Samo se ceka cas kada ce sve to puci na hiljadu delova.
Živac je napisao/la:kršten si Duhom Svetim? jel moliš u jezicima?Da, krštenjem. Ima ovo neke veze s temom?
Jevrejin je napisao/la:
Idi malo o Brazil,
Dizma je napisao/la:Izrail je napisao/la:Sad ispade da su svi drugi krivi za rascjepkanost osim protestanata koji su se rascjepkali sami.
Pa gdje je tu logika.
Barem se ne uzdamo da će nas crkva spasiti kao što se mnogi rimljani. To je ta logika.
Daniel je napisao/la:Živac je napisao/la:kršten si Duhom Svetim? jel moliš u jezicima?Da, krštenjem. Ima ovo neke veze s temom?
Jevrejin je napisao/la:Samo se ceka cas kada ce sve to puci na hiljadu delova.
Dizma je napisao/la:Izrail je napisao/la:Sad ispade da su svi drugi krivi za rascjepkanost osim protestanata koji su se rascjepkali sami.
Pa gdje je tu logika.
Barem se ne uzdamo da će nas crkva spasiti kao što se mnogi rimljani. To je ta logika.
Izrail je napisao/la:Jevrejin je napisao/la:
Idi malo o Brazil,
Ma daj molim te nemoj me zasmijavati, pa to je da kao da su oni neko mjerilo tamo sirotinja nažalost ode za onim tko joj da jesti bez obzira kojoj vjeri pripada.
Pa to znaju i političari koji sirotinju nahrane prije izbora i dobiu ih. Pa onda se kaže da ima demokracije tamo.
Moš mislit.
A da je Brazil kršćanski priznat ću tek kad nestane karneval jer ga Katolička Crkva nije uspjela ni milom ni silom iskorjeniti.
Tako nemojte živjeti u iluziji jer kad neko dođe s više kruha odoše oni u recimo muslimane.
hrvoje hrki je napisao/la:Dizma je napisao/la:Izrail je napisao/la:Sad ispade da su svi drugi krivi za rascjepkanost osim protestanata koji su se rascjepkali sami.
Pa gdje je tu logika.
jedan od spasonosnih elemenata su sakramenti koje primamo preko službenika Božjih koje je sam ISUS ustanovio, zar ne
ali opet ostaju naša vlastita djela
neće nitko u raj neprokušan i isprljan zlim djelima... zato postoji čistilište itd
ponavljam , nitko se neće spasiti SAMO vjerom ili mišlju-zabludom da je predestiniran ( zato što ima lijepe oči ili zato što je adventist ili kalvinist)
Dina je napisao/la:
<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>hrvoje hrki je napisao/la:Dizma je napisao/la:Izrail je napisao/la:Sad ispade da su svi drugi krivi za rascjepkanost osim protestanata koji su se rascjepkali sami.
Pa gdje je tu logika.
jedan od spasonosnih elemenata su sakramenti koje primamo preko službenika Božjih koje je sam ISUS ustanovio, zar ne
ali opet ostaju naša vlastita djela
neće nitko u raj neprokušan i isprljan zlim djelima... zato postoji čistilište itd
ponavljam , nitko se neće spasiti SAMO vjerom ili mišlju-zabludom da je predestiniran ( zato što ima lijepe oči ili zato što je adventist ili kalvinist)
Hrki,adventisti ne vjeruju u PREDESTINACIJU,molim te pisi sto ti vjerujes,a ne ono sto drugi i jos krivo.A morati biti jasno da katolici drugacije vjeruju a protestanti drugacije i to je vjekovima tako,ali se nemoramo svadjeti i tuci zbog toga,nego se mozemo bratski razgovarati,pa ako ja vidim tvoje je bolje eno mene tamo,ali mi moras dati prostora i u rijeci i djelima.JOS JEDNOM PREKO TEBE MOLIM DISKUTIRAJTE O SVOJOJ VJERI,A AKO HOCES ZNATI O MOJOJ PITAJ ALI NE TVRDI ,adventisti ne vjeruju u predestinaciju punkt.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Daniel je napisao/la:objasni mi hrki Efežane 2:8-9
hrvoje hrki je napisao/la:Daniel je napisao/la:objasni mi hrki Efežane 2:8-9
tema je zašto 100-tine denominacija
pročitaj malo bolje početak pa reci , molim lijepo, neštu u vezi toga:king:
hrvoje hrki je napisao/la:
dosada mi još nitko tko se češto javljao nije odgovorio oko 100-tine denominacija
zašto je to tako i tko ima puninu objave i istine na tako velikom tržištu reformiranih
a istina i objava je jedna!
Dizma je napisao/la:A ti mi kaži Hrki, zašto RKC toliko voli zgrtati šume, vinograde i dionice?
Gramzivost. Press
Izrail je napisao/la:Dizma je napisao/la:A ti mi kaži Hrki, zašto RKC toliko voli zgrtati šume, vinograde i dionice?
Gramzivost. Press
Čuj pravo vlasništva poštuju i protestanti. Na kraju krajeva ono što je oduzeto treba vratiti vlasnicima. Dobar vlasnik će se dobrima koristit za dobro a loš za loše. No nije dobro željeti tuđe recimo ček i u eset zapovjedi ima ne poželi tuđe stvari. Sad recimo ti meni objasni kako to da slovenci žele tuđi teritorij a nikad nije bio njihov. Mislim na Piranski zaljev i Sv. Geru. Po meni je to kršenje božje zapovjedi. Sad ti meni to odgovori kad već trpaš ovdje ono što nije tema.