Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

Pitanja za protestante

power_settings_newLogin to reply
+8
hrvoje hrki
No Nick
dominik
ziger
Mali princ
kainos
Spart
Izrail
12 posters

descriptionPitanja za protestante - Page 4 EmptyRe: Pitanja za protestante

more_horiz
može Hrki, piši, odi otvori komentare o protestantizmu.

noemi

more_horiz
ne stignem sve na forumu pročitat, Bog vas pomogo, imate moj privatni mail, pišite mi, djeco božja.

more_horiz
No Nick je napisao/la:
Ne mogu da verujem....Pa bar 70% svetskog blaga je u rukama Vaticana a mi pricamo o bogatstvu????

Kad smo vec kod tijara, ni ovo nije lose pogledati:

http://www.vatican.va/news_services/press/documentazione/documents/sp_ss_scv/insigne/triregno_en.html

Vrlo zanimljivo.

Baš sam pročitao Mateja 8,20, tamo piše da Isus nije imao gdje glavu nasloniti.... papa se dosta razlikuje od njega...

more_horiz
inliner je napisao/la:
No Nick je napisao/la:
Ne mogu da verujem....Pa bar 70% svetskog blaga je u rukama Vaticana a mi pricamo o bogatstvu????

Kad smo vec kod tijara, ni ovo nije lose pogledati:

http://www.vatican.va/news_services/press/documentazione/documents/sp_ss_scv/insigne/triregno_en.html

Vrlo zanimljivo.

Baš sam pročitao Mateja 8,20, tamo piše da Isus nije imao gdje glavu nasloniti.... papa se dosta razlikuje od njega...

Što bi katolik trebao učiniti s obzirom na tu činjenicu? Da čujem prijedloge?

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Pa za početak mogli bi ste oprati noge protestantima.lol!

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Izrail je napisao/la:

Pa za početak mogli bi ste oprati noge protestantima.lol!

Jako bezobrazno od tebe.
Da vidim ima li još predloga pa bih rado odgovorio. Evo napišite slobodno. Basketball

more_horiz
Izrail je napisao/la:

Jako bezobrazno od tebe.
Da vidim ima li još predloga pa bih rado odgovorio. Evo napišite slobodno. Basketball

Isus mora da je bio jako bezobrazan kad je ovo rekao:

Ako dakle ja - Gospodin i Učitelj - vama oprah
noge, treba da i vi jedni drugima perete noge.

more_horiz
Kao što vidite, ovdje mogu svi slobodno iznijeti svoje mišljenje i jedni i drugi dok na portalu Križ Života toga nema, a može se reći da "ateisti idu u raj" što je na tom portalu izajavio Sudac. Mnoge još laži i još mnogo toga.

Za Rim, ne bih sada komentirao, ali sam se (i to u skorije vrijeme) u mnogo što uvjerio. Uvijek kada bih katolicima rekao svoje mišljenje bio bih napadnut, izvrijeđan. Ali nema veze, oprostio sam, idemo dalje.
Isus će doći i to je istina koja nas čeka! Svi će Ga vidjeti!
Amen

more_horiz
ziger je napisao/la:
Kao što vidite, ovdje mogu svi slobodno iznijeti svoje mišljenje i jedni i drugi dok na portalu Križ Života toga nema, a može se reći da "ateisti idu u raj" što je na tom portalu izajavio Sudac. Mnoge još laži i još mnogo toga.

Za Rim, ne bih sada komentirao, ali sam se (i to u skorije vrijeme) u mnogo što uvjerio. Uvijek kada bih katolicima rekao svoje mišljenje bio bih napadnut, izvrijeđan. Ali nema veze, oprostio sam, idemo dalje.
Isus će doći i to je istina koja nas čeka! Svi će Ga vidjeti!
Amen

Prijatelju ne govoriš pravo. Nije sloboda idol kojemu se treba klanjati. A kao negativan primjer mogu navesti baš križ-života jer tamo je jedan nekršćanin stavio temu "Isus u Panju" i prikazao samog Boga, našeg Isusa Krista na kranje vulgaran i uvredljiv način. Tema je hvala Bogu maknuta ali taj član nije baniran a baniran je recimo katolički svećenik za puno manji prijestup. Križ-života nije katolički portal, jer da je takve stvari se ne bi mogle dešavati. To je neoliberalni portal s kršćanskim temama, neka takav i ostane, no nemoj pisati da je on slika i prilika ponašanja katolika.

Zadnja promjena: Izrail; pon 17 oľu 2008, 10:35; ukupno mijenjano 1 put.

more_horiz
Medeni je napisao/la:
Izrail je napisao/la:

Jako bezobrazno od tebe.

Isus mora da je bio jako bezobrazan kad je ovo rekao:

Ako dakle ja - Gospodin i Učitelj - vama oprah
noge, treba da i vi jedni drugima perete noge.

Stvarno mi je žao da nema poštenih prijedloga o tome što bi vjernik katolik trebao napraviti s obzirom na "veliko materijalno bogatstvo Crkve".
Ajmo za promjenu kulturno i kvalitetno raspravljati.

more_horiz
Bravo za jednu stvar brate: bogatstvo je mnogima danas idol ma tko god taj bio to je veliko zlo.
Hvala ti na divnom dijalogu brate.
Svako dobro od Gospodina Isusa Krista!

more_horiz
ziger je napisao/la:
Bravo za jednu stvar brate: bogatstvo je mnogima danas idol ma tko god taj bio to je veliko zlo.
Hvala ti na divnom dijalogu brate.
Svako dobro od Gospodina Isusa Krista!

Pitaj svog brata zašto neće da ti opere noge?

more_horiz
Čuj, ne volim rasprave.
Iznijet ću svoj stav o nečemu, ali ova rasprava ničemu ne vodi.
Moj prijedlpog je da se ova tema zaključa.

more_horiz
Imaš pravo,čemu pitanja kad nema djela.

more_horiz
Eto sad vidimo kuda vodi ljudsko mudrovanje.Samo pitanje je bilo postavljeno tako da potakne praznu raspravu.Ja se nebi toliko zalagao za nijednu denominaciju. Znamo da u katoličkoj crkvi ima puno nevjernika, giješnika i zločinaca. Znamo da i u protestantskim crkvama ima takvih ljudi. Isto tako znamo da će na dan suda biti samo dvije grupe ljudi.Postoje sami dvije vrste vjernika: oni koji vjeruju Kristu zovu se Kršćani,i oni koji veruju đavolu koji se zovu idolopoklonici.Te dvije vrste ljudi nalaze se u svim vjerskim zajednicama.Na nebu će biti samo jedna vjerska zajednica a zvat će se Kršćani. Oni će slijediti Janje kud god ono ide.Pravo je pitanje: pripadam li toj vjerskoj zajednici?Pitanja za protestante - Page 4 Icon_sad

more_horiz
I ako sad krenemo odgovarat na tvoje pitanje, opet krećemo sa ljudksim mudrovanjem.

more_horiz
Meni je Križ života baš okej site. Dobra je protuteža nekim drugim stvarima u Crkvi.

more_horiz
Pa gledaj Dragane tu ne treba mnogo ljudskog mudrovanja.Samo trebamo slušati ono što je Isus rekao.On kaže: Tko hoće za mnom ići ,neka se odreče sebe uzme svoj križ i neka me slijedi.Ako slijedimo njega onda tu više nema katolika, ni protestanata, ni pravoslavaca nego smo svi jedno u Isusu Kristu. Isus je put, istina i život, i samo preko njega možemo doči do istine a ne ljudskim mudrovanjem.

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply