Mogu se s tobom sloziti inliner,ali ja mislim da je puno gore znati rijec i krivo je interpretirati nego neznati pa je krivo interpretirati...A upravo ovo prvo ZNAM da Rijec Zivota radi.I ne samo to Rijec Zivota je uvijek spremna osuditi druge,ali kad se njima nesto kazes onda letis iz Crkve brzinom munje...Isus lijepo kaze; Pogledaj brvno u svom oko a onda pogledaj u oku brata svoga.To u Rijeci Zivota ne postoji..U koliko se ne slozis sa Pastorom dovidenja forever...
Ja u ovom trenutku neidem niti u jednu zajednicu jer kao sto si ti rekao jako sam oprezna nakon uzasnih iskustava bas u Rijeci Zivota i slicnim organizacijama..Odem u Pentekosnu Crkvu u Zagrebu i kod Baptista u Cakovec i tamo zaista osjecam ljubav, prihvacanje Bozanske rijeci...Istinu a ne pretvaranje. Ja dragi brate nebi rekla da je tvoja Crkva dio Karizmatskog pokreta.Tvoja Crkva je dio pentekostalnog pokreta i to je nesto sasvim drugo.Pravi karizmati su nesto sasvim drugo, po meni. Taj pokret je nastao malo drugacije nego tvoja denominacija,ali sad nebih o tome.
Normalno da i u Rijeci Zivota postoje dobri i pravi krscani, nemozemo sad generalizirati.
Pa ja mislim da nije bas u redu ucjenjivati ljude da ako nedaju desetak cekaju prokrestvo Bozije, a to ja cuh sa propovjedaonice u Rijeci Zivota...Ajde brate ja te izazivam da dodes do Sicka i pokusas mu reci da je nesto krivo napravio?Ajde probaj.Prvo neces uopce moci doci do njega a i ako dodes kad kazes svoje misljenje brzo ce te se poklopiti i vrlo vjerovatno izbaciti iz Crkve.To znam sigurno, nije se desilo meni ali mnogima jest.
Ja znam pocetke Rijeci Zivota i znam nacin na koja je ta Crkva napravljena, opremljena, funkcionira i opet ti kazem to nema veze s krscanstvom...Sicko je jako brzo osudio Pastora Darka zbog nekih stvari, a recimo ja znam da je prije par godina cinio isto...Tako dragi brate ne zelim osudivati,ali ja znam neke stvari bolje od tebe koji si naravno zato sto ne poznas situacuju, stvari sagledao povrsinski, a na tom nivou sve savrseno fuinkcionira u Rijeci zivota.Treba pogledati ispod povrsine...A tamo je vecina stvari kontra Biblijski.
Ja ne zelim sad ovdje pisati sve sto znam jer smatram da to nebi bilo u redu i nezelim osudivati, ali smatram da treba reci DA JA mislim da Rijec Zivota nije vise krscanska denominacija i da se odmakla od krscanstva i da na to treba upozoriti ljudi..Eto samo to.Svim ljudima tamo i Sicku zelim Bozije vodstvo i blagoslov i nemam osude u srcu...Oprostila sam,ali zaboravila nisam i sad na to upozoravam druge.Smatram da to moram.
Mene nikad neces cuti da govorim nesto o Pentekostalcima, Baptistima, Adventistima i mnogim drugima, zato sto su te zajednice vecinom zaista Kristove i ono malo sta nije u redu to ce Bog korektirati,ali za Rijec Zivota to nemislim.I sto je najgore ako slusas ljude iz Rijeci Zivota oni NIKAD AMA BAS NIKAD NISU U KRIVU I SVE JE SAVRSENO U NJIHOVOJ CRKVI.A ako im pokusas nesto recu.Uffff onda se pazi.To nema veze sa Kristom.To je moje iskustvo i iskustvo mnogih drugih.To nema veze se korekcijom od Pastora ili kritikom..To je komandiranje i upravljanje ljudima, ne zbog poslusnosti Bogu nego Pastoru.Po mom misljenju to nije krscanstvo,a po tvom neznam.Sam ocjeni.
Eto Boziji blagoslov!