Istina je napisao/la: Znas Magadalena covjek moze govoriti najlijepse rijeci na svijetu,ali ako iza toga stoji laz onda mu dabe sve te Rijeci...Kad netko govori iza toga trebaju stajati dijela.Isti taj apostol Sicko je jednom rekao NEGLEDAJ STO RADIM NEGO STO GOVORIM.Na ovu recenicu zaista neznam bili covjek plako ili se smijao....
To da li iza Šićkovih riječi stoji laž ne znam,niti mi je važno,jer svatko će odgovarati za sebe.Moja izjava da su me se dojmile propovijedi koje sam slušala i dalje stojim.Nisam ga osobno ni srela,niti upoznala,pa ne mogu ništa ni tvrditi.Ono što izlazi iz usta onečisti čovjeka.Po meni to znači da su lijepe riječi bitne,no stoji i da su djela bitna.Ako to dvoje ne ide zajedno,to je licemjerje.
Na žalost,ja ne mogu gledati u srca ljudi da vidim što stoji iza riječi,da li je to slatkorječivost,nasilna pristojnost ili nešto drugo...???
Za sebe znam da kažem što mislim i da se trudim to reći lijepo,ali isto tako znam da sam srčana osoba i da mnogo puta reagiram impulsivno,a to stvarno ne želim.Bog ima toliko mnogo posla sa mnom da jednostavno ne mogu gledati na druge i razmišljati da li glumataju i glume uljudnost,......Ne mogu i ne želim gledati druge negativno,jer svi mi imamo negativnih osobina.Kad kod nekog koga poznajem vidim uočim nešto što smatram da nije u redu,kažem to toj osobi.Isto tako ne želim sebe gledati prepozitivno jer svjesna sam da sam svakakva.Bitno je biti svjestan sebe,svojih mana i predati se Gospodinu onakav kakav jesi.On je taj koji djeluje u nama i na nama.Po meni je svaka negativna riječ o nekome ogovaranje,ako osoba nije prisutna.Moram priznati da se to da raspravljam s nekim o nekome,a da taj nije prisutan događa i meni.Mrzim to kod sebe i molim se Gospodinu da to promjeni i iščupa iz mene u korijenu,zauvijek.
Na tvoje postove gledam kao na upozorenje,u dobroj namjeri.
Ne znam što si proživjela u Riječi života i ne znam što drugi proživljavaju.Žao mi je što su to loše,negativne stvari,ali smatram da se svatko mora uvjeriti za sebe uz Božju pomoć.Neka Bog svakom podari Duh mudrosti i raspoznavanja,ja ne mogu ništa negativno reći.Pozitivno sam rekla na osnovu Šićkovih propovijedi koje sam slušala i koje su mi mnogo toga rekle o meni samoj.Bog mi je stavio na srce neke stvari kroz te propovijedi.Naravno sve se treba provjeravati u Riječi.Inaće ja slušam mnoge propovijedi,mnogih propovjednika.Neke su u po meni u redu,neke nisu,no Bog je taj koji djeluje u nama i daje nam osobni sud.
Možda je Šićko svjestan da neke stvari kod njega ne valjaju,možda nije,no ja ne smatram da ne želi biti dobar pastir.Možda bi bilo dobro suočiti se sa njim i reči mu što ne valja kod njega,no ja nisam u mogučnosti za to,jer ga ne poznajem,niti mogu uvidjeti te stvari.Znam da molitva koja se moli iz srca za neku osobu uvijek ima rezultata ako je ustrajna,pa bi bilo mdobro moliti se za te stvari.Bog će dotaknuti njegovo srce,on će uvidjeti i promjeniti to uz Božju pomoć.Naravno ako nije tvrdoglav,egocentričan i egoističan.No,Bog uvijek slomi i najtvrđe. Šta kažeš Istino?
Naš Bog je moćan Bog!Mi u svojoj mudrosti i snazi nikog promjeniti ne možemo,ali On može!
Božji mir i blagoslov!