Ne možemo tvrditi niti jedno niti drugo.Ne piše u Bibliji da je Marija umrla,a ne piše ni da je uznesena.Dakle,kakve koristi uopće raspravljat o tome kad znamo da je naš Spasitelj uskrsnuo i sjedi s desne Bogu Ocu.Krist je temelj naše vjere.
Jevrejin je napisao/la:Kako bi dragi moj prijatelju, trebali s njom prijateljovat?
Daniel je napisao/la:Živac je napisao/la:imaš potpuno pravo...ali pošto je počelo kolati to mišljenje u 5 stoljeću poslije Krista, bez ikakvih svjedoka da se to zaista desilo, je ne vjerujem da se toNa temelju čega protestanti tvrde da je Marija umrla kad nigdje u Pismu ne piše da je umrla?
dogodilo...naravno, ja priznajem mogućnost pogreške i da sam ja taj koji griješim i krivo govorim
Jevrejin je napisao/la:Ma, da, ipak ostavimo Mariju da mirno pociva, a mi lepo gledamo samo u Isusa i dopustimo Njemu da nas on dovede sam do Oca. ......
Živac je napisao/la:pa nikome se NE SMIJE MOLITI OSIM BOGU, poboguDaniel je napisao/la:Ok. Onda ne mogu prolaziti argumenti tipa "mrtvima se ne smije moliti" ako ne znamo je li ona mrtva. A mnogi tvrde upravo da je živa, dok neki tvrde da ju i viđaju. Pa...Živac je napisao/la:imaš potpuno pravo...ali pošto je počelo kolati to mišljenje u 5 stoljeću poslije Krista, bez ikakvih svjedoka da se to zaista desilo, je ne vjerujem da se todogodilo...naravno, ja priznajem mogućnost pogreške i da sam ja taj koji griješim i krivo govorimNa temelju čega protestanti tvrde da je Marija umrla kad nigdje u Pismu ne piše da je umrla?
Jevrejin je napisao/la:Moze malo manje gluposti da se prica na ovom forumu.
Za svakog zdravo razumskog protestanta, koji veruje samo u Isusa, je hula, nametati obozavanje Marije na nacin kako ovde neki to rade.
Jevrejin je napisao/la:Lepo ti manipulises, pa kako ne shvatas da moje i tvoje reci pred Bogom ne vrede mnogo, sem sto ce nam se suditi za svaku praznu ( bezvrednu ) rec.
Ono sto Bog je kazao, preko Svoje Reci, ISUSA, to je bitno. Gde Isus kaze, Ja sam put, istina i zivot, niko ne dolazi Ocu osim preko Marije ka kojoj dolazis preko Mene.
Gde si ti to u Bibliji nasao da pise. To je inteligencija, zaista, ali ne ona na nivou normalne, vec mnogo manje, cak najmanje. Hoces li ti da mi pricamo kao razumni ljudi, koji stvarno koristimo inteligenciju ili ne?
Ali, nema problema, imam ja strpljenja, imam.
braslav je napisao/la:Jevrejin je napisao/la:Kako bi dragi moj prijatelju, trebali s njom prijateljovat?
evo kako prijateljevati s Marijom mozes joj se obratiti s
Zdravo Marijo milosti puna
Gospodin s tobom
blagoslovljena si ti medju zenama
i blagoslovljen je plod utrobe tvoje Isus
Sveta Marijo majko Bozja
moli za nas gresnike sada
i na casu smrti nase.
Daniel je napisao/la:Ok. Onda ne mogu prolaziti argumenti tipa "mrtvima se ne smije moliti" ako ne znamo je li ona mrtva. A mnogi tvrde upravo da je živa, dok neki tvrde da ju i viđaju. Pa...
pa nikome se NE SMIJE MOLITI OSIM BOGU, pobogu
|
|