dali ti mislis da kat. crkva navjescuje evandjelje protivno bozjem?
ILIJA je napisao/la:Ima li nesto sto sam, propustio?
Cijeli sistem lazne religije i laznog krscanstva ukljucujuci i ostale tzv krscanske crkve pociva upravo na temeljima katolicke crkve...
Da naravno, katolicka crkva nikad nijed ni bila krscanska crkva, osim po nazivu...djela svjedoce sama za sebe...
Ima li nesto sto sam, propustio?
Cijeli sistem lazne religije i laznog krscanstva ukljucujuci i ostale tzv krscanske crkve pociva upravo na temeljima katolicke crkve...
jakob je napisao/la:
Čime to dokazuješ?
Može li se želja katoličke crkve promijeniti pa da prihvati biblijsku istinu ?Što je Biblijska istina koju ona odbija?Po tebi što je biblijska istina?
Jesi li za ekumenizam sa pravoslavnom crkvom?
Sa pentakostalcima , baptistima , kalvinima , evangelicima,
zar i oni ne drže biblijsku istinu?
Koja je protestantska crkva odbacila biblijsku istinu a koja nije?
ILIJA je napisao/la:-uporedi sa ucenjem Biblije
-i ostale takozvane crkve koje nose kitnjasta imena isto tako uporedi sa Biblijom ako je u skladu -onda nema problema-
ja sam za ekumenizam sa svim crkvama (i pojedincima) koje su željne prihvatiti biblijsku istinu
UČENIK10 je napisao/la:ILIJA je napisao/la:-uporedi sa ucenjem Biblije
-i ostale takozvane crkve koje nose kitnjasta imena isto tako uporedi sa Biblijom ako je u skladu -onda nema problema-
u koju ti crkvu ides
ILIJA je napisao/la:-uporedi sa ucenjem Biblije
ILIJA je napisao/la:UČENIK10 je napisao/la:ILIJA je napisao/la:-uporedi sa ucenjem Biblije
u koju ti crkvu ides
U onu u koju su isli apostoli a opisana je u Hebrejima 12 glavi.
Jeremija 7,4 Ne uzdajte se u lažne reči govoreći: Crkva Gospodnja, crkva Gospodnja, crkva Gospodnja ovo je.
1Korincanima 316 Ne znate li da ste vi crkva Božija, i Duh Božji živi u vama?
17 Ako pokvari ko crkvu Božiju, pokvariće njega Bog: jer je crkva Božija sveta, a to ste vi.
Kolosanima 1,24 Sad se radujem u svom stradanju za vas, i dovršujem nedostatak nevolja Hristovih na telu svom za telo Njegovo koje je crkva,
2Korincanima 6,16 Ili kako se udara crkva Božja s idolima? Jer ste vi crkve Boga Živoga, kao što reče Bog: Useliću se u njih, i živeću u njima, i biću im Bog, i oni će biti moj narod.
1Korincanima,6, 19 Ili ne znate da su telesa vaša crkva Svetog Duha koji živi u vama, kog imate od Boga, i niste svoji?
20 Jer ste kupljeni skupo. Proslavite dakle Boga u telesima svojim i u dušama svojim, što je Božije
Otkrivenje 21,22 I crkve ne videh u njemu: jer je njemu crkva Gospod Bog Svedržitelj, i Jagnje.
Jevrejima 12,22 Nego pristupiste k Sionskoj gori, i ka gradu Boga Živoga, Jerusalimu nebeskom, i mnogim hiljadama anđela,
23 K saboru i crkvi prvorodnih koji su napisani na nebesima, i Bogu, sudiji svih, i duhovima savršenih pravednika
24 I k Isusu, Posredniku zaveta novog, i krvi kropljenja, koja bolje govori negoli Aveljeva.
25 Ali gledajte da se ne odreknete Onog koji govori; jer kad oni ne utekoše koji se odrekoše onog koji prorokovaše na zemlji, a kamoli mi koji se odričemo nebeskog, Otkrivenje 21,22 I crkve ne videh u njemu: jer je njemu crkva Gospod Bog Svedržitelj, i Jagnje.
1 Timoteju 3,15 Ako li se zabavim, da znaš kako treba živeti u domu Božijem, koji je crkva Boga Živoga, stup i tvrđa istine
ILIJA je napisao/la:Ne, rekao sam ti i gdje idem i kome pripadam i to je vjerodostojno jer tako uci Bozja Rijec...
Nazalost postoje stereotipi koje podrzava nauka ovoga svijeta da je crkva zgrada sa tablom i velikim krizem...no to u Pismu ne stoji.
Kako me mozes pitati u koju crkvu idem kad Rijec Bozja svjedoci da smo crkva Bozja i da Duh Bozji boravi u Nama....zasto ne razumijes ono sto sam jasno napisao?
|
|