Pa pitanje je bilo postavljeno na temi za pitanja.
I zanimljivo je da oni koji se busaju da doslovno primjenjuju bibliju sad nemaju što za napisati?
I zanimljivo je da oni koji se busaju da doslovno primjenjuju bibliju sad nemaju što za napisati?
Izrail je napisao/la:Pitanje je kako duh to dopušta?
Mislim ismijavanje.
On je pokazao da i protestanti glume kad na njega polažu ruke.
Jevrejin je napisao/la:Starno odkud sada zakljucak kako su protestanti najbogatiji? Uvek sam mislio da od svih Crkava katolicka najbogatija. Kazu da Vatikan poseduje zlata u svojim riznicima da je to cudo jedno.
Naravno, ogradjujem se od ove tvrdnje, ali tako sam citao u knjizi Alberta Rivere bivseg katolika.
Sta je sada istina?
Izrail je napisao/la:Mislim da protestanti nisu treći po bogatstvu nego prvi ili možda drugi.
Sad pusti ti to zašto su i kako no Pismo piše jasno, pa kako pomirujete te dvije suprotnosti?
Izrail je napisao/la:Ma moš mislit to bi vi htjeli ali zna se tko je nabogatiji.
Jevrejin je napisao/la:Ma kada bi smo mi vama katolicima postavljali ovako znacajna pitanja, gde bi smo stigli?
Izrail je napisao/la:Dakle svako imalo pametan zna da to muzejsko blago nema praktički vrijednost, to jest kad bi ga stavili na prodaju pala bi mu vrijednost milijardu puta.
Pa dok ga se gleda ima vrijednost a kad ga se treba pretvorit u blago propadne.
Bogatstvo poput Bila Gatesa je pravo bogatstvo danas a svi znamo da su najbogatiji ljudi na zemlji protestanti.
Sad recite da nisu pa ću se smijati.
Poslije idu šeici pa judaisti pa...
Dizma je napisao/la:Izrail je napisao/la:Dakle svako imalo pametan zna da to muzejsko blago nema praktički vrijednost, to jest kad bi ga stavili na prodaju pala bi mu vrijednost milijardu puta.
Pa dok ga se gleda ima vrijednost a kad ga se treba pretvorit u blago propadne.
Bogatstvo poput Bila Gatesa je pravo bogatstvo danas a svi znamo da su najbogatiji ljudi na zemlji protestanti.
Sad recite da nisu pa ću se smijati.
Poslije idu šeici pa judaisti pa...
Šume imaju praktičku vrijednost. A dionice vatikanske mafije u Fiatu isto. Jesi li čuo za onu aferu oko banke Ambrosiana, Wojtylove gorile nadbiskupa Marcinkusa i Roberta Calvija?
Za g. Gatesa ne znam ni dali je neki vjernik.