Interesantna je iskljucivo jedna stvar, a ta je; da muslimani u svojoj bezglavoj misiji na forumu, kada im oboris pseudoargumente odmah po uhodanim principima pocinju sa prijetnjama. To je za sve ljude dobre volje evidentno, ali za one tzv. "dobre ljude" po "political corectness" su argumenti "ad hominem" napadi, jer udaraju u isti bubanj sa islamistickim misionarima.
Ako pogledas upise svoje subrace muslimana na cijelom ovom forumu, onda se ne mozes oteti dojmu, da se ovdje radi o obicnim neukim misionarima, koji postiraju silne ajete iz kurana bez ikakvog smisla i potrebe, kako bi prisilili druge diskutante citati te neosnovane tekstove.
Osim toga se egzaltiraju u omalovazavanju, plagiranju i ponizavanju drugih diskutanata i njihovih svetinja. Negirajuci Kristovo Bozanstvo, bez ikakvih dokaza oni zele dezintegrirati cijelo krscanstvo. Ako im se argumentativno suprostavis, onda u pomanjkanju valjanih argumenata pribjegavaju prijetnjama, sto je uhodana praksa islamistickog terora.
Pa prije nego ti odgovorim na tvoje nebuloze, upitao bih te slijedece: Kakva je islam religija, ako ne dopusta apostaziju, tj. zasto islam ne mozes napustiti ziv, nego iskljucivo kao les?
Žalosno je vidjeti da osoba od 50.godina gaji takvu mržnju prema onom drugačijem a u ovom slučaju -islamu- ne prezajući pri tome da se ismijava nečijim bolestima i smrti.
Pa čiji si ti onda sljedbenik gospodine Rafael?
I vise je nego zalosno, da jedan mladic kao ti prezentira toliko neznanja, indoktrinacije i mrznje u svojim statement-ima prema drugima, pod velom Takye, jer predociti smrt toga lazova kao Bozju kaznu, vise je nego opravdano. Zasto je morala biti bas tromboza arterije basilaris, cije su posljedice gubitak govora, sposobnosti gutanja i imobilnost? Ako si imao dobre argumente, zasto ih nisi donio i osporio moju argumentaciju, a ne da se egzaltiras u prozirnim i jeftinim ad homenem tiradama?
Ja slijedim nauku zivog Boga Isusa Krista, a ti jednog samozvanog proroka, za cijom potvrdom muslimani vec 14 stoljeca tragaju po judeo-krscanstvu, i nigdje nista nisu nasli. Zato ja nemam bojazni pred muslimanskim prijetnjama, jer oni mogu ubiti iskljucivo tijelo, ali duh ne mogu, a onaj koji i duh moze kazniti, biti ce im sudac.
Ubijati u ime Allaha, to je zlocin, jer Bog ne trazi zrtve u svoje ime, pa je onda islam vise politicka opcija nego religija, koja svoje probleme ne rjesava mirnim putem, nego terorom. A u to se svi mogu uvjeriti, ako prate javne medije. Toliko mrtvih nevinih ljudi, i teroru jos nema kraja. Ja bih se sramio zvati se pripadnikom te religije, jer taj teror skoro ne osudjuje niti jedna islamska zemlja. A bome niti tvoja braca na forumu, nego ga nastoje opravdati, u sto se svatko moze uvjeriti, ako procita tekstove ovih vrlih misionara. I sad na koncu se isti usmjerio na same Allahove dzihadere. Zalosna slika; takoreci, islamisticka revolucija zdere vlastitu djecu. A to je onda kraj konca, ako cemo suditi po sudbini ostalih revolucija!!! Zato sam ja vec na pocetku napisao, da je velika sramota ovog foruma, sto je dopustio islamskim misionarima misiju na forumu, gdje se treba argumentima diskutirati, a ne misionirati.
Također,tvoji 'argumenti' su i suviše slabi jer ako sa ovim slučajem želiš da kažeš da je Ahmed Deedat rahmetli kažnjen od Boga zbog svog misionarstva,šta ćeš mi reći za sudbine brojnih kršćanskih misonara počevši od samih apostola pa na dalje?Šta ćeš da mi kažeš za vrlu kršćansku dječicu koja redovno posjećuju crkve i predano se mole Bogu rabeći biblijske citate i Isusove naputke-a pak ista boluju od najtežih oboljenja?
Interesantna je samo i iskljucivo jedna stvar, da ti upravo potvrdjujes sve moje predpostavke o islamu i njegovim misionarima. Uz to je jos jedno evidentno, a to je, da ti cijelu stvar niti ne razumijes, nego pilis po svome i vozis na paralelnom kolosjeku dalje.
Naime, ni Apostoli ni djeca ne pdlijezu tom tretmanu, kojem ih ti podvrgavas. Apostoli nisu bili kaznjeni od Boga, nego od ljudi, jer su umrli za Boga, a ubili su ih zli ljudi. Tvoja pseudo-argumentacija je toliko nebulozna, da to boli svakog iole razumnog i ucenog covjeka kada je cita. A bolesna krscanska djeca, koja se mole Bogu nisu bila kaznjena od Boga, nego mozda upravo i opet od ljudi, koji su svojim nerazboritim zahvatima u prirodu omogucili razlicitim noxama da stete ljudskom i uopce zivom organizmu. Kako i sam vidis, tvoj izlet u forumsko plavetnilo ne prolazi bas najuspjesnije! Ti se spotices na vlastitoj inadekvatnoj pseudo-argumentaciji.
Njih je sigurno Allah kaznio ili?
Mržnja i neznanje koje izbija iz osoba poput tebe ne vodi nikakvom dobru i u njima nema nikakve vjere u Boga,po bilo kojem kodeksu slijeđenja.
Sve što iznosiš o islamu na ovom forumu je izvađeno iz konteksta i poznata je metoda propalih islamofobičnih fanatika koji ne ubiru nikakvih plodova.
Cisto sumnjam, da Allah moze uopce ista uciniti, jer do sada nigdje ne vidjeh tragove njegova djelovanja? A ti? Ako si uvjeren, da si prepoznao tragove Allaha u svijetu, zelio bih da ih prezentiras.
Da li mozda sve ove ad hominem tirade uvjeg i svugdje, apliciras i projiciras na druge, ili je mozda ovo bila iznimka? Moji argumenti o islamu dolaze iskljucivo iz islama i njegovih svetih knjiga, pa ne vidim razloga da se toliko cudom cudis. Jedan njemacki politicar je jednom rekao: "ako bi islam bio jedna politicka stranka, koja se bazira na ucenju kurana, onda bi tu stranku po svim zapadnim zakonima trebalo zabraniti". Ako pogledamo sadrzaj Sure 9, vers 5, ili 47, vers 4, onda je stvar i vise nego jasna. Osim toga, u 204 versa u kuranu se trazi ubijanje nevjernika ili mnogobozaca.
Gdje i posebno kako ta religija moze za sebe onda tvrditi da je pacifisticna? A i sadasnjost je opovrgava. Ovoliko prolivene nevine krvi od islamistickih dzihadera je preslo sve granice zdravog ljudskog razuma i prelazi u ludilo opceg zla! Odgovor uopce niti ne ocekujem, jer poznate floskule, kako se ne radi o svim muslimanima su mi vec poznate. Medjutim, ovdje nije rijec o svim muslimanima, jer nisu svi muslimani teroristi, nego o njihovoj svetoj knjizi, i njezinu sadrzaju, za koju oni tvrde da je rijec Allahova.
Posjeti sajtove koje sam linkao na ovoj temi i pronađi odgovore ako te istina zaista interesuje,jer ovako ne zaslužuješ pažnju iole učenih ljudi u islamu da na tebe troše trunku slobodnog vremena.
Sramota je i za ovaj forum ako dopusti da osobe poput Rafaela na ovakav ogavan način siju mržnju prema drugim denominacijama.
Da bih ja posjecivao tvoje tzv. Sitee je i vise nego drzak zahtjev, jer mi nije potrebno dovlaciti "trojance " na moj PC-, a i bez posjeta tim nebuloznim stranicama vec unaprijed znam sto na njima pise. A da ja uopce gubim vrijeme na takve ad hominem tirade i uzrpartore foruma cisto je gesta dobre volje, kako bih ukazao na neprimjeren nacin diskutiranja islamskih misionara.
Ako zelis misionirati onda idi na neko drugo mjesto, jer misija na jednom krscanskom forumu ne samo da je kontraproduktivna, nego i potpuno deplasirana. Ti si jedini koji sije mrznju, pa bi bilo vec jednom vrijeme, da ti se ukaze na tvoje i tebi slicnima, propuste. Ako iti jedna religija u agresivnoj misiji siri mrznju, onda je to islam.
Anti-judaizam i anti-krscanstvo su postali "brandovi" islama i njegove nerazumne misije.
Dzamije po EU- zemljama su postale rasadista mrznje prema krscanskoj kulturi u kojoj su udomljeni, i iz njih se regrutiraju teroristi, koji haraju svijetom. To su fakti. A i u BiH- imamo oko 40 tisuca Vahabija, spavaca Al-Qaide, kojima treba samo jedan mig sa Hindukusa, da zapale Zapad svojim nerazumnim terorom. U cijeloj EU- ih danas ima oko 100 tisuca. I ti se usudjujes ovdje pisati o mrznji. Nas narod kaze: tko te ne zna, skupo bi te platio!
Ako se isti ne sankcioniše zbog ovakvih nehumanih radnji,molim moderatore da moj nick izbrišu zajedno sa svim postovima.Ne želim da ni na virtualni način djelim mjesto sa ovakvim osobama.
Pozdrav svim dobrim ljudima koji ne gaje mržnju prema drugom i drugačijem.
Da se na jednom krscanskom forumu, koji je osmisljen kao forum za diskusiju, tolerira naprasna i agresivna islamisticka misija, potpuno mi je nerazumno. A ti, ako nisi sposoban boriti se zdravim i logickim argumentima za stvar koju prezentiras, bolje bi ti bilo da forum sam napustis, prije nego li ga kontaminiras mrznjom i Takyom.
-Cijeli svijet su tvoji islamisti, zapalili i uzurpirali, a sve ljude pretvorili u svoje taoce. Zalosna slika i religije i njezine doktrine, gdje jednu zenu mozes tuci, deklitorizirati, obezvrijediti kao nasljednicu i nasilno prisiliti na udaju.
-Zabraniti joj udaju iz ljubavi i po vlastitom odabiru. Prisiliti je kao dijete na udaju za obicne pedofile, koji su od nje stariji i 50 godina. Imamo slucajeva iz Jemena, S. Arabije i Emirata, gdje se -sesto- i osmogodisnjakinje prodaju kao roblje svojim bogatim pedofilnim muzevima.
-Da nemas prava izbora religije, odnosno konverzije na drugu religiju.
-Da iskljucivo mozes biti prijatelj sa istomisljenikom, a svi su ti ostali neprijatelji.
-Da vrse nasilnu misiju i teror na tzv. Allahovu putu sehida, a u stvari su obicni teroristi.
-Da je oko 250 milijuna progonjenih krscana najvecim dijelom nastanjeno u islamskim zemljama.
Da vise ne nabrajam, zavrsio bih jednim pozivom svim krscanima na forumu: oduprite se naprasnoj i suludoj misiji Allahovi misionara.