Kršćanski Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kršćanski ForumLogin

PREŠLI SMO NA https://krscanski.chat/

mozgalica

power_settings_newLogin to reply
5 posters

descriptionmozgalica - Page 5 EmptyRe: mozgalica

more_horiz
Evo jedna prava mozgalica.

Bio jedan covijek koga je Sultan odlucio pogubiti. Sultan je rekao imas pravo reci jednu recenicu ako bude istinita odrubiti cemo ti glavu, ako bude lazna objesit cemo te.

Covijek je razmisljao i rekao jednu recenicu nakon koje ga je Sultan pustio jer ga nisu mogli pogubiti. Koja je bila ta recenica?

more_horiz
Dorothy se uputila prema smaragdnom gradu, ali je cesta dosla do raskrsca na kojemu zive dva brata diva od kojih jedan uvijek laze, a drugi uvijek govori istinu. Dorothy je srela jednoga ali nije znala kojega koji joj je rekao da ima vremena da odgovori samo na jedno pitanje. Koje pitanje treba Dorothy postaviti da dozna pravi smjer za smaragdni grad?

more_horiz
Ako netko hoce odgovore na prosle dvije mozgalice poslat cu mu.

more_horiz
braslav je napisao/la:
Dorothy se uputila prema smaragdnom gradu, ali je cesta dosla do raskrsca na kojemu zive dva brata diva od kojih jedan uvijek laze, a drugi uvijek govori istinu. Dorothy je srela jednoga ali nije znala kojega koji joj je rekao da ima vremena da odgovori samo na jedno pitanje. Koje pitanje treba Dorothy postaviti da dozna pravi smjer za smaragdni grad?

Imaš li brata?

more_horiz
Imas li brata?

Tako bi saznala laze li ili govori istinu, ali ne i put za smaragdni grad.
Pokusajte ponovo.

more_horiz
Hint: Ona prva sa Sultanom je laksa.

more_horiz
Joshua je napisao/la:
braslav je napisao/la:

Imaš li brata?

Niko ne pokusava pa cu dati rijesenje. Dorothy treba pitati: Da pitam tvog brata u kojem smjeru nije smaragdni grad sto bi odgovorio?

more_horiz
mozgalica - Page 5 Komp1

more_horiz
evo praktično rješenje dino... Very Happy

more_horiz
e daj ,jos nisam ni jela ni kihala,ajme kako to jel bi nam mogao netko s foruma ovo napraviti,ma to ti zlata vrjedi.

more_horiz
mozgalica - Page 5 501_2005-3-7_19-29-43_I%20majmuni%20kuže..

more_horiz
Opet ja! Ja pa ja! Pa kad je već tako da sam ja JA, onda hoću da budem Ja uvijek.

Pa tako Ja mislim. Prvo, hoću da pozdravim moje pravo JA. I tako, ja hoću da svatko nađe svoje pravo JA. A to pravo JA se najprije nađe kad spavamo. Kad zaspimo, nemamo na sebi ni jednu masku niti identitet. Kad spavamo, nemamo više pojmao identitetu, koliko godina imamo, kako se zovemo, kakav nam je krevet, jel hrčemo...to stvarno ne znamo. Za vrijeme dok spavamo smo ono stvarno što jesmo.

Ili, nakon anestezije u bolnici, kad se čovjek probudi, priča ono što priča, što ima u svom mozgu...jel?

more_horiz
Noemi je napisao/la:

A to pravo JA se najprije nađe kad spavamo. Kad zaspimo, nemamo na sebi ni jednu masku niti identitet. Kad spavamo, nemamo više pojmao identitetu, koliko godina imamo, kako se zovemo, kakav nam je krevet, jel hrčemo...to stvarno ne znamo. Za vrijeme dok spavamo smo ono stvarno što jesmo.

Ne znam treba li ovdje pisatiu vedrom tonu, ili ozbiljnom?king obred
Pa ne bih se složio s tobom, jer, po tome i drunken pijano stanje djeluje povoljno na spoznaju Ja. Dok je čovjek pijan isto ne zna za svoje budno stanje, često bude pametan poput pig a i takvim se ponaša.

Istina je da u snu dolazi do otkrivanja jednog drugog naličja svog ja, ali onda bismo trebali ozbiljno pisati o tome, jel tako? Pa temu preseliti na neko zgodnije mjesto....i možda dodati ulja na vatru pa pitati jel čovjek griješi ako sanja grešno*Sleep fsniper cheers andjeo alien zajedništvo Like a Star @ heaven

I postaviti još jedno krucijalno pitanje, tko smo doista?Idea Question Exclamation

more_horiz
pa valda griješnici Twisted Evil

nego, otvori temu o spavanju i sanjanju pa da vidimo tko smo, jel smo svjesni dal hrčemo ili ne... lol!

more_horiz
Ja ne hrčem spava na komp

more_horiz
Evo ja!
Čitala sam malo na našem forumu najnovije vijesti, tvrdi neki pastor da je on bog na zemlji i da je sotona cool, ima tetovažu 666. Veli da su ga najvili proroci.

Ljudi, on laže! Evil or Very Mad
Ne vjerujte mu, ja sam pravi vođa a ne on, ne dajte njemu rolexe, nego meni.geek

U knjigama možete naći proročanstva mistika za moj datum datum rođenja , molim lijepo! Twisted Evil

Tamo lijepo piše da ću ujediniti sve religije svijeta: bounce

Pa je l nisam, možda? Vidi na forumu: tu su katolici, protestanti,muslimani, yogini...eto vidite, proročanstvo se ispunilo i ja sam pravi vođa a ne onaj šarlatan alien

on se vozi u blindiranim kolima i ima 136 tisuća dolara plaću.
molim lijepo, ja imam sandale ko Isusovi učenici, prema tome, ne vjerujte mu... lol!

more_horiz
E tek meni mozete verovati.

Niko nije ko ja. Na primer potpuno sam nevidljivim na ovom forumu.

A umesto da cujete moj glas, citate ga napisanog kao Bibliju.

Prema tome nije ni Noemi a kamo li onaj cica tamo, nego ja.

more_horiz
Noemi je napisao/la:

on se vozi u blindiranim kolima i ima 136 tisuća dolara plaću.
molim lijepo, ja imam sandale ko Isusovi učenici, prema tome, ne vjerujte mu... lol!

cheers ...a ja ću ti biti naj učenik, evo odreko sam se svega, i još preko toga, pa ću skoro imati par tisuća dolara duga...affraid

more_horiz
privacy_tip Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.
power_settings_newLogin to reply