<BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE>,, Stranice,,Znanost i Biblija''imaju za svrhu oduzeti titulu svetoj knjizi zvanoj Biblija,i zauzeti se za prirodnu ljudsku humanost i trezvenost,nasuprot religijskim tvorevinama koje to guse pozivajuci se na kojekakve ,,svete bozanske objave''.''
Dragi moj Mali Prince,pa zar nam nije jasno kao krscanima, tko se krije iza ovakvih izjava.To je vjekovna borba izmedju dobra i zla,i u francuskoj revoluciji,i prije nje i poslije nje i u raju,vladar tame je imao jedinu zadacu ,izvrnuti Bozju rijec,a onda ju osramotiti, a kad mu treba i sa njom se posluziti.Imam u obitelji jednu zensku osobu koju sam dozivjela ovako.Kad su nas hvalili kao vjernike,dobre,postene ljude,skoro da je bila ispred nas,kad su nas nagrdjivali kao vjernike,skoro pa da nas nije vjesala,ali kad je trebalo nase ime iskoristiti za svoju dobit, e to je i najbolje napravila.Kad sam bila mala i to dozivljala ,uvijek sam mislila pa kako sad to,sto sam vise bivala zrelija stvari su mi bivale jasnije.Mnogi su i palili Bibliju,i rusili njen ugled,i sramotili ali ih vec odavno nema.Sjecam se, kao djete kad je jedan,predstavnik tadasnje vlasti rekao ,kako ce nasu crkvenu zajednicu razoriti,jedan clan crkve je reka prijatelju nemoj tako strasne rijeci govoriti, Bog je veliki-nezelim ti govoriti o kraju tada mladog covjeka.Mozda bi se sa svakim od vas posvadjala,kao clanovima bilo koje denominacije ili cak u mojoj zajednici,ali se nebi usudila na Bozju rijec,Bibliju nista reci.Ta knjiga i nijedna druga,je mnoge utjesila,ta knjiga i nijedna druga je mnoge od smrti izbavila,vidjela sam Bibliju njemackog vojnika,koji je imao Bibliju u dzepu na lijevoj strani i metak je dosao samo do 23.psalma-moze se i danas vidjeti u Biblijskom muzeju-Möringen-Stuttgart.Jos jedamput molim sve i upozoravam drzite svetim ono sto je sveto.Imali smo priliki sa mojim suprugom voditi akciju Biblija za ljude,mogla bi vam danima pricati o iskustvima.Ne dajmo, mi koliko do nas stoji na autoritet Biblije,to jedina knjiga toliko rasprostranjena ovom nasom planetom i ni jedna druga knjiga,ima skoro svako pleme i svaki jezik,kako bi se ispunilo prorocanstvo da ce biti spaseni ljudi cjelog svijeta.</BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>
Zadnja promjena: Dina; pon 25 pro 2006, 18:21; ukupno mijenjano 1 put.