kako znamo da je Marija Terezija spašena?
braslav je napisao/la:Samo da napomenem da od katolickih svetaca (a mislim i puno sire) nitko nije postao slicniji Isusu od Franje Asiskoga.
braslav je napisao/la:Samo su dvije zapovijedi ljubavi koje su nerazdvojne. Spasava se po milosti Bozjoj. Mislis da Bog nije dao milost majki Tereziji da se spasi nakon zivota provedenog pomazuci drugima?
braslav je napisao/la:Samo su dvije zapovijedi ljubavi koje su nerazdvojne.
Spasava se po milosti Bozjoj. Mislis da Bog nije dao milost majki
Tereziji da se spasi nakon zivota provedenog pomazuci drugima?
Krizostom je napisao/la:Imate teme i Vjera & Djela i Majka Tereza pa tamo pišite...svaki post koji nije u skladu s temom Mariologija briše se...
Jevrejin je napisao/la:Marija nije osoba koju treba slediti i slaviti niti obozavati.
ISUS HRISTOS, kao Bozji Sin, jedini je dostojan nase hvale, slavljenja i sledbe.
Zato, pridruzimo se uskliku: SLAVA OCU, SINU I DUHU SVETOMU!
Živac je napisao/la:imaš potpuno pravo...ali pošto je počelo kolati to mišljenje u 5 stoljeću poslije Krista, bez ikakvih svjedoka da se to zaista desilo, je ne vjerujem da se to dogodilo...naravno, ja priznajem mogućnost pogreške i da sam ja taj koji griješim i krivo govorimPitao sam već negdje na forumu, ali mi nije odgovoreno, pa ću ponoviti pitanje tu jer paše uz ovu temu: Na temelju čega protestanti tvrde da je Marija umrla kad nigdje u Pismu ne piše da je umrla?
|
|