može Hrki, piši, odi otvori komentare o protestantizmu.
noemi
noemi
No Nick je napisao/la:Ne mogu da verujem....Pa bar 70% svetskog blaga je u rukama Vaticana a mi pricamo o bogatstvu????
Kad smo vec kod tijara, ni ovo nije lose pogledati:
http://www.vatican.va/news_services/press/documentazione/documents/sp_ss_scv/insigne/triregno_en.html
Vrlo zanimljivo.
inliner je napisao/la:No Nick je napisao/la:Ne mogu da verujem....Pa bar 70% svetskog blaga je u rukama Vaticana a mi pricamo o bogatstvu????
Kad smo vec kod tijara, ni ovo nije lose pogledati:
http://www.vatican.va/news_services/press/documentazione/documents/sp_ss_scv/insigne/triregno_en.html
Vrlo zanimljivo.
Baš sam pročitao Mateja 8,20, tamo piše da Isus nije imao gdje glavu nasloniti.... papa se dosta razlikuje od njega...
Izrail je napisao/la:
Što bi katolik trebao učiniti s obzirom na tu činjenicu? Da čujem prijedloge?
Medeni je napisao/la:Izrail je napisao/la:
Što bi katolik trebao učiniti s obzirom na tu činjenicu? Da čujem prijedloge?
Pa za početak mogli bi ste oprati noge protestantima.
Izrail je napisao/la:
Jako bezobrazno od tebe.
Da vidim ima li još predloga pa bih rado odgovorio. Evo napišite slobodno.
ziger je napisao/la:Kao što vidite, ovdje mogu svi slobodno iznijeti svoje mišljenje i jedni i drugi dok na portalu Križ Života toga nema, a može se reći da "ateisti idu u raj" što je na tom portalu izajavio Sudac. Mnoge još laži i još mnogo toga.
Za Rim, ne bih sada komentirao, ali sam se (i to u skorije vrijeme) u mnogo što uvjerio. Uvijek kada bih katolicima rekao svoje mišljenje bio bih napadnut, izvrijeđan. Ali nema veze, oprostio sam, idemo dalje.
Isus će doći i to je istina koja nas čeka! Svi će Ga vidjeti!
Amen
Medeni je napisao/la:Izrail je napisao/la:
Jako bezobrazno od tebe.
Da vidim ima li još predloga pa bih rado odgovorio. Evo napišite slobodno.
Isus mora da je bio jako bezobrazan kad je ovo rekao:
Ako dakle ja - Gospodin i Učitelj - vama oprah
noge, treba da i vi jedni drugima perete noge.
ziger je napisao/la:Bravo za jednu stvar brate: bogatstvo je mnogima danas idol ma tko god taj bio to je veliko zlo.
Hvala ti na divnom dijalogu brate.
Svako dobro od Gospodina Isusa Krista!