lažne proročke objave.

Noemi

otkud to da je lažni prorok
vjerujem da nisi pročitala nijednu njenu knjigu ,a tvrdiš to
ako jesi , nađi jednu njenu tvrdnju koja potkrepljuje tvoje paušalno mišljenje;)

more_horiz
Ne želim čitati ništa osim Svetog Pisma. Hvala Bogu što mi je milostiv i podario Bibliju. Molim te, nemoj da pomisliš da tebe želim uvrijediti kao osobu, kao čovjeka, kao katolika. Pred Bogom ti kažem, nemam zlo srce. Govorim ti kao dijete božje koje slijedi Put Krista, čisto izvorno.

U Bibliji nema podloge za proroke takve vrste.

more_horiz
Mi joj jednostavno ne verujemo. Imamo dokaza u Bibliji da ona nije prorok.

Biblija ima u sebi utvrdjene kriterijume po kojima se meri jeli neko prorok ili ne.

Na osnovu toga, i svega sto je napisano o njenom ucenju i radu, mi se ne slazemo da je ona prorok.

Molim te da prestanes govoriti o njoj.

more_horiz
“Zar je Krist razdijeljen?..” (1 Korinćanima 1, 13a)

more_horiz
hrvoje hrki je napisao/la:

više ljudi koji su imali objave dane od Isusa, BDMarije , anđela primali su poruke da ISUS BEZGRANIČNO PATI što je njegovo Mistično Tijelo na zemlji toliko rascjepkano:pale:

evo , sjećam se konkretno zadnje objave gdje sam to čitao
mističarka Vassula ryden često je o tome pisala u svojih 12 knjiga koje je izdala, a njena prvenstvena misija koju joj je naložio Gospodin je jedinstvo svih kršćana:king:

pa sad mi recite , kako može biti super toliko sekta, sektica i zajedničica koje rastu ko gljive poslije kiše:?: Idea

Hrvoje, odluči se o čemu ti uopće govoriš: o tijelu Kristovom koje je rascjepkano ili o sektama! O narušenom jedinstvu svih kršćana ili o sektama!
Sekte NISU kršćani!!!!!

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply