Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

100-tine različitih reformiranih denominacija ?

power_settings_newLogin to reply
+11
senka
Mila
ziger
dominik
Spart
kainos
Živac
No Nick
Daniel
Izrail
hrvoje hrki
15 posters

description100-tine različitih reformiranih denominacija ? - Page 3 EmptyRe: 100-tine različitih reformiranih denominacija ?

more_horiz
Povlačim pitanje a dobro je da zanmo što ne amen smijemo.
Dakle ovdej možemo izmjeriti razinu politike koja je nedopuštena.

description100-tine različitih reformiranih denominacija ? - Page 3 EmptyRe: 100-tine različitih reformiranih denominacija ?

more_horiz
[quote="Izrail"]
hrvoje hrki je napisao/la:

dosada mi još nitko tko se češto javljao nije odgovorio oko 100-tine denominacija
zašto je to tako i tko ima puninu objave i istine na tako velikom tržištu reformiranih
a istina i objava je jedna!

Ma nemoj tako pa ja sam eto da ti ponovim"papa je kriv za sve" to ti je univerzalni odgovor ovdje. lol!

A jasno je zašto ih ima nemogu podnijeti jedni druge. Što je u suprotnosti s Pavlovom uputom.

slažem se sa izrailom
redovi u KC se u potpunosti slažu u svim dogmama, doktrinama i vjerovanjima
svi redovi isto misle što se tiče euharistije, sakramenata, dogmi, glavnih doktrina
to nije nimalo slično, kamoli isto
zato i dalje ostaje moje pitanje
šta je razlog tome i dokuda će cijepanje Tijela Kristovog na zemlji ići?Sad

more_horiz
Ulizivanje je znaci ono sto cuva medjusobno jedinstvo katolika.

Dok te hrki Izrail svuda po forumu lepo smesta na neko mesto, ti sada sta ces, moram da mu se poklonis, mozda ga umilostivis.

Ali ocigledno da nisi prepoznao duh tvog brata.

Goni i pritiskaj one koji ne misle kao mi, a progoni i one koji su otvoreno protiv nas.

Lici li ti ovo na nekoga*?

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Dok te hrki Izrail svuda po forumu lepo smesta na neko mesto, ti sada sta ces, moram da mu se poklonis, mozda ga umilostivis.
Goni i pritiskaj one koji ne misle kao mi, a progoni i one koji su otvoreno protiv nas.

Daj se upristoji i nemoj prostačit.
Kako te nije sramota tko pisati i spominjati "neka mjesta" kad su jasne aluzije.
I nemoj se nadati unatoč razlikama ja imam ljubavi za Hrkija i u našim raspravama se samo natječemo tko će više ljubit. Naravno da ti to ne shvaćaš. Ja se nadam da je moja i Hrkijeva rasprava nama dvojici na izgradnju pa će svesjesti na svoje mjesto. Dug je to proces ali čim ima dijaloga dobro je.
Stoga znam da si bjesan što nas rastavit nemožeš ali kako kaže ona poslovica "Neka pati koga smeta"

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:

je ne vidjeh da sam brata izraila ikada slao u neko mjesto ili njemu osobno rekao nešto prosto
znamo se posvađat oko međugorja , ali to je sve
ali nesuglasje oko međugorja postoji i među drugim ljudima, teolozima , svećenicima, tako da je to šira tema
logično je i da postoji, jer se radi (ili ne radi) o natprirodnom fenomenu koji se ne može ratiom pojmiti
netko više vjeruje u to , netko ne- legitimno je i jedno i drugo- zato nek te
ne brine naše nesuglasje oko fenomena međugorja
mi se oko većine drugih stvari unutar KC SLAŽEMO:cheers:
slava i hvala Isusu na tome

nego , bolje ti brini sa svojom braćom oko osnivanja novih reform.zajednica, jer čini mi se da rastu ko ..pečurke posle kiše...
samo koje pečurke na pijaci da odaberemo, to i DALJE OSTAJE VELIKI PROBLEM:?:
nema naznaka da će ubrzo doći do zasićenja tržišta protest.zajednica i sekta, pa me to i dalje buni- tko je u pravu , tko ima puninu objave islično:lol!:

more_horiz
Vazno je da je vama lepo.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Vazno je da je vama lepo.

Pa zar nije pisano po ljubavi ćete ih prepoznati.rtmf

more_horiz
Ti si do sada pokazao tu ljubav.

more_horiz
Jevrejin je napisao/la:
Ti si do sada pokazao tu ljubav.

Ne osuđuj da suđen nebudeš.
Prilično plitko razmišljaš da bi dubinu shvatio.
Hrki mi je brat katolik i ti tu niti itko ništa ne možete amen .

more_horiz
100-tine različitih reformiranih denominacija ? - Page 3 Offtop10 ako nastavite ovim tempom zaključavam temu do daljnjeg.Imate caffe bar ili sobičak pa se raspravljajte do mile volje

more_horiz
inace, zanimljivo da je i katolicka crkva denominacija....jer ima sestrinsku pravoslavnu crkvu... Very Happy

A da ne pricam o grcko-katolickoj i stovec-katolickim crkvama, koje se razlikuju od katolicke ali moraju priznat papu.

more_horiz
Iskreno govoreci mrzim sto smo mi hriscani tako podeljeni.

Glavni krivac takvog stanja je sotona.

more_horiz
jadan sotona, sve naše bućkanje prebacimo na njega, siroče naše zločesto...lol!

baš dobro što imamo sotonu, ko bi bio inače dežurni krivac za rat, abortus, mržnju...lijenost, svađu...ovako komotno možemo reći: joj, slaba sam, ne mogu, sotona je kriv umirem od smijeha

more_horiz
Globalno govoreci on je kriv.

A na forumu sam kriv ja.

more_horiz
JEVREJINE, pa daj molim te, nisi kriv ni za što, ti si naš divan brat, volimo te...

more_horiz
cheers Poverovacu ti kada me budes prestala grditi. klanja

more_horiz
al nisam te grdila affraid samo sam ti rekla da ostaviš katolike na miru mouse

more_horiz
Gde pise da nisi?

Dokazi! clown

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply